Įkraunama...
Įkraunama...

Visos dėmės ant rūbų, baldų

QUOTE(Will @ 2007 05 25, 20:29)
Tušinuko dėmės man išsiėmė su LOC (patepiau ten, kur ištepta ir kišau į skalbimo mašiną), o dėl neatpažintų neaišku  lotuliukas.gif

Ant tų neatpažintų pyliau ACE delicate, nei velnio nieko neišėmė. Tikrai, gal reiktų man to LOC įsigyti g.gif nes taip kokius 5 rūbus su neaiškios kilmės dėmėmis tikrai rasčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2007 05 25, 20:42)
Ant tų neatpažintų pyliau ACE delicate, nei velnio nieko neišėmė. Tikrai, gal reiktų man to LOC įsigyti  g.gif  nes taip kokius 5 rūbus su neaiškios kilmės dėmėmis tikrai rasčiau  biggrin.gif

Arba tušinuką aš išimu su Amway dėmių valikliu thumbup.gif
Atsakyti
Tusinuko demes is audinio issiima papurskus paprastu plauku laku, o po to isskalbti. aisku geriau, kai is karto ta procedura atliekama.
Patikrinta.
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2004 08 12, 10:13)
Sveikos mamulytės,

Vakar mano "gražuolis" grįžo su tepalo dėmėmis ant "smėlio" spalvos kelnių. Skalbiau, bet ..........  mad.gif
Gal kas žino kaip išvalyti tas tepalo dėmes???
Buciau LABAI dėkinga. wink.gif

Tepalo dėmes labai gerai išvalo anglies tetrachloridas(kur jo gauti patarti negaliu, bet puikiai valo tepalą, smalą, nelieka dėmių greitai išdžiūsta)
Atsakyti
Labas Mamytes:)
Gal kas žino kaip išvalyti nuo balto rūbo kompaktinę pudrą, norėčiau kad neliktų dėmės ir drabužis atrodytų kaip naujas.
Dekoju iš anksto už patarymus.
Atsakyti
o kaip jus atstatot drabuziu spalva kai sudazot?
as cia viena diena sukroviau visus baltus rubus skalbt (sijonai, maikutes, marskiniai ir pan) ir kazkaip netycia isimaise vienas geltonas ranksluostis.... tai is mano baltu rubu gavosi kazkokie gelsvi verysad.gif isbandziau visokias priemones, kurias radau parduotuveje, bet nieks nepadejo verysad.gif verysad.gif o taip gaila... ten buvo labai fainu rubu...
Atsakyti
QUOTE(giedregie @ 2007 06 01, 09:53)
o kaip jus atstatot drabuziu spalva kai sudazot?
as cia viena diena sukroviau visus baltus rubus skalbt (sijonai, maikutes, marskiniai ir pan) ir kazkaip netycia isimaise vienas geltonas ranksluostis.... tai is mano baltu rubu gavosi kazkokie gelsvi  verysad.gif isbandziau visokias priemones, kurias radau parduotuveje, bet nieks nepadejo  verysad.gif  verysad.gif o taip gaila... ten buvo labai fainu rubu...

Sykį netyčia aš taip savo dukros baltą striukę pagadinau verysad.gif , niekaip neatsiplovė pageltę plotai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LAPUTĖ: 01 birželio 2007 - 09:38
gal kas turit patirties valant nedidelias pelesiu demes ?
kuo jas apdirbti pries skalbiant?
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif ,gal kas žinot kaip išvalyti iš lininių kelnių smalą ? Būsim be galo dėkingos lotuliukas.gif
Atsakyti
ar tas isreklamuotas vanishas tikrai nuvalo visas demes, vaikas istepe vyro lino marskinius kazkuom (maistas), niekaip negaliu isplauti. Ar apsimoka vanisha pirkti? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2007 06 01, 20:10)
ar tas isreklamuotas vanishas tikrai nuvalo visas demes, vaikas istepe vyro lino marskinius kazkuom (maistas), niekaip negaliu isplauti. Ar apsimoka vanisha pirkti? aciu  4u.gif

t.y. lininius doh.gif
Atsakyti
Neradau patarimo, kuo išvalyti grindų dažus iš mylimų džinsų (medvilnė) ? Vait spiritas ir nagu lako acetoninis valiklis neima - ką daryyyyt ?
Atsakyti