Įkraunama...
Įkraunama...

Waterpik burnos priežiūros aparatas

QUOTE(Zinanti25 @ 2013 07 30, 13:46)
O vanduo filtruotas?

pilu iš filtro, bet dapilu dar ir iš virdulio (filtruota), kad būtų maloniai šiltas vanduo.
Atsakyti
Turetu nuodyt aparatui ir garantija nurodyti kazkiek laiko...hm...
Atsakyti
QUOTE(Zinanti25 @ 2013 07 30, 13:51)
Turetu nuodyt aparatui ir garantija nurodyti kazkiek laiko...hm...

Aš irgi taip manau. Prieš pirkdama ieškojau visur internete info, bet niekur neradau jokių niuansų. Tai va, mergaites, pries perkant irigatorių patariu pasidomėti, ar yra keičiamos detalės. Nes tarkim net jei tas galiukas su mygtukų ir apkalkėjo (nors aš manau, kad ten gal šiaip koks gedimas, kokia spyruoklė nelaiko, ar dar koks velnias), garantinio nėra, tai aš pirkčiau tą detalę, kuri man sugedo, kaip tarkim automobylyje keičiam amortizatorius ar dar kažką. O dabar dėl mygtuko turiu pirkti naują irigatorių už 320 doh.gif juokas ima, nu bandysim išspręst iškylusį klausimą.

Bet iš kitos pusės. Jei nėra garantinio dėl kalkėjimo, kodėl tada indaplovėms, skalbimo mašinoms, lygintuvams ir kitiems įrenginiams kontaktuojantiems su vandeniu yra garantija? Gi ten vanduo iš viso eina tiesiai iš čiaupo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julija_15: 30 liepos 2013 - 13:06
Bet iš kitos pusės. Jei nėra garantinio dėl kalkėjimo, kodėl tada indaplovėms, skalbimo mašinoms, lygintuvams ir kitiems įrenginiams kontaktuojantiems su vandeniu yra garantija? Gi ten vanduo iš viso eina tiesiai iš čiaupo.

O jūs įsitikinusi, kad indaplovėms, skalbimo mašinoms, lygintuvams ir kitiems įrenginiams kontaktuojantiems su vandeniu yra garantija?

Man sunku įsivaizduoti, ką jums atsakytų pardavėjas, jeigu jam nuneštumėte apkalkėjusį ir nuo to sugedusį lygintuvą ir pasakytumėt, prašau nemokamai sutaisyti lygintuvą nes mano name kalkėtas vanduo ir dėl to jis sugedo. Garantija įra prietaiso dalims o ne išorės veiksnių poveikiui.
Atsakyti
Mes turim kitokį modeliuką iš JAV:
user posted image
Tikrai geras aparatas, gerai išplauna, gaiva burnoj, verta..
Atsakyti

Aš irgi džiaugiuosi savo waterpik'u smile.gif http://breketuota.bl...is-breketu.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurganespurga: 10 lapkričio 2013 - 09:40
QUOTE(Dainora73 @ 2013 08 17, 10:34)
O jūs įsitikinusi, kad  indaplovėms, skalbimo mašinoms, lygintuvams ir kitiems įrenginiams kontaktuojantiems su vandeniu yra garantija?

Man sunku įsivaizduoti, ką jums atsakytų pardavėjas, jeigu jam nuneštumėte apkalkėjusį ir nuo to sugedusį lygintuvą ir pasakytumėt, prašau nemokamai sutaisyti lygintuvą nes mano name kalkėtas vanduo ir dėl to jis sugedo. Garantija įra prietaiso dalims o ne išorės veiksnių poveikiui.

Garantija tikrai yra visiems isvardintiems irenginiams. Beje, Waterpickui irgi - 2 metai.
Jau turiu ji pusantru metu, super, aisku minksto apnaso vistiek iki galo neisvalo, reikia dar ir siulo... Neseniai uzsakinejau antgaliukus, tai net su pristatymu i namus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, dantuku fejos smile.gif

Del waterpiko - mano tokia istorija... Laukiausia, po gimdymo dantukai suprastejo. Naturalu. Isisgijau waterpika (WP-100). Stebuklas po pirmo karto. Jokio dantu siulo ir kitu nesamoniu nebeliko namie! Issivalai dantis dantu sepeteliu is isskalauji pereidamas waterpiku. Isvalo ir minkstas apnasas - reikia tik srovele padidinti ir reikiamai nukreipti antgali. As paskui dejau breketus - idealus variantas priziurint breketuota burnyte. Taigi, aparata naudoju jau virs 4 metu - kasdien po 2 kartus minimum. Pilu vandeni is krano. Jokiu prblemu. Visos neigiamos mintys tik musu galvoje smile.gif Ne dantiste mano nustebo, kad sumazejo bedu su mano dantukais smile.gif Dabar jau net savo vaika, kuriam jau 4 metai, pradedu pratinti prie sio reikalo. Investuoji nelabai didele suma, bet tarnauja jau kiek metu ir naudojasi visi seimos nariai! Geriau uz bet ka!
Jeigu reikia daugiau info -kreipkites i mane asmeniskai. Galiu padeti isigyti pigiau smile.gif

Atsakyti
Akcija atrakcija smile.gif https://www.facebook...5...e=1
Atsakyti
Ar jums "Waterpik" aparatas padeda ilgiau išlaikyti dantų baltumą (pvz., po balinimo)? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 22 kovo 2014 - 11:54
na senokai žvalgausi į tokį aparatą, tik kyla klausimas kaip dėl dantenų, ar ta stipria srove negalima "prisižaisti"? mano dantenos apsinuoginę ir taip, yra jautrumas g.gif
Atsakyti
Srove reikia pasilpninti, nes gali skaudeti. Irigatorius naudingas kserostomijos atveju ir panasiais atvejais, kai dziusta burna.
Atsakyti