Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(starke @ 2012 03 03, 04:15)
Vyras pagal savo speialybe mazam mieste darbo nerastu, tik didmiesciuose, todel mazesni miestai atkrinta. Nebent gyventi priemiestyje kur geras susisiekimas su darbo vieta  biggrin.gif

na cia super daznai sutinkamas reiskinys - darbas didesniam mieste ir gyvenimas priemieciuose. SD tik neturi tokiu kaip priemiesciu, nes pats miestas turi daug normaliu neighborhoods toliau nuo centro. O kituose didmiesciuose net nenoretumet gyvent su vaikais siaip ar taip, nes nera geru mokyklu, saugumo problemos ir t.t.

SD kaip miestas nuostabus, ir oras cia toks, kad geresnio JAV turbut nera, bet sakau didelis minusas yra pragyvenimo kaina cia. Ir tarkim tik pradeti savo gyvenima JAV nuo SD jau bus sunkiau negu kazkur kitur (bet nera neimanoma aisku wink.gif )

O kokia specialybe jei ne paslaptis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 03 03, 16:10)
SD kaip miestas nuostabus, ir oras cia toks, kad geresnio JAV turbut nera, bet sakau didelis minusas yra pragyvenimo kaina cia. Ir tarkim tik pradeti savo gyvenima JAV nuo SD jau bus sunkiau negu kazkur kitur (bet nera neimanoma aisku wink.gif )

O kokia specialybe jei ne paslaptis?  g.gif

Labai ir noreciau i SD, o kaip iseis taip.
LA vistiek gal geriau nei NYC? Nes nudurneciau su tokiais atstumais biggrin.gif
Vyro specialybe, man nezinoma kalba lotuliukas.gif Duomenu baziu analitikas
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2012 03 03, 12:17)
LA vistiek gal geriau nei NYC? Nes nudurneciau su tokiais atstumais  biggrin.gif
Vyro specialybe, man nezinoma kalba  lotuliukas.gif Duomenu baziu analitikas

na na NYC ir LA man isvis ner kas net lyginti tongue.gif ,o taviskiui ir NYC ir aplink ji darbo tikrai butu,tik zinoma oru kaip SD negaliu pasigirti hihihi.gif nes vasara cia pekla lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*NYC* @ 2012 03 03, 18:24)
na na NYC ir LA man isvis ner kas net lyginti tongue.gif ,o taviskiui  ir NYC  ir aplink ji darbo tikrai butu,tik zinoma oru kaip SD negaliu pasigirti hihihi.gif nes vasara cia pekla lotuliukas.gif

Darbo pasiulymu NYC turbut daugiausia, bet i Kalifornija del klimato noriu. Nors jura ir prie NYC yra ax.gif
O LA ar SN ne pekla buna? Ten dar karsciau turetu buti?
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2012 03 03, 13:52)
Darbo pasiulymu NYC turbut daugiausia, bet i Kalifornija del klimato noriu. Nors jura ir prie NYC yra  ax.gif

NYC dregme labai didele vasaros metu,todel i lauka eini kaip i pirti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2012 03 03, 13:17)
LA vistiek gal geriau nei NYC? Nes nudurneciau su tokiais atstumais  biggrin.gif
Vyro specialybe, man nezinoma kalba  lotuliukas.gif Duomenu baziu analitikas

tai cia populiari specialybe, ne reta kazkokia ar budinga vienam JAV regionui, ivairiose kompanijose reikalinga, kodel sakai tik didmiesciuose? g.gif

del LA ir NYC - klimatas LA geresnis, bet miestas man tai NYC smagesnis. kitiems gal atvirksciai, man LA tai baisiausias JAV miestas is didesniu tu.

QUOTE(starke @ 2012 03 03, 14:52)
Darbo pasiulymu NYC turbut daugiausia, bet i Kalifornija del klimato noriu. Nors jura ir prie NYC yra  ax.gif

oi ne, cia gi ir mazesne temperatura ir dregmes tokios nera. vasaros cia labai malonios. Ziemos savaime suprantama taip pat palyginus su siaure smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
Norėjau paklausti, sugedo kompiuteris ir dingo failas su kodais zaliai kortai pasitikrinti, ar jų surasti jau niekur negalima? Gal kam buvo panašiai?
Atsakyti
QUOTE(Delfinute @ 2012 03 07, 20:46)
Labas vakaras,
Norėjau paklausti, sugedo kompiuteris ir dingo failas su kodais zaliai kortai pasitikrinti, ar jų surasti jau niekur negalima? Gal kam buvo panašiai?

4u.gif
Atsakyti
Kad taip neatsitiktų aš iškarto atsispausdinau lapus unsure.gif neįsivaizduoju ką tokiu atveju daryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfinute @ 2012 03 07, 13:46)
Labas vakaras,

O į elektroninį paštą neatėjo jie?
Jei ne, nemanau, kad yra galimybė juos "atgaminti" kažkokiu kitokiu būdu. Praeitais metais kažkam ta pati problema buvo iškilusi, rašė į Kentucky, bet jie niekuo negalėjo padėti.
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas patartumete po kiek maždaug laiko ateina žalią kortą, kai jau žengi ant JAV žemes? Ją turėtų išsiųsti kelių dienų begyje po to, kai pirmą kartą nusileidi JAV?

Ir dar, ar galima pačiam jos neatsiimti - išsiųnčia vistiek paštu patikėtam žmogui, tai turbut gali jis ją atsiimti, o po to man per kokį UPS pašto tarnybą atsiųstų į Lietuvą. Ar kas taip darėte?
Atsakyti
QUOTE(testosteronas @ 2012 03 09, 23:09)
Sveikos,

Gal kas patartumete po kiek maždaug laiko ateina žalią kortą, kai jau žengi ant JAV žemes? Ją turėtų išsiųsti kelių dienų begyje po to, kai pirmą kartą nusileidi JAV?

Ir dar, ar galima pačiam jos neatsiimti - išsiųnčia vistiek paštu patikėtam žmogui, tai turbut gali jis ją atsiimti, o po to man per kokį UPS pašto tarnybą atsiųstų į Lietuvą. Ar kas taip darėte?

Pas mus tokia situacija ir buvo - susitvarkem dokumentus ir po 3-4 dienu grizom i LT. Zalias kortas per mazdaug 3-4 savaites gavo draugai ir jie parveze mums i Lietuva, kai grizo atostogu. Gal per keturis metus kazkas bus pasikeite.
Atsakyti