Įkraunama...
Įkraunama...

Visos dėmės ant rūbų, baldų

[SIZE=1]gal zinot kaip panaikinti prakaito demes is balto megztuko?
Atsakyti
QUOTE(inke @ 2005 07 21, 18:00)
[SIZE=1]gal zinot kaip panaikinti prakaito demes is balto megztuko?

"Ace" ir daug kantrybės- per kelis kartus turėtų išsiimt.Ir vis saulutėn pakabink - ji irgi balina.
Smalai išimti yra specialus valiklis.Pirmiausia ją reikia suminkštinti, tada nukrapštyti ir valyti.Bobulės uždėdavo sviesto porai valandų, paskui valydavo benzinu ar terpentinu, irgi išvalydavo.
Atsakyti
Kol dar žiedadulkės neįtrintos į drabužį, galima jas švelniai nukratyti. Man pavyksta susiurbti dulkių siurbliu. O kaip išvalyti jau įtrintas į rūbus, nežinau. Laukim protingų patarimų.
Atsakyti
Oi, man irgi taip atsitiko, tik aš nežaisdama, nešdama pamerkti netyčia prisiglaudžiau ir liko dėmės doh.gif Ploviau ūkišku muilu su tulžimi, bet liko dėmės tik švelnesnės, o dabar teta sakė pabandyt su citrina, užlašinti ir palikti, gal padės, dar nebandžiau blush2.gif
Atsakyti
Labutis, aš gali ne visai apie sisiuką biggrin.gif patarkit kuom valyti baltą kiliminę dangą kad nepagelstų? g.gif yra dėmė nuo vyšnių arbatos sad.gif
Atsakyti
kuo išvalyti prakaito dėmes rūbų pažastyse? turiu 100 proc medvilninę baltą maikutę ir po skalbimo pakraupau blink.gif visos pažastys pageltusios cry.gif o atrodo juk ne karvė - tiek neprakaituoju blush2.gif
tai va kuom naikinat tas baisias dėmes?
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2005 08 07, 11:09)
kuo išvalyti prakaito dėmes rūbų pažastyse? turiu 100 proc medvilninę baltą maikutę ir po skalbimo pakraupau  blink.gif visos pažastys pageltusios  cry.gif o atrodo juk ne karvė - tiek neprakaituoju  blush2.gif
tai va kuom naikinat tas baisias dėmes?

pabandyk truputi pamirkinet bliuskyte karstam vandeni kad visa suslaptu,o tada pazastis ukiniu muilu pamuiluok ir patrink demes..turetu taip issiskalbt... 4u.gif
Atsakyti
Dažėme kambarį. Žinoma, pasekmės - aptaškytos grindys, drabužiai... Gal žinot kokią priemonę, kurios pagalba galima nuvalyti tuos dažus nuo grindų, išvalyti iš drabužių? Ir dar: gal žinote, kaip po dažymo "atnaujinti" teptukus, su kuriais dažėme? Nes teptukai geri, dar panaudotume kito kambario dažymui, bet jie prisigėrę tų dažų ir sukietės... g.gif Gal yra kokia priemonė, į kurią pamerkus, pavyzdžiui, tie dažai nuo teptukų "nusiimtų"? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2005 08 08, 12:44)
Dažėme kambarį. Žinoma, pasekmės - aptaškytos grindys, drabužiai... Gal žinot kokią priemonę, kurios pagalba galima nuvalyti tuos dažus nuo grindų, išvalyti iš drabužių? Ir dar: gal žinote, kaip po dažymo "atnaujinti" teptukus, su kuriais dažėme? Nes teptukai geri, dar panaudotume kito kambario dažymui, bet jie prisigėrę tų dažų ir sukietės...  g.gif Gal yra kokia priemonė, į kurią pamerkus, pavyzdžiui, tie dažai nuo teptukų "nusiimtų"? blush2.gif

pabandyk su vaitspiritu valyti mirksiukas.gif
Atsakyti
aš pamenu kad kažkoką sintetinę maikę laikiau a ne visą naktį kažkokiam toli ace ar vanishe. ir išėmė tas dėmes. bet va 100proc medvilnės maikutę tai bijau tai peksperimentuoti, nes aš ją labai pamėgau ir tikrai gaila būtų sugadinti cry.gif
reikės su muilu pabandyti. nors ir to neprisiruošiu - grįžtu iš darbo ir su vaiku kutinėjamės, o paskui jau jėgų nebėr blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2005 08 10, 15:04)
aš pamenu kad kažkoką sintetinę maikę laikiau a ne visą naktį kažkokiam toli ace ar vanishe. ir išėmė tas dėmes. bet va 100proc medvilnės maikutę tai bijau tai peksperimentuoti, nes aš ją labai pamėgau ir tikrai gaila būtų sugadinti  cry.gif
reikės su muilu pabandyti. nors ir to neprisiruošiu - grįžtu iš darbo ir su vaiku kutinėjamės, o paskui jau jėgų nebėr  blush2.gif

na man tai muilas ukinis visada isima demes...net kazkada radau uzmesta bliuzele nebenesiojama,tai po kokiu metu tas prakaito demes ploviau,kad svaria ismest,tai ir isplove....
Atsakyti
vakar darbavausi su ūkiniu muilu. bet turbūt reikėjo kitokio - aš turėjau su kokoso drožlėm ar kaip ten. tai nelabai išvalė. paskui už akių užkliuvo ace delicate. labai rizikavau, širdį skaudėjo beplaunant su juo cry.gif bet rezultatas stulbinantis - dėmių nebeliko thumbup.gif
Atsakyti