Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 70 tema

Kadangi tortukų niekas nerodo, tai parodysiu dar vieną nerodytą blush2.gif

Vestuvinis, apatinis kavos turiningas, viršutinis medutis, puošta MMG ir pastiliažu lipdymui smile.gif

...žaliai baltos vestuvės...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 16 rugsėjo 2011 - 18:34
be galo grazu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 09 16, 18:32)

grazus , grazus torciukas thumbup.gif

Mergytes !!!
kada reikia deti trakagano i pastilaza ? pries dazyma ar po, ir kiek mazdaug?
ligtai po dazymo, bet noreciau ir is jusu isgirsti biggrin.gif
Aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 16 rugsėjo 2011 - 18:52
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 16, 20:51)
grazus , grazus torciukas thumbup.gif
Mergytes !!!
kada reikia deti trakagano i pastilaza ? pries dazyma ar po, ir kiek mazdaug?
ligtai po dazymo, bet noreciau ir is jusu isgirsti biggrin.gif
Aciu uz atsakyma smile.gif

O kur jūs perkate trakaganą? Gal galima jo atsisiųsti, nes mano mieste tai tikrai tokio daikto nebus verysad.gif O jis kaip suprantu suteikia elastingumo?
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2011 09 16, 20:32)
O kur jūs perkate trakaganą? Gal galima jo atsisiųsti, nes mano mieste tai tikrai tokio daikto nebus  verysad.gif  O jis kaip suprantu suteikia elastingumo?

http://www_cake-deco...c...1&Itemid=74
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2011 09 16, 11:32)
Taigi galima tą dirbtinį medų pasidaryti namuose, receptas, man rodos, yra viršutinėj temoj mirksiukas.gif

o tikrai,gerai kad priminet,kazkur ir as maciau kazkada doh.gif eisiu pasikuisti.

Labai patiko man tas vestuvinis paskutinysis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 09 16, 19:44)

kaip as nepastebejau aprasymo doh.gif blush2.gif

nors ne man atsakei, bet aciukas 4u.gif
Atsakyti
Laba vakare visoms nuostabiu tortuku kepejoms.
Nuosirdziai pavydziu tokiu talentingu ranku, kurianciu tokius ispudingus tortus. 4u.gif blush2.gif

Norejau pasiteirauti ka darau ne taip - dariau cipciuko cukrine mase gelytems.
Ir ji man labai nori trupeti....per sausa tikrai nera.....tai ar gali buti, kad per mazai zelatinos? net kai isspaudziu gelyte, tai begalo greit apdzziuva virsus...bandant palyginti as isgauti gelytes forma..ji pradeda trukineti....pavirsius suskeldi..... doh.gif doh.gif doh.gif

gal galetu kuri nors patarti? zinau, kad tokie klausimai jums jau nusibode..... doh.gif doh.gif
Atsakyti

as tai nezinau kame broblema, bet man buvo kai per daug zelatinos dejau, kai sumazinau tai daug geriau pasidare, bet gal kas is mergaiciu atsakys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 16 rugsėjo 2011 - 21:08
tragakanas dedamas minkant masę, t.y. ją ruošiant įmaišomas į pudros-krakmolo mišinį... masė laikoma parą, paskui gaminama iš jos kas tik norima...

su Cipciuko mase reikia mokėti dirbti greitai, laikyti kiekvieną gabaliuką drėgnai maišiuke, jei nėr šių sąlygų, nebus ir papuošimų... gaminkitės pastilažą, bus paprasčiau...
Atsakyti
Labas vakaras, retai cia vaidenuosi, nors tema seku kiekviena diena, tai nusprendziau ir as savo sios dienos darbeli parodyt...nieko naujo, daug kartu matytas, bet as sokoladine saldainiu mase dariau pirma karta ir gan normaliai man su ja pavyko
Snikersas is dvigubos normos, sokoladine sald. mase, slapia beze, 4.5kg 4u.gif
user posted image
Atsakyti
oho koks perpildytas bokaliukas, toks jausmas, kad alutis putoja, net šonai braška, labai dailiai padarytas thumbup.gif

aš kaip visada su tam tikrais laiko limitais sumeistravau keletą torčiukų...

vaikiškas, snikersas, dengtas pastilažu, figūrėlės Minordijos masė...

user posted image

Krikštynų tortas, apačioje snikersas, viršuje kriaušinis karamelinis tortas...dengtas pastilažu, figūrėlės Minordijos masė...

user posted image

rikota su vyšniomis, bezė ir pastilažo gėlės

user posted image
Atsakyti