Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 70 tema

! 
Primenu, kad šis Kulinarijos skyrelis yra ne Skelbimų lenta, ir tokio pobūdžio žinutės kaip : " perku..., parduodu..., ieškau kas pagamintų..., galiu pagaminti...", taip pat masinio užpirkimo organizavimas viešoje Supermama.lt Forumo erdvėje yra griežtai draudžiama.
Atsakyti
Tik 6 val. biggrin.gif as gyvenime tiek nesicackinau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 09 16, 08:16)
Tik 6 val.  biggrin.gif as gyvenime tiek nesicackinau...  unsure.gif

mano krepšiukui buvo paaukota kažkur 11 valandų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 09 16, 09:21)
mano krepšiukui buvo paaukota kažkur 11 valandų  blush2.gif

oho blink.gif
jau ir 6 valandos daug o čia... na bet tokie grožiai wub.gif
Atsakyti

blink.gif kiek jusu manymu toks tortas vertas... kokiu 300lt.... jei ne daugiau..
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 09 16, 09:27)
blink.gif kiek jusu manymu toks tortas vertas... kokiu 300lt.... jei ne daugiau..

va va man labai įdomu kiek tokie šedevrai kainuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 09 16, 08:16)
Tik 6 val.  biggrin.gif as gyvenime tiek nesicackinau...  unsure.gif

biggrin.gif

čia tik papuošimui ar su iškepimu skaičiuoji???

kiekvienas vertina kitaip savo laiką biggrin.gif ir apskritai vienaip vertini kai tai yra darbas, kitaip kai tai yra relaxas biggrin.gif
Atsakyti

kadangi aš jų nepardavinėju, tai vertinu tik kaip dideles pastangas dėl kito smile.gif ir įsivaizduoju, kad tas, kuris gauna dovanų tokį supranta, kokios vertės ši dovana smile.gif

QUOTE(akvilyte @ 2011 09 16, 09:35)

čia tik papuošimui ar su iškepimu skaičiuoji???

papuošimas tiek užtruko smile.gif daugiausia laiko surijo krepšelio pynimas doh.gif praktiškai tiek pat, kiek gėlių darymas doh.gif o iškepiau tortą gal per kokias 2 - 3 valandas g.gif net nežinau blush2.gif ir sunkoka taip kai dirbi "dieninį" darbą grįžus dar po darbo ir vakarienes daryt ir tvarkytis ir t.t. ir pan. ir dar tortus meistrauti ax.gif bet vistiek manęs nepaleidžia tie tortai nors tu ką blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas wink.gif

ar dengete kada kasnors torta pastilazu pagal adrija? nesigauna jis kietas? kuris lengviau padaromas- MMg ar sitas pastilazas?

dariau kazkda MMG, tai man ji vienasyk gaunas labai gera, kitasyk trupa, plysta....
Papildyta:
QUOTE(*monikute* @ 2011 09 16, 09:45)
*kadangi aš jų nepardavinėju, tai vertinu tik kaip dideles pastangas dėl kito  smile.gif  ir įsivaizduoju, kad tas, kuris gauna dovanų tokį supranta, kokios vertės ši dovana  smile.gif
**  ir sunkoka taip kai dirbi "dieninį" darbą grįžus dar po darbo ir vakarienes daryt ir tvarkytis ir t.t. ir pan. ir dar tortus meistrauti  ax.gif  bet vistiek manęs nepaleidžia tie tortai nors tu ką  blush2.gif  biggrin.gif

* is karcios patirties galiu pasakyti- ne visi sad.gif
** drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man asmeniskai pastilazas lengviau ir greiciau. Elastingas, minkstas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 09 16, 10:45)
Man asmeniskai pastilazas lengviau ir greiciau. Elastingas, minkstas  thumbup.gif

o gal kada matavot kiek tas sriubinis saukstas butu gramais ar mililitrais? bais bijau nugrybauti....

man irgi pasirode lengvesnis, vien tuom, kad to sirupo nereik virti... beje, gal bandet su naturaliu medumi?
Atsakyti
QUOTE(*Wanilla* @ 2011 09 16, 10:56)
o gal kada matavot kiek tas sriubinis saukstas butu gramais ar mililitrais? bais bijau nugrybauti....

man irgi pasirode lengvesnis, vien tuom, kad to sirupo nereik virti... beje, gal bandet su naturaliu medumi?

Na as pavyzdziui naudoju klingiu zelatina (jei cia del zelatinos gramu klausiama), tai sveriau kiek i sauksta telpa tai 9 gramai kazkur, bet kitos gal kitoki kieki deda, man tiek pakanka 4u.gif su naturaliu medumi nebandziau smile.gif
Atsakyti