Įkraunama...
Įkraunama...

Visos dėmės ant rūbų, baldų

Kiek teko susidurt, tai nepanaikinama. Reikia keisti stalviršį, galima jį apklijuoti plėvele (medžio imitacijos ar kt.) arba uždengt kokia staltiese.
Atsakyti
su švitriniu smulkiu popieriumi nušlifuok truputi lako viršutinį sluoksnį toj vietoj ir aplink ją, ir tada nulakuok biški tamsesniu laku nei buvo. arba kelis kartus tuo pačiu laku, kol įgaus stalo spalvą.pagal mane baltų dėmių neliks, o blogiausiu atveju matysis pašlifuotas gabalas, bet atrodys kaip atspindys ir tiek. aš pas seve taip daraiu, bu nuo kavos puodelių ar sriubos lėkštės ant rašomo stal;o taip pasidarė, tai biški pašveičiau ir pinoteksu sutepiau ir nulakavau neblizgiu laku. kaip naujas stalas. ai dar kartais nhesenos dėmės nyksta kartu skudurėliu pavalius aplink, o topo nusausinus, kad visas stalas nepabaltuotų.

o jei nieks nepadės nupoliruok visą stalviršį biški ir visą tamsesniu laku nulakuok. tik žėk kad vėl nėbūtų brėgmei neatsparus. smile.gif
Atsakyti
Lygindama kažkokį drėgną daikčiuką, ant stalelio buvau palikusi "baltą lygintuvą" - lygintuvo formos dėmę. Ją išvaliau švelniu abrazyvu. Tiktų ir švelnus švitrinis popierius. Arba pabandyk švelniai patrinti aštriu peiliu. Man tuomet pasisekė, nes trindama nesubraižiau stalo paviršiaus, tad nereikėjo lakuoti.
Atsakyti
bet juk jei nušveiti bent kiek lako, tai kitą kart uždėsi bet ką ir liks žymė. na jei nenulakuosi g.gif
Atsakyti
Sveikos mamos... Turiu labai skubų prašymą: kai užmerkiau savo sportinio kostiumo viršutinę dalį, jis kai kuriose vietose nusidažė (mat buvo dviejų spalvų)... Ar yra pasiūlymų kaip tas dažų dėmes panaikinti ar bent jau kažkiek pablukinti? Dėkui už informaciją...
Atsakyti
As tai ant savo graziuju kelniu vasko demes palikau, tai ir lyginau per tualetini popieriu (daznai ji keisdavau) po to fairy mirkiau, kaip liko riebalo deme taip liko, AUT naujom kelnem cry.gif
Atsakyti
Sveikos,

Žinau laaaabai gerą būdą baltoms dėmėms nuo baldų šalinti. Tik gal kiek pavargsit ieškodamos paprasto vazelino tūbelėse , kaip rusų laikais būdavo.Atgaivina baldus nerealiai.Tikrai pabandykit, tarp kitko aš pirkau vaistinėje to vazelino.Sėkmės. thumbup.gif
Atsakyti
patarkit kaip isnaikint muilo deme nuo sviesiu velvetiniu kelniu?
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2005 08 22, 11:10)
Ant nepoliruoto pavirsiaus stalo ilga laika laikiau vazona su gele. Perlaistydavau matyt daznai, atsirado ant stalo baltos demes. Kaip jas panaikinti, kad stalas vel butu rudas? 4u.gif Aciu.

Žinau,kad vandens dėmes iš baldų galima panaikinti patrynus graikišku riešutu.Paimk branduolį ir gerai įtrink,kad isiskirtų aliejus,tada palik kuriam laikui,kol įsigers ir nublizgink vilnone skiautele.Sėkmės smile.gif Parašyk,jei padės mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip tik ziurejau televizijoj laida apie tai . Kadangi kramtoskes ivairios buna, tai vienos issiima su skiedikliu, kitos ne. Su salciu issiima visos. Laidoje buvo siuloma purkstukas sportininkams, kur sumusimai saldomi - jie rode ant kilimo, ant sofos(gobeleno) ir ant tevelio kostiuminio svarko. Visur be zymiu nutrupejo. As tai nezinau, kur to purkslio gauti, bet gal kai kam ir pades.
Atsakyti
PAVASARĮ DUKRA IŠPECKINO SAVO NAUJĄ STRIUKĘ PIENĖM.

BANDŽIAU IR TAIP IR TAIP PAVALYTI - BET NEIŠSIVALO IŠ STRIUKINIO AUDINIO

NAUJA GERA STRIUKĖ - PATARKITE KAIP IŠVALYTI cry.gif
Atsakyti
aš irgi girdėjau , kad sušaldžius gerai nusiima, bet tai galioja tik tada jei ji neįtrinta giliai į audinį. Mano vaikas buvo prilipinęs, ir pats paskui bandė nugresti, tai tiek įtrynė, kad paskui nei šaltis nepadėjo, nei milteliai. Bet radau išeitį thumbup.gif thumbup.gif . Nuvežiau į kaimą ir sudėvėjo kramtomuotą biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti