Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(...Dream... @ 2012 03 01, 01:38)
As irgi buvau nukvakus praeitais metais ir uzpreitas ir uzuzpreitais ir t.t. dabar tiesiog laukiu ir ieskau kitu keliu  cool.gif

Paantrinsiu Dream thumbup.gif visi pirmais metais buna labai entuziastingi, o po to kai n-aji karta nelaimejai tiesiog dalyvauji ir sio ivykio labai nebesureiksmini, visi cia mes norim i ta Amerika, o laimes tie, kurie tikriausiai pamirs kada tikrinti reikia ar laimejai doh.gif
Atsakyti
N akaip ir viskas ok. Siandien pasiimam pasus is ambasados smile.gif
Kazko naujo nelabai pridesiu, testosteronas viska puikiai isdeste.
Atsakyti
QUOTE(puikiojy @ 2012 03 01, 07:48)
N akaip ir viskas ok. Siandien pasiimam pasus is ambasados smile.gif
Kazko naujo nelabai pridesiu, testosteronas viska puikiai isdeste.

Sveikinam praejus sita ilga kelia 4u.gif

As tai nukvakus, nes jaudinuosi kaip ten viskas bus, kaip vyrui su darbu seksis, nes negalim taip ant ura, kai 3 vaikai doh.gif Ir laukiu ir bijau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2012 03 01, 19:29)
Sveikinam praejus sita ilga kelia  4u.gif

As tai nukvakus, nes jaudinuosi kaip ten viskas bus, kaip vyrui su darbu seksis, nes negalim taip ant ura, kai 3 vaikai  doh.gif Ir laukiu ir bijau  blush2.gif

as pradesiu bijot kai darbu reiks ieskotis smile.gif o siaip mes vaziuosim be baimes, nes mano tevai ir gimines ten :-)
Atsakyti
QUOTE(...Dream... @ 2012 03 02, 08:42)
as pradesiu bijot kai darbu reiks ieskotis smile.gif o siaip mes vaziuosim be baimes, nes mano tevai ir gimines ten :-)

Na jusu kitokia situacija. Mes nesamd ar taip niekur isvaziave darbo neturedami ax.gif
Atsakyti
aš irgi labai labai noriu ir laukiu lamėti,bet ir smarkiai bijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2012 03 02, 11:14)
Na jusu kitokia situacija. Mes nesamd ar taip niekur isvaziave darbo neturedami  ax.gif

su seima issikurti neturin darbo ir artimu zmoniu bus sunku. as isleisciau viena vyra bent menesiui.
Atsakyti
QUOTE(...Dream... @ 2012 03 02, 11:57)
su seima issikurti neturin darbo ir artimu zmoniu bus sunku. as isleisciau  viena vyra bent menesiui.

Tai pirmas ir vaziuos, kai susiras darba atvaziuos musu pasiimti. Jei nesisuras iki galutines vizos datos, tai anksciau vaziuosim.

Kadangi labai noriu i Kalifornija, tai pasirinkom Los Angela.. Bet tikiuos, kad susiras darba San Diege, bet daugiausiai sansu jis turi LA..
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2012 03 02, 06:06)
Kadangi labai noriu i Kalifornija, tai pasirinkom Los Angela.. Bet tikiuos, kad susiras darba San Diege, bet daugiausiai sansu jis turi LA..

Tai jei tikiesi ,kad darba susiras SD tai ir reiketu busto ten ziuretis ,o ne LA rolleyes.gif nelabai tikiu, kad "kaifas " bus vazineti pirmyn atgal zinant LA trafikus.
Atsakyti
QUOTE(*NYC* @ 2012 03 02, 12:35)
Tai jei tikiesi ,kad darba susiras SD tai ir reiketu busto ten ziuretis ,o ne LA rolleyes.gif  nelabai tikiu, kad "kaifas " bus vazineti pirmyn atgal zinant LA trafikus.

SD mazai sansu nes vos vienas kitas pasiulymas pagal jo darbo specifika. O jei ten darba susiras, tai ten ir vaziuos buto issinuomoti. Pradzioj tai gal koki kambari gaus kol vienas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2012 03 02, 13:05)
SD mazai sansu nes vos vienas kitas pasiulymas pagal jo darbo specifika. O jei ten darba susiras, tai ten ir vaziuos buto issinuomoti. Pradzioj tai gal koki kambari gaus kol vienas  ax.gif

nu jei i SD pakliusit tai parasykit man, as cia gyvenu, jei kokiu patarimu reiks. Bet siaip brangus miestas pradzia naujo gyvenimo cia daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 03 02, 21:25)
nu jei i SD pakliusit tai parasykit man, as cia gyvenu, jei kokiu patarimu reiks. Bet siaip brangus miestas pradzia naujo gyvenimo cia daryt  g.gif

Vyras pagal savo speialybe mazam mieste darbo nerastu, tik didmiesciuose, todel mazesni miestai atkrinta. Nebent gyventi priemiestyje kur geras susisiekimas su darbo vieta biggrin.gif
Atsakyti