Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVI

QUOTE(Tin-tin @ 2011 09 29, 18:14)
Va, beda, kad su rusu kalba prastai  doh.gif

tai, kad man atrodo ir anglu kalba yra atsisiusti, tik reikia pasieskoti.
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 09 29, 13:46)
Ar galetu man kas pataisyti mano improvizacija sios dienos kortai, kuri buvo apverstas knight wands..? As pati pasakyciau gal taip, kad trukdziai ir kliutys, impulsyvumas bei beprasmiai veiksmai, blogos naujienos, gincai. Ka manote jus apie sios dienos korta??? Aciu smile.gif
Skm parase sitaip ka ji mato: man tai skrajojimas padebesiais, perdėtas emocianalumas, nekantrumas, na toks kai būna noriu noriu labai noriu ir būtent dabar noriu smile.gif
Kodel taip skirtingai nuo manojo aiskinimo? Ka ziuriu ne taip? Kol kas zinoma remiuosi aprasymais, taciau ..????

Sory Beatuk, nepastebėjau, kad ištraukei apverstą kortą, aš parašiau apie ją tiesioj pozicijoj blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(matrica_2 @ 2011 09 29, 12:37)
Skm... g.gif  Pirmoji man korta asocijuojasi tikrai su pokyčiais.. o kokie tie pokyčiai: mano asmeninė reikšmė noras palikti namus, išsikraustymas kitur, arba noras gal net į kitą šalį išvykti....arba palikti tai kas yra sena.. na pentakliu 7 tai ir kalba apie apmąstymus.. ir aišku vistiek man monetu kortos siejasi viskas  kas fiziska, materealu..Gal kalbama apie žmogaus svarstymą kaip jam dabar tinkamai elgtis gyvenime,kur investuoti jau turimus pinigus, kad jų būtų daugiau....
Hmz o lazdu karalius tai turbūt skelbia, kad santykiuosekaip partnerislabiau dominuojantis yra jis, ir  sprendimai yra priimami labiau.. jo g.gif Jei teisingai sudėjau MA kortas  tai gaunasi skaičius XIII mirtis.. Na, o mirtis tai yra išsivadavimas iš kokio tamsesnio periodo gyvenime... nors santykiuose mirties korta kalba apie jų pabaiga ir žmogaus nenorėjimą tai pabaigai, kad  tas žmogus priešinasi natūraliai pabaigai... Atsiprašau....gal aš neteisingai interpretuoju

Ačiū matrica už interpretaciją, reikia pagalvot kaip čia galėtų būt g.gif na ir ta mirtis įdomiai čia gaunasi, niekad neskaičiavau taip.

Ačiū ir Mirabelei 4u.gif

Dabar pagalvojau, kad vis tik mes tas interpretacijas perleidžiam per savo filtrus, o va tai ir iškraipo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skm: 29 rugsėjo 2011 - 19:27
QUOTE(skm @ 2011 09 29, 19:25)
Sory Beatuk, nepastebėjau, kad ištraukei apverstą kortą, aš parašiau apie ją tiesioj pozicijoj  blush2.gif

Nieko ax.gif O tai kaip apversta butu? g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas padetu susivokti smile.gif
Kaip pagerinti santykius krito - kardu 6, mirtis ap., imperatore.
Pagal mane, tai kazkaip manau reiketu palaukti..na kardai, tai man asocijuojasi su visai geromis kazkokiomis ziniomis, radimu budo problemoms spresti..su kazkokiu bedu "isplaukimu" smile.gif Mirties korta lyg ir kalbetu apie, kad ir skausminga, bet uzbaigima santykiu..bet jei klausimas buvo kaip elgtis? tai gal panasiai kaip ir kardai nusako toki stagnacijos laikotarpi..pralaukima..Na o Impertore asocijuojasi su vidine harmonija..gal tiesiog pataria ieskoti tos harmonijos savyje. g.gif
Atsakyti
QUOTE(TaPati_ @ 2011 09 30, 19:57)
Sveikos, gal kas padetu susivokti smile.gif
Kaip pagerinti santykius krito - kardu 6, mirtis ap., imperatore.
Pagal mane, tai kazkaip manau reiketu palaukti..na kardai, tai man asocijuojasi su visai geromis kazkokiomis ziniomis, radimu budo problemoms spresti..su kazkokiu bedu "isplaukimu" smile.gif Mirties korta lyg ir kalbetu apie, kad ir skausminga, bet uzbaigima santykiu..bet jei klausimas buvo kaip elgtis? tai gal panasiai kaip ir kardai nusako toki stagnacijos laikotarpi..pralaukima..Na o Impertore asocijuojasi su vidine harmonija..gal tiesiog pataria ieskoti tos harmonijos savyje.  g.gif

Kardu 6 - santykiuose si korta pagal mane rodo butinas permainas, tiek isorines, tiek vidines.
apv. Mirtis - Siaip mirtis santykiuose nurodo i ju naturalia pabaiga. Cia sakyciau i butinas permainas, nes kitu atveju seka skausmas, melavimas sau ir neleidimas augti toliau.
Imperatore - cia vel gi patvirtina Kardu 6. Sudrumstima rutinos ir perejima i nauja faze.

Pagal mano uzrasus, mirtis truputi silpnina imperatore ir patvirtina nuojauta permainu ir atgimima mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ka panos, kai traukiau mb kaip seksis konkursai, tai ten kur iskrito Saule ir maniau, kad laimes, tai juos diskvalifikavo doh.gif o kur iskrito zvaigzde - jie laimejo 4u.gif Pareiske tavo kortos- nesamone blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandien nemažai turėjau praktikos... ir kuo toliau atrodo tuo labiau pradedu jausti savo kortas, tarpusavio ryšį vienas su kita.... rolleyes.gif Ech.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 30 rugsėjo 2011 - 23:48
QUOTE(lilget @ 2011 09 30, 21:50)
Na ka panos, kai traukiau mb kaip seksis konkursai, tai ten kur iskrito Saule ir maniau, kad laimes, tai juos diskvalifikavo  doh.gif  o kur iskrito zvaigzde - jie laimejo  4u.gif Pareiske tavo kortos- nesamone  blush2.gif  lotuliukas.gif

Lilget...atsimenu tavo tą situacija ir dabar atradau tavo zinute praitoje temoje... tavo pasakymas buvo ir mano komentaras dar.. ir pastebėjau iškart kelias mūsų abiejų klaidas
Katik istraukiau savo vyrui kortas, pirmas klausymas buvo ar laimes projekta, kurio rezultatu jau laukia - Zvaigzde, as iskart nemastydama pasakiau nelaimes, bet ar as teisi, gal galite man pritarti arba paneigti?

Ir kitas Ar projektas, kuri jie pradeda ar laimes - Jega, Kardu riteris ir saule
Tai trumpai Jam pasakiau, kad reikia daryti/spresti ramiai, be jokiu sukciavimu ir visu kitu plesymusi, bus didele kova, bet jie laimes blush2.gif

ar nenusipezejau g.gif 4u.gif biggrin.gif
*
Mano komentaras buvęs - O as noreciau manyti, kad laimės 4u.gif Zvaigzde tai neturi neigiamos reiksmes... kaip tik rodo kad jūsų vyras kaip tik tiki savo pergale.. ir gal zvaigzdes jam sypsosi a? bigsmile.gif Tarkim saulės korta kritusi paskutine kaip tik man asmeniskai asocijuojasi dziaugsmu laime ir teigiamais dalykais... vat jei butu ten menulis tai kitaip sakyciau... g.gif

Na ir galime pasiziuret kur klydome ir ko nepastebėjome..Vat...
Tau kritusios kortos buvo Jėga,kardu riteris ir Saule..Na sioje gal situacijoje kalbėjau tik apie paskutinę kortą,(Saulė) tai gal tas ir pakišo koją, kad paskutinė korta krito saulės, ją pamatėm ir akis pastatėm? bigsmile.gif biggrin.gif O į kitas žiūrėjom pro piršus..ir nesutelkėmėm dėmėsio.. aš net neanalizavau jų doh.gif Na irgi ..visgi kardų riteris krito viduriuke.. smile.gif man tai jis rišasi tai su gan sumaniu-gudriu žmogumi, kurio perspektyvos nėra menkos, tačiau jas reikia deramai ir tinkamai realizuoti, tačiau per savo smarkumą arbą norėjimą viską greitai sutvarkyti gali kažką prarasti... hmz tavo situacijoje..gal visgi vyras per greitai tvarkė visus reikalus ir neatkreipė dėmėsio į pagrindinį akcentą ko reikalauja konkurse,gal galvojo, jog viskas lengva ir paprasta? Irgi pirmoji korta kritusi Jėga..Va ir antra klaida... neatkreipėm dėmėsio ir apie Jėgos rodomas reikšmės..o ką rodo jos, tai, kad..Liūtas gali reikšti ir konkurentą- priešininką...Ir užrašuose turiu dar ką ,, jeigu šiuo metu turite turite reikalų su stipresniu priešininku, tai sako, kad reikia pamiršti visas įprastas priemones norint jį įveikti..ir ypač tas kurias naudoja tavo oponentas...vat tokias dvi svarbias kortas praleidome... Nors visgi vėl...visų trijų kortų kontekstas man neatrodo nepalankus... ir aišku kita klaida manau ta, buvo , kad kitu atveju traukta tikviena korta (žvaigždė kritoXVII), o jei būtum traukusi dar kitas dvi likusias? ir kristų koks ten pentaklių tūzas ir dar koks VII DA (karieta-vežimas) Tai atsakymas irgi gal jau būtų pasikeitęs... manau viena korta yra per mažai... gal patyręs tarologas iš vienos gali nupasakoti kažką itin daug smile.gif išvada nežinau kokia..ne man ją daryt biggrin.gif ...tiesiog atsakingiau žiūrėsiu į kortų pateiktus atsakymus, bandyt atrast užslėptus atsakymus..kylant abejonėms ir jeigu situacija neatrodo aiški užduoti kortoms papildomus klausimus t.y.mesti dar kortas, bet kitu klausimu. T.y klausimu, kuris papildo pirmajį... jei dar kokių abejonių kyla tai ir trečio traukimo reikia.. papildančiu antrąjį klausimą ir antrąjį atsakymą..ir t.t..

Tai va..... reikia kantrybės... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 01 spalio 2011 - 00:39
Matrica, istiesu konkurse kurio nelaimejo tai jie patys padare lemtinga klaida, nemate reikalavimuose svarbaus rodiklio ir juos diskvalifikavo, as sakau patys kalti, cia ne mano klaida, o jusu paciu lotuliukas.gif
O del zvaigzdes tai jo, reikejo daugiau mest kortu, kaip sakant gyveni ir mokaisi is savo klaidu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kaip interpretuoti apversta kalaviju karaliene dienos kortai? ar tai nekompetencija, blogas planavimas, autoriteto praradimas, neproduktyvumas??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 10 01, 11:04)
Matrica, istiesu konkurse kurio nelaimejo tai jie patys padare lemtinga klaida, nemate reikalavimuose svarbaus rodiklio ir juos diskvalifikavo, as sakau patys kalti, cia ne mano klaida, o jusu paciu  lotuliukas.gif
O del zvaigzdes tai jo, reikejo daugiau  mest kortu, kaip sakant gyveni ir mokaisi is savo klaidu  biggrin.gif  4u.gif

As nesakiau d4l konkurso , kad esate kalta Jus... ,, vat ka rasiau greitai tvarkė visus reikalus ir neatkreipė dėmėsio į pagrindinį akcentą ko reikalauja konkurse,gal galvojo, jog viskas lengva ir paprasta? '' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2011 10 01, 15:42)
As nesakiau d4l konkurso , kad esate kalta Jus... ,, vat ka rasiau greitai tvarkė visus reikalus ir neatkreipė dėmėsio į pagrindinį akcentą ko reikalauja konkurse,gal galvojo, jog viskas lengva ir paprasta? '' smile.gif

nelabai stengesi laimeti, tai ir prasizioplino, o kai nelaimejo abydna, nes nuplauke siek tiek pinigeliu...
Tai ne tu , matrica, kaltini, mb sako kad as nesamones kalbu su savo kortom lotuliukas.gif
Atsakyti