Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

Tai gerai, kad tau nereikėjo pagalbos, kai aš gulėjau leisvygė su temperatūra aukščiausia, pilvo skausmas baisinis, net iki wc bijodavau eit iš skausmo, tai be vyro niekaip nebūčiau apsiėjus.
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 02 11, 11:11)
As tai net nezinau ar esu uz mokamas palatas. Du kartus gimdziau ir abu kartus gulejau nemokamose. Pirma karta nerenovotuoj palatoj su besikeicianciom mamom kas kelias paras (as gulejau 10 paru). Kadangi turejau rupesciu del dukrytes sveikatos tai visa kita buvo giliai dzin. Vyras kad miegotu prie sono man nereikejo, svarbiausia buvo kad silta tvarkinga, yra vystymo stalas, kriaukle, palos ir pan. Viskas ko reikejo yra, tik kad sienos ne tokios grazios smile.gif

Antra karta pakliuvau i renovuota, irgi nemokama palata. Tai aisku grazi palata su naujais baldais, atmosfera visai kita. Gulejau 3 paras, kolege papuole nekokia bet nekreipiau demesio i ja. Svarbiausia vaikas prie sono sveikas, sustiprejom ir namo.

Mano nuomone ten praleidziam tik kelias dieneles, jei pinigais nelyja tai tikrai nera reikalo imti mokamos palatos. Svarbiausia nusiteikimas ir supratimas ka ten veikiam. Ne poilsiaut ir serialu ziuret vaziuojam. Galvociau apie mokama palata kogero tik tuomet jei paguldytu salia kokia asocialia moteriske trukdancia (kvapais, garsais, utelem ar dar kuo nors) saugiai ir ramiai ilsetis.


pilnai pritariu jusu issakytom mintim. Ligonineje gulejau 9 dienas. Is ju 6 nemokamoje palatoje. Veliau perkele labai agresyvia asocialia moteri, todel del savo ir vaiko ramybes teko issikelt i vienviete smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2013 02 11, 11:15)
Tai gerai, kad tau nereikėjo pagalbos, kai aš gulėjau leisvygė su temperatūra aukščiausia, pilvo skausmas baisinis, net iki wc bijodavau eit iš skausmo, tai be vyro niekaip nebūčiau apsiėjus.



na jeigu gimdymas buvo labai sunkus ir po jo savijauta buna labai prasta, tai beabejo geriau, kad vyras butu salia smile.gif
Atsakyti
Jei nėra galimybė imti mokamą, o blogai pačiai, visad galima neimt vaiko.
Atsakyti
as buvau nemokamoj. Tuo metu visos mokamos buvo uzimtos. Kadangi buvau renovuotoje palatoje, tai tikrai nesigailiu, kad negavom mokamos. Kaimynes turejau geras. Prieziura akuseriu super. Minusas vienas - tualeto salia nera. Daugiau jokiu.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2013 02 12, 16:21)
as buvau nemokamoj. Tuo metu visos mokamos buvo uzimtos. Kadangi buvau renovuotoje palatoje, tai tikrai nesigailiu, kad negavom mokamos. Kaimynes turejau geras. Prieziura akuseriu super. Minusas vienas - tualeto salia nera. Daugiau jokiu.


jei daro CP irdar kokia komplikacija iskyla, galima guleti toj nemokamoj , pvz kokias 5-8 dienas jei dar leliau negalima salia pasiimt, jis intencyvioj ir ten pienuka nesi nusitraukus, kam tuos pinigelius metyti. tos palatos nemokamos gana padorios svarbiausia nuo kaimyniu yra, galima ir patirtimi pasidalinti ir t.t. o ten esi visai viena, ir tas vyras ne toks mielas yra kol leliaus salia nera, o jei ji jums duoda tada tebuni kokias 4 dienas
Atsakyti
Norėčiau neseniai gimdžiusių KMUK paklausti, ar gimdymo metu dėvėjote savo naktinukus ar ligoninės duotus (jei apskritai duoda...)? kiek teko girdėti, savi naktinukai sugadinami negrįžtamai gimdymo metu, o jei rinksiuos ligoninės,ar nepalaikys manęs bomže? blush2.gif kokia apranga reikalinga vyrui, jei jis nori dalyvauti gimdyme (ar yra kažkokie reikalavimai, ką jam rengtis)? ar po gimdymo seselės paaiškina, parodo, kaip maitinti lėliuką, ar kaip nusitraukti pieną esant reikalui?
Atsakyti
Sveiki,neseniai gimdžiau,duoda aprangą,savo tikrai neimkite,net neklausė ar savo turiu,vyrui tik tapkes įsidėkite,aišku leliukui drabužėlius pasiimkite,sau chalatą,tapkes.O dėl maitinimo būkit rami- tikrai pamokina,yra žindymo specialistė smile.gif .Gražaus JUms gimdymo 4u.gif
Atsakyti
Jie nori, kad gimdymo metu devetum ju naktinius. Mat jie priekyje turi didele iskirptę. Jei viskas bus gerai, iškart tau duos ir leliuką pasidėti ant krūtinės. Jie tikrai labai išsitepa, išmirksta nuo vandenų ir t.t., tad gimdymui tikrai neverta vežtis savų.
Papildyta:
tiesa, po gimdymo, jei jausitės gerai, dar gimdykloj duše nusiprausit, vat tada galėsit jau savo naktinukus traukti.
Atsakyti
Iškart duoda naktinius, net chalatą pasiūlo, pasako, kad neverta savų gadinti. O ir keičiau per dieną į naujus n kartų gimdant, nes vandenys bėga, prakaituoji ir t.t.
Vyrui reik tik šlepečių.
Atsakyti
QUOTE(netobula @ 2013 02 18, 09:52)
Norėčiau neseniai gimdžiusių KMUK paklausti, ar gimdymo metu dėvėjote savo naktinukus ar ligoninės duotus (jei apskritai duoda...)? kiek teko girdėti, savi naktinukai sugadinami negrįžtamai gimdymo metu, o jei rinksiuos ligoninės,ar nepalaikys manęs bomže? blush2.gif  kokia apranga reikalinga vyrui, jei jis nori dalyvauti gimdyme (ar yra kažkokie reikalavimai, ką jam rengtis)? ar po gimdymo seselės paaiškina, parodo, kaip maitinti lėliuką, ar kaip nusitraukti pieną esant reikalui?

Tikrai duoda ir net rekomenduoja jų dėtis, ir pakeičia kelis kartus gimdymo metu. Vyrui užtenka šlepečių (nors jeigų jų neturi tai ir tas duoda) ir maikutės kokios, nes gimdyklose karšta, o ir reikalui esant nusiimt lengviau maikutę paprastą.
Atsakyti
Ačiū, merginos, už atsakymus bent vienu klausimu truputį ramiau biggrin.gif
Atsakyti
Man naktinių net po gimdyvo savų nereikėjo, nes kilo temperatūra, nuo karščiavimo prakaitavau, tai per dieną dešimtis valdiškų pakeisdavau, nešdavo ir nešdavo vis. O kai jau galėjau vilktis, nebuvo patogu, iškart rengiaus kelnes, maikutę.
Atsakyti