Įkraunama...
Įkraunama...

Waterpik burnos priežiūros aparatas

Keista,nes ne vienas mano zinomu kvalifikuotu stomotologu,burnos higienistu naudoja si dantu sepeteli jau ne vienerius metus.Kol kas blogu nuomoniu girdeti neteko.Tik geri atsiliepimai.Realiai,jai pagalvojus,juk sita firma gyvuoja jau ne vieneri metai.Jai per sitiek metu butu padaryta zmogaus anatomijai kazkokia zala,tai manau sios firmos produkcijai jau butu galas.O jai ne,tai bent jau butu susnys blogu atsiliepimu.Ko as domedamasi kazkaip tai neradau. g.gif
As jau kartais net nebezinau kuo tiketi.Kai tenka nusipirkti koki rimtesni daikta,tiek nuomoniu prisiklausai,kad konkreciai pasimeti doh.gif Taciau bet kuriuo atveju ta nuomone yra labai svarbi atsirenkant.
Aciu Caridian,butinai pasidomesiu del jusu issakytos nuomones.
Atsakyti
Sveiki, susigundziau ir as isbandyt si daikta, tik va mastau, jei pirkciau is Jav, tai reiktu ir sroves keitiklio..
http://www.drugstore...40?catid=186719

o is UK perkant ar jo reikia?
http://www.boots.com...losser_1018103/ (cia visas aparatas su visais priedais yra?)
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2013 03 06, 14:56)

Kaip man perpasakojo, tai ultragarsinis sepetelis veiktu neigiamai danties emali, kadangi jis gali del ultragarso bangu imti atsisluoksniuoti ir tada viso gero dantims biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes,

kadangi "prisiauginau" kruva implantu, tai intensyviai ieskojau kuo reikes juos valyti-priziureti.
Vyras issiklausinejo pazistamu, kas turejo bent koki irigatoriu(Waterpiku nebuvo patenkinti), isstudijavo visokius atsiliepimus.Vieni is geriausiu atsiliepimu apie Philips sonicare
Pirkausi is amazon.com
http://www.amazon.co..._bxgy_hpc_img_y

Dar ta diena buvo, berods, 64 doleriai+ siuntimas+ tarpininkavimas , gavosi su viskuo apie 240 lt. Gavau per 2 savaites. Zaidziu ax.gif
Geras daikciukas.Mazai prisilaisto vandens, purskia tiksliai i nukreipta tarpudanti
thumbup.gif
O dar kaina- isvis superine lyginant su LT

Atsakyti
Laba.
Netycia cia uzejau ir labai tuo dziaugiuos.
Net nezinojau ir neturejau minciu, kad yra tokiu aparatu...
Odontologai man nereklamavo.
Dabar nagriniesiu ir ieskosiu is kur cia parsisiusti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2012 08 17, 22:45)
Tai stai... kadangi manisksi Waterikas is Amerikes, tai reikeja varzos keitiklia. Ne karvi kainava, bet reikeja luktert kol atsiunti. Daba ta nesiojama naudoju koki 1,5savaites kasdie po du kartu. Bent kol kas esu patenkyta. Nereik ilgai uztruks tarpdansiu siulu rakinejant.
Siandie gavau ta karabaldini, kur nepakraunams.
Jauciuos pilnai apsiginklavus, kai reiks dantis valyt namie i isvykus kur nors.  ax.gif

Is kur varzos keitikli pirkot? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egta: 28 gegužės 2013 - 12:53
QUOTE(egta @ 2013 05 28, 13:52)
Is kur varzos keitikli pirkot? smile.gif

Drauge is ebay uzsaki. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2013 05 28, 22:28)
Drauge is ebay uzsaki. rolleyes.gif

dealextreme.com MB pirko smile.gif
Atsakyti
http://www.orimeda.l...JET-komplektas/

Mano dantistas padovanojo protezavimo baigimo proga toki daikciuka biggrin.gif
Tai puikus dalykelis,naudojasi paprastai ir greitai, jokiu talpu pildymo, srove pats reguliuojiesi, kabo vonioje ant kabliuko- kuris nori seiminykstis, tas prasipurskia tarpdancius.
Tad net savo philipsa, parsisiusta is JAV, padejau i sona. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Taki @ 2013 07 25, 08:05)
http://www.orimeda.l...JET-komplektas/

Mano dantistas padovanojo protezavimo baigimo proga toki daikciuka biggrin.gif
Tai puikus dalykelis,naudojasi paprastai ir greitai, jokiu talpu pildymo, srove pats reguliuojiesi, kabo vonioje ant kabliuko- kuris nori seiminykstis, tas prasipurskia tarpdancius.
Tad net savo philipsa, parsisiusta is JAV, padejau i sona. thumbup.gif

Geras aparatas priemena odontologini grazto antgali, bet jauciu labai patogu naudotis.
Atsakyti
Rekomenduočiau pirkti Lietuvoje nes garantinis du metai o dėl 60 sutaupytų litų paskui gali reikėti daugiau sumokėti.

Kam garantija 2 metai? Ar Waterpikui? Ir iš kurt tokia info? nes kai berniukas pristatė man jį į namus, tai atkreipė dėmesį, kad garantijų jam neduoda. Dabar kai nepraėjus nei metams, pradėjo striginėti pauzės mygtukas, susirūpinau, ar tai teisėta? Dabar reikia pastudijuos ES reglamentus ir susisiekt su Ne maisto produktų inspekcija prie Ūkio ministerijos, ar čia teisėta pirkimo-pardavimo sutartis, kai tokiam brangiam pirkiniui nesuteikiama jokia garantija
QUOTE(Rykliuke @ 2013 03 06, 15:56)
Keista,nes ne vienas mano zinomu kvalifikuotu stomotologu,burnos higienistu naudoja si dantu sepeteli jau ne vienerius metus.Kol kas blogu nuomoniu girdeti neteko.Tik geri atsiliepimai.Realiai,jai pagalvojus,juk sita firma gyvuoja jau ne vieneri metai.Jai per sitiek metu butu padaryta zmogaus anatomijai kazkokia zala,tai manau sios firmos produkcijai jau butu galas.O jai ne,tai bent jau butu susnys blogu atsiliepimu.Ko as domedamasi kazkaip tai neradau. g.gif
As jau kartais net nebezinau kuo tiketi.Kai tenka nusipirkti koki rimtesni daikta,tiek nuomoniu prisiklausai,kad konkreciai pasimeti  doh.gif Taciau bet kuriuo atveju ta nuomone yra labai svarbi atsirenkant.

Jų tinklapyje palikt atsiliepimą neduoda, rašo užrakinta (ar atrakinti), del to atsiliepimai tik teigiami.
Atsakyti
O vanduo filtruotas?
Atsakyti