Įkraunama...
Įkraunama...

Visos dėmės ant rūbų, baldų

QUOTE(LAPUTĖ @ 2007 04 30, 13:01)
Manau, turėtų tikti tas pats lako nuėmėjas, kurį naudojam nagų lakui  valyti  4u.gif  smile.gif

Tai kad jis nelabai tam reikalui tinka - jame būna primaišyta papildomų kosmetinių medžiagų, kurios gali pačios palikti dėmes. Grynas acetonas kur kas geriau.
Atsakyti
QUOTE(Amalia @ 2007 05 01, 08:44)
Tai kad jis nelabai tam reikalui tinka - jame  būna primaišyta papildomų kosmetinių  medžiagų, kurios gali pačios palikti dėmes. Grynas acetonas kur kas geriau.

o kur jo būna čia pirkti?
su lako nuėmėju ne viskas išsiėmė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2007 05 01, 08:42)
o kur jo būna čia pirkti?
su lako nuėmėju ne viskas išsiėmė  unsure.gif

Ten pat, kur pardavinėjami dažai, kuriais jis skiedžiamas - kokiam nors "Baumarkt" (Toom, Praktiker, Hornbach, Bauhaus, Bahr...).Visa litrinė skarbonkė kainuos ko gero tiek pat , kiek buteliukas nuėmėjo tongue.gif Ir būtinai juo netaupydama pavalyk (tik dėl dievo meilės, valydama nerūkyk, ir po to išvėdink nes išlėksi su visu kilimu į dangų), nes gali būti, kad nuo nuėmejo kas audinin nusėdo doh.gif - kam neklausai, ką žmonės (Wolke) sako schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2007 02 13, 09:25)
pavalyk su spiritu - kiek pamenu, kaip tik lakuoti paviršiai nusivalo.

schmoll.gif , nuo spirituotų ir pabąla. Uošvių stala po pirmo balaius kai nudengėm blink.gif , vienos dėmės kur dektinės kliuvo ten ir pabalo. Labai priklauso nuo lako.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidusiukė: 01 gegužės 2007 - 10:40
QUOTE(Amalia @ 2007 05 01, 10:54)
kam neklausai, ką žmonės (Wolke) sako schmoll.gif

blink.gif g.gif
Atsakyti
O mes turime tokią problemėlę su dirbtinės odos kėdėmis. Turime jas tik keletą dienų, dramblio kaulo spalvos, bet vyras pasedėjo su juodais treningais doh.gif ir viena kėdė šiek tiek nusidažė nuo tų treningų Vieną kartą draugė su juodom kelnėm pasedėjo ant mūsų sofos bet natūralios odos tai labai paprastai išvaliau tiesiog su vandeniu ir muilu o va tos kėdės iš dirbtinos odos nesivalo su niekuo - bandėm ir Higėjos spec valiklį visokios rūšies odoms kur rašo kad išvalo viską bet deja deja verysad.gif
Gal kas ką pasiūlys stebuklingo dirbtinei odai? bigsmile.gif Visada galvojau kad dirbtinę odą išvalyt yra lengviau negu natūralią bet pasirodo realybė visiškai kitokia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amalia @ 2007 05 01, 09:54)
Ten pat, kur pardavinėjami dažai, kuriais jis skiedžiamas - kokiam nors "Baumarkt" (Toom, Praktiker, Hornbach, Bauhaus, Bahr...).Visa litrinė skarbonkė kainuos  ko gero tiek pat , kiek buteliukas nuėmėjo  tongue.gif Ir būtinai juo netaupydama pavalyk (tik dėl dievo meilės, valydama  nerūkyk, ir po to išvėdink nes išlėksi su visu kilimu  į dangų), nes gali būti, kad nuo nuėmejo kas  audinin  nusėdo  doh.gif - kam neklausai, ką žmonės (Wolke) sako schmoll.gif

spėk aš vokiškai supratau,ką ji buvo parašiusi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2007 05 01, 22:36)
O mes turime tokią problemėlę su dirbtinės odos kėdėmis. Turime jas tik keletą dienų, dramblio kaulo spalvos, bet vyras pasedėjo su juodais treningais  doh.gif ir viena kėdė šiek tiek nusidažė nuo tų treningų  Vieną kartą draugė su juodom kelnėm pasedėjo ant mūsų sofos bet natūralios odos tai labai paprastai išvaliau tiesiog su vandeniu ir muilu o va tos kėdės iš dirbtinos odos nesivalo su niekuo - bandėm ir Higėjos spec valiklį visokios rūšies odoms kur rašo kad išvalo viską bet deja deja  verysad.gif
Gal kas ką pasiūlys stebuklingo dirbtinei odai?  bigsmile.gif  Visada galvojau kad dirbtinę odą išvalyt yra lengviau negu natūralią bet pasirodo realybė visiškai kitokia  unsure.gif

Turejau tokia beda, isvaliau su cifu. Dabar turiu kita beda. Kedes baltos dirbt.odos ir besitvarkydama langu skyscio buteli padejau. Jis parazitas isbego kazkiek. Siuo metu dvi kedes taskuotos zydrai. Ir nepadeda niekas. Nei milteliai sveitimo, nei pan. Gal kas gali patart?
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 03 17, 14:24)
LOC- universalus Amway firmos valiklis  4u.gif  Aš ji turiu jau porą metų, bet dar nė pusės neišnaudojau, nes dažniausiai tik dėmėms šalinti  doh.gif  Bet kaskart maloniai nudžiungu pamačiusi rezultatą- pastarąjį kartą dingo riebalų dėmė, o jau maniau, kad maikutę teks išmesti...

Na man tas Loc nei vienos dėmės niekur nėra išvalęs, tas pats kas ir kitokia priemone valyčiau, daugiau nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(busimablondine @ 2007 05 04, 12:22)
Turejau tokia beda, isvaliau su cifu.

O pas tave buvo dirbtinė oda? Ir su kokiu cifu valei? Nesusigadino? Bliamba bijau kad nesugadinti visai tos kėdės ohmy.gif Jau kai pagalvoji tai geriau lai ji būna tamsesnė nei su nudrožtu paviršium doh.gif

QUOTE(fleita @ 2007 05 04, 14:29)
Na man tas Loc nei vienos dėmės niekur nėra išvalęs, tas pats kas ir kitokia priemone valyčiau, daugiau nepirksiu  schmoll.gif

Mano draugė labai gyrė tą kažkokį LOC bet kaip supratau ta priemonė kažkokia labai jau universali - galima ir indus plaut ir skalbt ir grindis valyt ir gėles valyt blink.gif man tokios universalios priemonės kelia baimę huh.gif niekada nenaudoju tokių nes netikiu kad viena priemonė gali tikti bet kam, man jos kažkaip nekelia pasitikėjimo, taip nebūna schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Karmen,2007 05 05, 16:21]
O pas tave buvo dirbtinė oda? Ir su kokiu cifu valei? Nesusigadino? Bliamba bijau kad nesugadinti visai tos kėdės ohmy.gif Jau kai pagalvoji tai geriau lai ji būna tamsesnė nei su nudrožtu paviršium doh.gif

Dirbtine, bet pas mane balta smile.gif O sofute kremine, tik naturalios, tai ja irgi su cifu arba milteliai sveitimo valau ir liux smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fleita @ 2007 05 04, 14:29)
Na man tas Loc nei vienos dėmės niekur nėra išvalęs, tas pats kas ir kitokia priemone valyčiau, daugiau nepirksiu  schmoll.gif

O ką valei? Aš dažniausiai naudoju rūbams prieš skalbimą... Kitoms dėmėms nebandžiau schmoll.gif
Atsakyti