Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVI

Ar galetu man kas pataisyti mano improvizacija sios dienos kortai, kuri buvo apverstas knight wands..? As pati pasakyciau gal taip, kad trukdziai ir kliutys, impulsyvumas bei beprasmiai veiksmai, blogos naujienos, gincai. Ka manote jus apie sios dienos korta??? Aciu smile.gif
Skm parase sitaip ka ji mato: man tai skrajojimas padebesiais, perdėtas emocianalumas, nekantrumas, na toks kai būna noriu noriu labai noriu ir būtent dabar noriu smile.gif
Kodel taip skirtingai nuo manojo aiskinimo? Ka ziuriu ne taip? Kol kas zinoma remiuosi aprasymais, taciau ..????
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 09 29, 13:46)
Kodel taip skirtingai nuo manojo aiskinimo? Ka ziuriu ne taip? Kol kas zinoma remiuosi aprasymais, taciau ..????

cia daug reiksmiu, ziurekis, lyginkis mirksiukas.gif http://78kart.ru/
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 09 29, 12:46)
Ar galetu man kas pataisyti mano improvizacija sios dienos kortai, kuri buvo apverstas knight wands..? As pati pasakyciau gal taip, kad trukdziai ir kliutys, impulsyvumas bei beprasmiai veiksmai, blogos naujienos, gincai. Ka manote jus apie sios dienos korta??? Aciu smile.gif
Skm parase sitaip ka ji mato: man tai skrajojimas padebesiais, perdėtas emocianalumas, nekantrumas, na toks kai būna noriu noriu labai noriu ir būtent dabar noriu smile.gif

na dienos kortos tai nelabai kas tau paaiskins. - daug variaciju- o ka ji reiks konkreciai tau- nugi palauk vakaro, pagalvok kas ta diena ivyko, pasiskaityk reiksmes ir manau suprasi ka ji BUTENT TAU reiskia. dienos kortos daznai rodo kazkokius buitinius, ne globalius reikalus. dazna ir sunku kazka nusakyti- tiesiog pazvelgus atgal pati matysi koks buvo tos dienos fonas- tai ir paskui kai issiaiskinsi jau si korta iskritusi delioneje tau kazka sakys apie emocijas, fona.
Atsakyti
Kurios kortos gali nusakyti butent emigracija ir keliones i uzsieni? g.gif Likimo ratas X,tauriu 8etas...
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 09 29, 16:55)
Kurios kortos gali nusakyti  butent emigracija ir keliones i uzsieni? g.gif Likimo ratas X,tauriu 8etas...

Pasaulis
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2011 09 29, 13:33)
Taigi, situacija tokia, kad salia manes yra issilavines ir protingas zmogus, pagal charakteri man tinkantis, bet kliutis tame, kad as meginu pabegti nuo nemalonios situacijos, kurios nesu sutvarkiusi iki galo (tai galbut cia apie buvusius santykius kalba, nors manau, kad lyg viska ir issprendziau, bet ex gali ir pandyti vel susisiekti), todel ta situacija turetu pagadinti santykius. O ateitis butu prasmatni, pasiturinti, atnesanti laime.
Va tokia butu mano interpretacija  biggrin.gif  nezinau, as visai i pievas nulingavau... smile.gif

na, galbut kuri atrasit laiko bent parasyt, ar i ta puse sneku apie:
Situacija: Kardu pazas
Kliutis: Kardu 6
Ateitis: Monetu Karaliene
wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2011 09 29, 17:10)
na, galbut kuri atrasit laiko bent parasyt, ar i ta puse sneku apie:
Situacija: Kardu pazas
Kliutis: Kardu 6
Ateitis: Monetu Karaliene
wink.gif

Labai seniai ziurejau i kortas, bet pameginsiu ir as vel grist ax.gif

Manyciau vaikinas nera jau kazkip labai protingas(nezinau is ko cia nusprendei) daugiau sakyciau jis zmogus megstantis pakovoti net su vejo malunais, ryztingas, uzsideges, bet kartu su tuo kofliktiskas, karsto budo, lengvabudis. Jis tave traukia savo charizma, mokejimu uzsiimti ivairia veikla.
Pati situacija rodo begima nuo kazko, gal tikrai nuo praeities, tarsi nenora atsigrezt i grist i praeiti, norisi vos ne su bet kuo, bet sia minute judeti pasroviui, kad tik nestovet ir nesigreziot atgal. Idomu ar tas vaikinas nera tamsiaplaukis bigsmile.gif
O iseitis ir atomazga - sakyciau arba is siu santykiu issirutulios kazkas grazaus arba atsiras per si zmogu kitas zmogus, kuris sukels daug siltesnius jausmus.

Man taip sita situacija svieciasi blush2.gif
Atsakyti
Lilget, labai aciu... 4u.gif Ziuriu as biskuti ne i ta kranta nuplaukiau su savo paistymais biggrin.gif
as buvau radus internete tokias reiksmes, kokias mazdaug aprasiau, bet radau issamesnius paaiskinimus, tad teks bandyt dar karta.
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2011 09 29, 16:46)
Ziuriu as biskuti ne i ta kranta nuplaukiau su savo paistymais  biggrin.gif
as buvau radus internete tokias reiksmes, kokias mazdaug aprasiau, bet radau issamesnius paaiskinimus, tad teks bandyt dar karta.

Nu ale tu reiksmiu tai tikrai galybe doh.gif ir moket atsirinkti reik .. nekertu dar doh.gif
Atsakyti
Isties, Beatuk, pritariu jums. Labai skirtingai apraso ir as kol kas neissiaiskinau, kur tiksliau smile.gif
Atsakyti
Mergaites va pats geriausias pradziamokslis Тереза Михельсен Полное руководство по Таро o reiksmes rasit 78kart.ru mirksiukas.gif skaitykit temas, bukit kantrios, viskas su laiku smile.gif
Atsakyti
Va, beda, kad su rusu kalba prastai doh.gif
Atsakyti