Na, ne visai į temą, bet aš savo mergaitėms perku "JOVI" firmos flomasterius ir pieštukus.
Tai kartais papiešia ir ant medinių grindų, ir ant lėlių, bet viskas išsivalo.
As pirkau milteliu didele pakuote,tai ten buvo ideta toks daikciukas VILEDA firmos MIRACLEAN(purvo nuemejas)Raso,kad isvalo tokias demes kaip:tusinuko,spalvotu piestuku ir pan.Manau tau tiktu,tik as pirkau Vokietijoje,nors manau ir pas mus turetu buti.Pasiteirauk.
Aš tai laikausi vienintelės taisyklės- perku tik vandeniui neatsparius flomasterius, t.y. išsiplaunančius. Kol kas nei su drabužiais, nei su žaislais bėdų nebuvo
QUOTE(gri36 @ 2005 12 19, 22:05)
Aš tai laikausi vienintelės taisyklės- perku tik vandeniui neatsparius flomasterius, t.y. išsiplaunančius. Kol kas nei su drabužiais, nei su žaislais bėdų nebuvo 
Pareklamuosiu
O kuo išplauti iš baltos bliuzės ketčiupo oranžinę dėmę? Ploviau muilu ir liko dar didesnė oranžinė aiškiai dirbtinio dažiklio dėmė. O acetonu niurkyti bijau nes dar pats rūbas ištirps.
QUOTE(raimab @ 2005 12 15, 15:38)
o as per telika maciau kaip nuvalo nuo sienu tusinuku zymes tokiu misiniu:biski vandens,sodos ir boro rugsties tiksliu proporciju nezinau bet po biskuti idejo
pati nebandziau, bet per telika tai super nuvale
pabandykit 
Taip, per švaros misiją. Bet net nežinau, manau tai beviltiška, nes tų lėlių plastmasė tokia kažkokia lyg porėta ir įsigeria giliai. Man nepavyko išvalyti, turėjau ir aš tokį norą. Beja, gal ir netaktiškai pasielgsiu ikišus ir savo klausimą, gal kas žino tušo dėmes iš medvilnės kaip išimti? Tušo, ne iš tušinuko, bet toks iš buteliuko. Jau man bandė skalbti ir su emvejos, ar kokios ten firmos tipo superiniais skalbikliais ir nieko. Spalva išbluko, dėmė liko....
QUOTE(ziv @ 2004 06 23, 10:53)
Patarkit: vaikas ispaise tusinuku tase (rusvos spalvos dermantinas). Muilas ir sveitimo milteliai nepadeda
Geras klausimas
dar pridesiu o is rubu kaip isimt flomasterio deme???
o kaip išimti tušinuko dėmes iš rūbų? tik prašau, nesiūlykit muilo su tulžim
turbū aš vienintelė ,kuris man visiškai nepadeda nei vienos dėmės išimti