Įkraunama...
Įkraunama...

Visos dėmės ant rūbų, baldų

pas mane irgi kazkur buvo atsirade tu rudziu bet as nesupratau bajerio is kur jos atsirado?
Atsakyti
Pas mus irgi yra likę rudų dėmių nuo nektarino cry.gif . Niekaip jos neišsiplauna schmoll.gif , reiks pabandyt su jūsų siūlomom priemonėm ax.gif .
Atsakyti
dar galiu pasiūlyt gerą balinimo priemonę BOC, jis be chloro,tad nesmirda ir thumbup.gif naikina dėmes, tik nežinau kaip su įsisenėjusiomis, dar nebandžiau ax.gif
Atsakyti
Gal zinote kaip geriau isskalbti isisenejusias kraujo demes? Pades ukiskas muilas ir saltas vanduo ar irgi geriau griebtis visokiu Vanish'u?
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2005 10 28, 10:07)
Gal zinote kaip geriau isskalbti isisenejusias kraujo demes? Pades ukiskas muilas ir saltas vanduo ar irgi geriau griebtis visokiu Vanish'u?

Pirmiausia pamerk i salta (!) vandeni, be jokiu priemoniu.Kai pakankamai ismirks, istrauk, nugrezk ir uzpilk Ace's (ar kito balintojo, pagamino su vandenilio peroksidu). Mat, vandenilio peroksidas, susidures su krauju (ar kitais baltyminiais audiniais) skyla i atomini deguoni ir vandeni.Atominis deguonis, kol susijungia i molekulini, yra labai aktyvus balintojas. - cia truputis mokyklines chemijos.Balintojai panasiu principu - perboratai, perkarbonatai- siuo atveju silpniau veiks. Gink Dieve, nepilk karsto vandens, tada amen - is kraujo pasigamina atsparus dazas, nieks neisims. Tai va, prades putoti - patrink dar, uzpilk dar, nebijok, nieko neatsitiks.Svarbiausia kantrybe.Po to plauk kuo nori. Mano sunaitis per sportus vis nosi susitrenkia, tai pastoviai tas demes tenka naikinti.Vanish labai brangus, nematau reikalo jo naudoti - principas tas pats.
Atsakyti
Vajei, kaip čia sudėtingai aprašyta unsure.gif
Aš kraujo dėmes, aišku, šviežias, iškart kišu po šaltu vandeniu, ir iškart su ūkiniu muilu pašveičiu. Efektas tikrai liuxiškas. Ir net nemirkius išsiskalbia absoliučiai švariai mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip panaikinti pieno kvapa is storo dvigules lovos ciuzinio? Issiliejo pilna bonkute pieno ant ciuzinio tai dabar kvapelis cool.gif Ka daryti???(cia truputi gal ne i tema, bet nezinau kur paklausti blush2.gif )
Atsakyti
Aš galiu pasakyti, kad parduotuvėj Thomas Philips perku tokių druskų dėmėms išimti. Visa dėžutė kainuoja apoie 5 lt. Jas reikia dėti kai skalbi su milteliais kartu. Jos man visas dėmes išima - viską išskalbia. Aš dabar tik jas ir naudoju. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2005 11 02, 09:53)
Aš galiu pasakyti, kad parduotuvėj Thomas Philips perku tokių druskų dėmėms išimti. Visa dėžutė kainuoja apoie 5 lt. Jas reikia dėti kai skalbi su milteliais kartu. Jos man visas dėmes išima - viską išskalbia. Aš dabar tik jas ir naudoju.  thumbup.gif

O spalvotiems audiniams ar tinka? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes! Tai pasakykit man pagaliau- ar nors vienai is tu nelaimeliu, kurios turejo vasko demes spalvotas, pavyko jas kaip nors pasalinti?
Nes pas mane ta pati problema-visa dzinsu klesne supilta rausvos zvakes vasku, ta vaska isemiau su lygintuvu, bet deme rausva liko sad.gif
Jei turite kokiu minciu ar patarimu-pasidalinkit!!!! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri žinote kaip išimti medžio sakus iš audinio?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriukas1 @ 2005 10 28, 18:24)
Kaip panaikinti pieno kvapa is storo dvigules lovos ciuzinio? Issiliejo pilna bonkute pieno ant ciuzinio tai dabar kvapelis cool.gif  Ka daryti???(cia truputi gal ne i tema, bet nezinau kur paklausti blush2.gif )

Ziuriu, as cia demiu cioce tapsiu... biggrin.gif
Sunkus atvejis.Mat pienui gendant pasigamina sviesto rugstis, kuri dvokia. O ja chuliganai atentatams naudoja kaip "smarves bombas", tai girdejau esant firmu, kurios is to kvapo pasalinimo neblogai gyvuojancios. As tai kapituliavau, tase, kur pienas issiliejes buvo, po nesekmingu bandymu isvalyti ismeciau, matracas tai biski didesnis...Na, bet juokai i sona.Jokiu budu nebandyk karstu vandeniu, pieno baltymai sukreses. Radau patarimu forume (jau ismetusi ta tase), kad su sodos tirpalu valoma, pora dalyviu dziaugesi sekme. Bent jau blogiau tikrai nebus. Nes kitos priemones, ten siulomos, medziagai netinka, sugraus ja. Beje, esama ir specialios priemones, BUTTOX (uz ta mano tase deja brangesne), bet ar LIetuvoje jos buna g.gif (internete sumedziojau).
Del saku isemimo ar ne praeita savaite jau buvo - terpentinu ar benzinu, cia ne problema.
Vasko demes lmdama daza su lygintuvu taip sakant ispaudei audinin...Buvo ir man taip su linine staltiesele. Isemiau ta daza su balintoju, bet jis ir lina isbalino, dabar daugiau i paklode panasu, ne i staltiese cry.gif Tai jei dzinsus pabalinsi, kaip jie atrodys po to g.gif
Tai tiek pasidalinimo patyrimu...
Atsakyti