Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 70 tema

QUOTE(kirbe @ 2011 09 19, 16:23)
Atnešu žvejo torta

su vyšniom ir rafaelo,pastilažas,šlapia beze
5 kg.....

Kirbe tortai jusu grazus, o roozes....... bigsmile.gif
Atsakyti

QUOTE(ausriniuks @ 2011 09 19, 07:39)
O dabar noreciau paklausti Erikiuxxx nuomones, jus kaip supratau paskutini tortuka daret su tuo "tragacanth", ar labai jautet skirtuma dirbdama su juo? Buciau labai dekinga uz atsakyma, nes as pati jo noreciau isigyti, todel ir jusu nuomone butu labai idomi.

Taip, didelis skirtumas jauciasi, nezinau kaip kitom, bet man labai, gaila kad anksciau nieks nepatare jo nupirkti ax.gif

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 09 19, 07:44)
erikiuxxx,žiūriu raidės vardo  gavosi liuks,kaip sekėsi su jom,kad gerai išsiėmė iš formelių,trumpai papasakok.Ačiū

Raidziu iki siol neismokau pasigaminti, dariau gal 7 kart, visokiais budais bandziau, bet neismokau visai, jos yra negrazios, foto to nesimato, dar norejau is raideliu paderyti zodi Rafalo krykstas bet nesugebejau verysad.gif nes ju neimanoma graziai iskrapstyti, plysta deformojasi ir tt...
net bandziau tik vos ispausti ir paskui su peiliuku aplink pjoviau .... bet nieko gero doh.gif
Papildyta:

Kirbe tortai jusu labai labai grazus bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2011 09 19, 14:21)
man tai šnd nesėkminga diena: pasidariau vakar pastilažą dengimui ir kadangi draugė parvežė lylose miltukų, tai kai šliūkštelėjau jų, kad šnd iš masės tikra guma liko  doh.gif dažų nulis šansų įminkyti. norėjau bokalą daryti, bet kočiot beveik neįmanoma, bet kadangi tortas namams tai vistiek jį uždengiau storu masės sluoksniu

Norejau paklausti, kas tai per miltukai ? lylose ar tylose, kas tai yra ?
atsiprasau uz durna klausyma blush2.gif
Atsakyti
Kirbe, fantasiški tortukai wub.gif o knyga kokia graži, man reiks tetos baliui daryt knygą...tos rožės kokios gražios mmmm....ir aš visada naudoju jūsų recepto, plikytus lapelius, bet man aišku tokie gražūs nesigauna, o kaip jūs padarote tas smilgas ar kaip jos vadinasi, kaip jas tokias plonas padaryt, gal išsimonkot ir plonai plonai nupjaunat, paskui taip susiraito? bet kaip nesulūžta? aš čia paskutinį kartą prisidariau tų lapelių tai džiūt laiko teturėjau kelias dienas, tai buvo labai trapūs, o va tokia smilga tai išvis būtų man sutrupėjus.jei galėsit, atsakykit 4u.gif
Atsakyti
erikiuxxx , atvažiuoja iš Anglijos mano anūkytė wub.gif , jos gimtadienis sekmadienį , bus pora savaičių Lietuvoje , man ne tortai galvoje , o tik Ji wub.gif .

Kirbe , žvejas nuostabus , knyga , kaip knyga - lygi , tvarkinga , o va rožės ant jos wub.gif wub.gif ......

Labas vakaras k.lapelyte smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @adrij@: 19 rugsėjo 2011 - 17:14
QUOTE(@adrij@ @ 2011 09 19, 18:13)
erikiuxxx , atvažiuoja iš Anglijos mano anūkytė  wub.gif , jos gimtadienis sekmadienį , bus pora savaičių Lietuvoje , man ne tortai galvoje , o tik Ji  wub.gif .

Kirbe , žvejas nuostabus , knyga , kaip knyga - lygi , tvarkinga , o va rožės ant jos  wub.gif wub.gif  ......

Labas vakaras k.lapelyte  smile.gif

sveiki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 09 19, 17:22)

Ir vėl kiša balioną .... poster_dont.gif
Atsakyti
Sveikutės, Jūsų tortai nuostabūs wub.gif

Labai noriu tortuką papuošti rudeniniais lapais iš pastilažo. Tik nežinau kaip tuos lapus geriau nuspalvinti. Turiu sausų ir gelinių dažų. Ar gelinius dažus reik skiesti alkoholiu ax.gif ? Gal turit info apie balto pastilažo( gatavų lapų ) dažymą.

Atsakyti
QUOTE(strazduks @ 2011 09 19, 17:36)
Sveikutės, Jūsų tortai nuostabūs  wub.gif 

Labai noriu tortuką papuošti rudeniniais lapais iš pastilažo. Tik nežinau kaip tuos lapus geriau nuspalvinti. Turiu sausų ir gelinių dažų. Ar gelinius dažus reik skiesti alkoholiu  ax.gif ? Gal turit info apie balto pastilažo( gatavų lapų ) dažymą.

Ačiū visų vardu 4u.gif .

AŠ DARIAU GELTONĄ PASTILAŽĄ , PASKUI SPALVINAU RUDAI .

Dažus skiedžiau " Romu " ( gėrimas ) , dėl blizgesio .

http://savepic.net/1995506.jpg
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 09 19, 17:41)

AŠ DARIAU GELTONĄ PASTILAŽĄ , PASKUI SPALVINAU RUDAI .

Dažus skiedžiau "  Romu " ( gėrimas ) , dėl blizgesio .

Ačiū 4u.gif Vakare pabandysiu. Romo turiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 09 19, 18:29)
Ir vėl kiša balioną ....  poster_dont.gif

galiu ir torta biggrin.gif birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 09 19, 17:54)
galiu ir torta  biggrin.gif  birthday.gif

Tokį turiu kompe , kiti kur nematau .... lens.gif
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2011 09 19, 18:56)
Tokį turiu kompe , kiti kur nematau .... lens.gif

biggrin.gif kai kazka idomaus turesiu,idesiu. dabar turiu maloniu rupesciu,tai ir su tortais maziau darbuojuosi wub.gif
Atsakyti