Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanėlės iš gimdymo namų

QUOTE(*Aukse* @ 2011 09 15, 15:00)
uzmaciau siandien nuolaida maximos naujam leidinuke huggies sauskelnems. turime mes ta su aciu kortele 20 proc kupona sauskelnems. kazi ten taikys ta papildoma 20 proc nuolaida nuo tos kainos ar jau nebe?  g.gif  kas pirkote, pasidalinkite patirtimi  bigsmile.gif

Jei kaina geltono, jau nebetaiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doruta: 15 rugsėjo 2011 - 15:27
QUOTE(*Aukse* @ 2011 09 15, 15:00)
uzmaciau siandien nuolaida maximos naujam leidinuke huggies sauskelnems. turime mes ta su aciu kortele 20 proc kupona sauskelnems. kazi ten taikys ta papildoma 20 proc nuolaida nuo tos kainos ar jau nebe?  g.gif  kas pirkote, pasidalinkite patirtimi  bigsmile.gif

Jeigu akcija leidinuke, tai 99% tikimybės, kad nepritaikys (bent mums nepritaikė, kai pirkome Pampers su geltona kaina) verysad.gif Tačiau pažiūrėkit, ar leidinyje siūloma nuolaida nėra mažesnė, nei jūsų turima, nes tada turėtų pritaikyti didesnę. Mums buvo taip, jog pirkome akcijinį Pampers Mega Box, kuris su akcija kainavo 85.99 lt, o be akcijos - 99.99 lt (tai čia 14% nuolaida gavosi), papildomos nuolaidos, aišku, nepritaikė (nors tikėjomės rolleyes.gif ), bet pasiaiškinus informacijoje grąžino dar 6 litus, kadangi mano nuolaida (20%) yra didesnė, tad turėjo būti pritaikyta būtent ji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2011 09 15, 16:26)
Jeigu akcija leidinuke, tai 99% tikimybės, kad nepritaikys (bent mums nepritaikė, kai pirkome Pampers su geltona kaina)  verysad.gif  Tačiau pažiūrėkit, ar leidinyje siūloma nuolaida nėra mažesnė, nei jūsų turima, nes tada turėtų pritaikyti didesnę. Mums buvo taip, jog pirkome akcijinį Pampers Mega Box, kuris su akcija kainavo 85.99 lt, o be akcijos - 99.99 lt (tai čia 14% nuolaida gavosi), papildomos nuolaidos, aišku, nepritaikė (nors tikėjomės  rolleyes.gif ), bet pasiaiškinus informacijoje grąžino dar 6 litus, kadangi mano nuolaida (20%) yra didesnė, tad turėjo būti pritaikyta būtent ji  ax.gif

O kazin kaip butu, jei paprasyt pardavejos numeri korteles suvest... Anksciau vesdavo...tada butu galima ir daugiau zmoniu ta 20proc. nuolaida sauskelnems naudotis - nereiktu tos vienos korteles pazystamiems lakstyt skolintis doh.gif .
Atsakyti
Aš tai galvoju, gal paprasčiau nueiti iki Maximos informacijos su vaiko gimimo liudijimu ir pasakyti, jog va gimdymo namuose negavome kupono (arba gavome, bet pametėme rolleyes.gif ), gal būtų galima gauti g.gif ax.gif Nu gi būna, kad pamiršta įdėti, arba tiesiog pasimeta su ta visa įdėta makulatūra g.gif Aišku, gali ir neduoti, bet aš nueičiau pabandyčiau, gal ir skūpa esu, bet pinigėliai po kojomis nesimėto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 15 rugsėjo 2011 - 16:02
QUOTE(Hennessy @ 2011 09 15, 17:00)
Aš tai galvoju, gal paprasčiau nueiti iki Maximos informacijos su vaiko gimimo liudijimu ir pasakyti, jog va gimdymo namuose negavome kupono (arba gavome, bet pametėme  rolleyes.gif ), gal būtų galima gauti g.gif  ax.gif   Nu gi būna, kad pamiršta įdėti, arba tiesiog pasimeta su ta visa įdėta makulatūra  g.gif  Aišku, gali ir neduoti, bet aš nueičiau pabandyčiau, gal ir skūpa esu, bet pinigėliai po kojomis nesimėto  ax.gif

O jei vaikui jau virs metu? Nepades gimimo liudijimas, ko gero smile.gif , nes tik siais metais dalijo ir galioja tik metus nuo aktyvavimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 15 rugsėjo 2011 - 20:25
net ne metus nuo aktyvavimo, o iki siu metu pabaigos ax.gif Tarkim kas gimdys gruodzio men., tai jau nebelabai ir reikalinga ji smile.gif Pries pora sav. gimde drauge, tai jau tos korteles net negavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 15 rugsėjo 2011 - 20:40
QUOTE(mallena @ 2011 09 15, 21:39)
net ne metus nuo aktyvavimo, o iki siu metu pabaigos ax.gif Tarkim kas gimdys gruodzio men., tai jau nebelabai ir reikalinga ji smile.gif Pries pora sav. gimde drauge, tai jau tos korteles net negavo...

Ar tikrai - as dabar rankose laikau ta kupona, dar nesu aktyvavus, ir parasyta: "Aktyvuota nuolaida su jusu aciu kortele galios visose maximose tol, kol jusu kudikiui sukaks vieni metukai"
Atsakyti
QUOTE(Eyore @ 2011 09 15, 21:44)
Ar tikrai - as dabar rankose laikau ta kupona, dar nesu aktyvavus, ir parasyta: "Aktyvuota nuolaida su jusu aciu kortele galios visose maximose tol, kol jusu kudikiui sukaks vieni metukai"

dabar pati suabejojau, nes MB nese ta lapuka, pati neciupinejau, bet jis isputes akis man aiskina, kad iki metu pabaigos g.gif Sako, dabar gal jau kitokius kuponus dalina, o mums buvo toks biggrin.gif Bet galvos kirsti uz tai neduociau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 09 15, 21:39)

Iki to, kol vaikui sukaks metukai, arba tiksliau- metus nuo aktyvavimo mirksiukas.gif Aš net neaktyvavau, nors jau tuoj trys mėnesiai, galvoju vėliau aktyvuosiu, ilgiau naudosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 09 15, 21:59)
Iki to, kol vaikui sukaks metukai, arba tiksliau- metus nuo aktyvavimo  mirksiukas.gif  Aš net neaktyvavau, nors jau tuoj trys mėnesiai, galvoju vėliau aktyvuosiu, ilgiau naudosiu  biggrin.gif

Taip, metus laiko nuo aktyvavimo datos, o ne iki metu galo..
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2011 09 15, 20:56)
dabar pati suabejojau, nes MB nese ta lapuka, pati neciupinejau, bet jis  isputes akis man aiskina, kad iki metu pabaigos g.gif  Sako, dabar gal jau kitokius kuponus dalina, o mums buvo toks biggrin.gif Bet galvos kirsti uz tai neduociau biggrin.gif

Taigi jusu vaikelis gimes sausio 3d,tai iki metu pabaigos ir galios .Vyras teisus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2011 09 15, 22:28)
Taigi jusu vaikelis gimes sausio 3d,tai iki metu pabaigos ir galios .Vyras teisus biggrin.gif

bet jis tai aktyvavo siek tiek veliau, o teigia, kad buvo parasyta iki gruodzio 31 biggrin.gif Nu matyt susapnavo lotuliukas.gif
Atsakyti