QUOTE(lilget @ 2011 09 30, 21:50)
Na ka panos, kai traukiau mb kaip seksis konkursai, tai ten kur iskrito Saule ir maniau, kad laimes, tai juos diskvalifikavo

o kur iskrito zvaigzde - jie laimejo

Pareiske tavo kortos- nesamone
Lilget...atsimenu tavo tą situacija ir dabar atradau tavo zinute praitoje temoje... tavo pasakymas buvo ir mano komentaras dar.. ir pastebėjau iškart kelias mūsų abiejų klaidas
Katik istraukiau savo vyrui kortas, pirmas klausymas buvo ar laimes projekta, kurio rezultatu jau laukia - Zvaigzde, as iskart nemastydama pasakiau nelaimes, bet ar as teisi, gal galite man pritarti arba paneigti?
Ir kitas Ar projektas, kuri jie pradeda ar laimes - Jega, Kardu riteris ir saule
Tai trumpai Jam pasakiau, kad reikia daryti/spresti ramiai, be jokiu sukciavimu ir visu kitu plesymusi, bus didele kova, bet jie laimes blush2.gif
ar nenusipezejau g.gif 4u.gif biggrin.gif
*
Mano komentaras buvęs - O as noreciau manyti, kad laimės 4u.gif Zvaigzde tai neturi neigiamos reiksmes... kaip tik rodo kad jūsų vyras kaip tik tiki savo pergale.. ir gal zvaigzdes jam sypsosi a? bigsmile.gif Tarkim saulės korta kritusi paskutine kaip tik man asmeniskai asocijuojasi dziaugsmu laime ir teigiamais dalykais... vat jei butu ten menulis tai kitaip sakyciau... g.gif
Na ir galime pasiziuret kur klydome ir ko nepastebėjome..Vat...
Tau kritusios kortos buvo Jėga,kardu riteris ir Saule..Na sioje gal situacijoje kalbėjau tik apie paskutinę kortą,(Saulė) tai gal tas ir pakišo koją, kad paskutinė korta krito saulės, ją pamatėm ir akis pastatėm?

O į kitas žiūrėjom pro piršus..ir nesutelkėmėm dėmėsio.. aš net neanalizavau jų

Na irgi ..visgi kardų riteris krito viduriuke..

man tai jis rišasi tai su gan sumaniu-gudriu žmogumi, kurio perspektyvos nėra menkos, tačiau jas reikia deramai ir tinkamai realizuoti, tačiau per savo smarkumą arbą norėjimą viską greitai sutvarkyti gali kažką prarasti... hmz tavo situacijoje..gal visgi vyras per greitai tvarkė visus reikalus ir neatkreipė dėmėsio į pagrindinį akcentą ko reikalauja konkurse,gal galvojo, jog viskas lengva ir paprasta? Irgi pirmoji korta kritusi Jėga..Va ir antra klaida... neatkreipėm dėmėsio ir apie Jėgos rodomas reikšmės..o ką rodo jos, tai, kad..Liūtas gali reikšti ir konkurentą- priešininką...Ir užrašuose turiu dar ką ,, jeigu šiuo metu turite turite reikalų su stipresniu priešininku, tai sako, kad reikia pamiršti visas įprastas priemones norint jį įveikti..ir ypač tas kurias naudoja tavo oponentas...vat tokias dvi svarbias kortas praleidome... Nors visgi vėl...visų trijų kortų kontekstas man neatrodo nepalankus... ir aišku kita klaida manau ta, buvo , kad kitu atveju traukta tikviena korta (žvaigždė kritoXVII), o jei būtum traukusi dar kitas dvi likusias? ir kristų koks ten pentaklių tūzas ir dar koks VII DA (karieta-vežimas) Tai atsakymas irgi gal jau būtų pasikeitęs... manau viena korta yra per mažai... gal patyręs tarologas iš vienos gali nupasakoti kažką itin daug

išvada nežinau kokia..ne man ją daryt

...tiesiog atsakingiau žiūrėsiu į kortų pateiktus atsakymus, bandyt atrast užslėptus atsakymus..kylant abejonėms ir jeigu situacija neatrodo aiški užduoti kortoms papildomus klausimus t.y.mesti dar kortas, bet kitu klausimu. T.y klausimu, kuris papildo pirmajį... jei dar kokių abejonių kyla tai ir trečio traukimo reikia.. papildančiu antrąjį klausimą ir antrąjį atsakymą..ir t.t..
Tai va..... reikia kantrybės...