! | Primenu, kad šis Kulinarijos skyrelis yra ne Skelbimų lenta, ir tokio pobūdžio žinutės kaip : " perku..., parduodu..., ieškau kas pagamintų..., galiu pagaminti...", taip pat masinio užpirkimo organizavimas viešoje Supermama.lt Forumo erdvėje yra griežtai draudžiama. |
Tik 6 val.
as gyvenime tiek nesicackinau...

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 09 16, 08:16)
mano krepšiukui buvo paaukota kažkur 11 valandų

QUOTE(*monikute* @ 2011 09 16, 09:21)
oho

jau ir 6 valandos daug o čia... na bet tokie grožiai

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 09 16, 09:27)
va va man labai įdomu kiek tokie šedevrai kainuoja

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 09 16, 08:16)

čia tik papuošimui ar su iškepimu skaičiuoji???
kiekvienas vertina kitaip savo laiką

kadangi aš jų nepardavinėju, tai vertinu tik kaip dideles pastangas dėl kito

QUOTE(akvilyte @ 2011 09 16, 09:35)
papuošimas tiek užtruko

Labas rytas 
ar dengete kada kasnors torta pastilazu pagal adrija? nesigauna jis kietas? kuris lengviau padaromas- MMg ar sitas pastilazas?
dariau kazkda MMG, tai man ji vienasyk gaunas labai gera, kitasyk trupa, plysta....
Papildyta:
* is karcios patirties galiu pasakyti- ne visi
**

ar dengete kada kasnors torta pastilazu pagal adrija? nesigauna jis kietas? kuris lengviau padaromas- MMg ar sitas pastilazas?
dariau kazkda MMG, tai man ji vienasyk gaunas labai gera, kitasyk trupa, plysta....
Papildyta:
QUOTE(*monikute* @ 2011 09 16, 09:45)
*kadangi aš jų nepardavinėju, tai vertinu tik kaip dideles pastangas dėl kito
ir įsivaizduoju, kad tas, kuris gauna dovanų tokį supranta, kokios vertės ši dovana
** ir sunkoka taip kai dirbi "dieninį" darbą grįžus dar po darbo ir vakarienes daryt ir tvarkytis ir t.t. ir pan. ir dar tortus meistrauti
bet vistiek manęs nepaleidžia tie tortai nors tu ką

** ir sunkoka taip kai dirbi "dieninį" darbą grįžus dar po darbo ir vakarienes daryt ir tvarkytis ir t.t. ir pan. ir dar tortus meistrauti

* is karcios patirties galiu pasakyti- ne visi

**

Man asmeniskai pastilazas lengviau ir greiciau. Elastingas, minkstas

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 09 16, 10:45)
o gal kada matavot kiek tas sriubinis saukstas butu gramais ar mililitrais? bais bijau nugrybauti....
man irgi pasirode lengvesnis, vien tuom, kad to sirupo nereik virti... beje, gal bandet su naturaliu medumi?
QUOTE(*Wanilla* @ 2011 09 16, 10:56)
o gal kada matavot kiek tas sriubinis saukstas butu gramais ar mililitrais? bais bijau nugrybauti....
man irgi pasirode lengvesnis, vien tuom, kad to sirupo nereik virti... beje, gal bandet su naturaliu medumi?
Na as pavyzdziui naudoju klingiu zelatina (jei cia del zelatinos gramu klausiama), tai sveriau kiek i sauksta telpa tai 9 gramai kazkur, bet kitos gal kitoki kieki deda, man tiek pakanka