Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 70 tema

QUOTE(Erina @ 2011 09 19, 07:48)

Merginos jūs man atsakykit į klausimą , dauguma čia minit, kad ir tortą dengiat ir figūrėles lipdot iš to pačio pastiliažo. O tai papildomai į likusį pastiliažą, kuris lieka lipdymui dar ką nors dedate? Ar jis normaliai paskui laiko formą. Nes kažkaip visada lipdau atskirai pastiliažą lipdymui ir dengimui doh.gif Nes įsivaizduoju, kad dengimo pastiliažas yra minkštas ir nedžiūna.

AŠ IRGI VISKA DARAU IŠ PASTILAŽO DENGIMUI.....jeigu jis truputėly per minkštas-gali dadėti cukraus pudros ir lipdyti ka norit......sudžiuti,jis tikrai sudžiusta,o ant torto nesukietėja todėl,kad iš pačio torto gauna šien tiek drėgmės....
bet perspėju,kad aš taip darau...kitos kepėjėlės gal figurėlėm minkosi pastlaža lipdymui.....

Asseni-nerealu....super super
Adrija-nuostabu...kokie šuniukai...ir visų veislės skirtingos.... bigsmile.gif
Olesta,su gimtadieniu sūnely ir puikus jo tortas....
Erikiuks-tortas puikus,nuostabus,lygutėlis ir t.t.....net norėdamas nieks negalės prikibti....bet 6 val puošti viena torta.... blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
erikiuxxx...user posted image... nuostabu thumbup.gif .

JOLKA666paprastas , bet be galo tvarkingas tortas .

Kirbe , dar viena veislė buvo , bet tortas per mažas , nebuvo kur tupdyti tongue.gif .

Labas rytas , nors man gal ne , nes nuo 6 su šituo " žmogum " kankinausi doh.gif ...bet pastačiau gyvatę , ir nė krust yess.gif ....(16 cm. ūgis )

Va toks linksmas išėjo , berniuko 1 gimtadieniui .

user posted image

Viskas merginos , su savo kleckais pasirodysiu tik spalio mėn , visoms didelės sėkmės kuriant juos , ai pamiršau , vieną dar atnešiu , kaip seksis nežinau - palaiminkite , nes tortas bus mano heart.gif .

O jūsų šedevrų būtinai užsuksiu pažiūrėti kas dieną ....iki malonaus sunglasses2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 09 18, 16:42)
As kelis torciukus atnesiau  ax.gif

a jau grožis, net prilipusi žiūrėjau į monitorių ar tikrai ne žaisliukai stovi, nu ką galiu pasakyti, nerealu wub.gif wub.gif ir kaip sugebėti šitais, veidukai išraiškingi, akytės gražutės, dar mačiau pas vieną ir žandukai pakritę,... eisiu dar pažiūrėti, vis nesitiki kad taip įmanoma padaryti.. aš turbūt tokiu seneliukus vien lipdyčiau kokia savaitę, o apie veidukų išraišką tai net nekalbu, čia reikia su daile sudraugauti wink.gif

visų torčiukai be galo gražūs, visi tik gražyn ir gražyn...

aš turiu klausimėlį, kur perkate saldaininius pinigėlius?
Atsakyti
pasta222, dailūs tortai 4u.gif aš tik gėlės lapelius daryčiau šiek tiek plonesnius blush2.gif

Asseni, fantastika wub.gif bet kaip nerealiai padaryta princesė judesyje bigsmile.gif

*saules_zuikutis*, liuksiška gitara thumbup.gif

Olesta,
labai šiltas ir mielas tortukas wub.gif

@adrij@, kokia ciucikų kompanija thumbup.gif

JOLKA999, ačiū už komplimentą 4u.gif katytė kitė miela 4u.gif

erikiuxxx,
wow wub.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 09 16, 21:44)

Dėkui smile.gif Aš kvaiša net nesupratau, kad jis taip vadinamas doh.gif Kaip tik iš čia dažus užsisakiau, galėjau gi ir šio daikto pasiimti.

Tortai visų nuostabūs wub.gif o kai kurių tai trūksta žodžių išvis kažką pasakyti bigsmile.gif nes tobuliau už tobulumą. Kai pagaminisu saviškį tai bijosiu čia kelti, nes nesinori teršti temos kai tokie grožiai čia smile.gif
Atsakyti
kokie gražūs adrijos tortukai, kokie šuniukai tikroviški wub.gif wub.gif wub.gif
erikiuxxx, tavo batukus aš įsimylėjau, kaip kruopščiai gražiai, tikrai, kad wow thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2011 09 19, 13:16)
Dėkui  smile.gif  Aš kvaiša net nesupratau, kad jis taip vadinamas  doh.gif  Kaip tik iš čia dažus užsisakiau, galėjau gi ir šio daikto pasiimti.

Tortai visų nuostabūs  wub.gif  o kai kurių tai trūksta žodžių išvis kažką pasakyti  bigsmile.gif  nes tobuliau už tobulumą. Kai pagaminisu saviškį tai bijosiu čia kelti, nes nesinori teršti temos kai tokie grožiai čia  smile.gif

butinai reikia pasirodyti-jei nori tobuleti mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai šnd nesėkminga diena: pasidariau vakar pastilažą dengimui ir kadangi draugė parvežė lylose miltukų, tai kai šliūkštelėjau jų, kad šnd iš masės tikra guma liko doh.gif dažų nulis šansų įminkyti. norėjau bokalą daryti, bet kočiot beveik neįmanoma, bet kadangi tortas namams tai vistiek jį uždengiau storu masės sluoksniu
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2011 09 19, 14:21)
man tai šnd nesėkminga diena: pasidariau vakar pastilažą dengimui ir kadangi draugė parvežė lylose miltukų, tai kai šliūkštelėjau jų, kad šnd iš masės tikra guma liko  doh.gif dažų nulis šansų įminkyti. norėjau bokalą daryti, bet kočiot beveik neįmanoma, bet kadangi tortas namams tai vistiek jį uždengiau storu masės sluoksniu

Manyciau, i dengimo mase nereikia tylose milteliu. Geles darant jie tinka labiau, galima isploninti ziedlapius ir jie netrukineja.
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 09 19, 14:37)
Manyciau, i dengimo mase nereikia tylose milteliu. Geles darant jie tinka labiau, galima isploninti ziedlapius ir jie netrukineja.

planavau panaudoti ir dengimui ir lipdymui blush2.gif bet bebūtų persistengiau. Bet iš klaidų mokomasi smile.gif
Atsakyti
Atnešu žvejo torta

su vyšniom ir rafaelo,pastilažas,šlapia beze
5 kg.....
user posted image

knyga
pusė mano medutis,puse grietinėlė su su žele gabaliukais
user posted image
ir rožė
vaisinis,pastilažas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 19 rugsėjo 2011 - 15:37
Visu pirma visiems visiems dideles aciukas uz ivertinima mano torciuko aciuks.gif visiems po baloneli smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Olesta @ 2011 09 19, 07:18)
Erikiuxxxx, a pasiutai, Tu ten tango šokai aplink tuos batukus ar ką??? ką veikt 6 val. prie jų??? blink.gif ar čia su masės užminkymu ir batukų išdžiovinimu??? rolleyes.gif tortas aišku tobulas, neprikibsi nei prie ko wub.gif  wub.gif  wub.gif

panasiai, sokau sokau lotuliukas.gif ne pamenu kas pasake cia is mergaiciu, bet buvo tokie zodziai, zinoma jie ne man skirti buvo, bet isidemejau biggrin.gif nesiseka, lipdai is naujo, bandai ir bandai kol iseis, tai va, teko lipdyti n... kart doh.gif Antra kart manau kad per pus maziau laiko gal sugaisciau smile.gif
Minusas man buvo, kad nelaiku ismeciau microbangu krosnele blush2.gif dabar gaila verysad.gif nes be jos atgaivinti pastilaza labai sunku doh.gif vis begiodavau i vonia prie gyvatuko ir po gabaleli sildziau, stipriai prispaudus prie radijatoriaus lotuliukas.gif
Papildyta:

QUOTE(@adrij@ @ 2011 09 19, 10:04)
erikiuxxx...user posted image... nuostabu  thumbup.gif .

Viskas merginos , su savo kleckais pasirodysiu tik spalio mėn , visoms didelės sėkmės kuriant juos , ai pamiršau , vieną dar atnešiu , kaip seksis nežinau - palaiminkite , nes tortas bus mano  heart.gif .

O jūsų šedevrų būtinai užsuksiu pažiūrėti kas dieną ....iki malonaus  sunglasses2.gif .

ACIUKAS jums aciuks.gif

labai gaila kad dingstant ilgam, bet manau kad dabar pats vestuviu metas, ane unsure.gif

Tortukas jusu kaip visada nuostabus, labai labai wub.gif wub.gif wub.gif nemoku as isreiskineti graziu zodziu blush2.gif bet linkiu visko ko geriausio, kad viskas SUPER sektusi, taip kaip jus sugalvojote bigsmile.gif
Linkiu jums SEKMES !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 19 rugsėjo 2011 - 15:55