Įkraunama...
Įkraunama...

Tortų, pyragų ir kt. kepinių puošimas, 70 tema

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 20, 00:49)
jej jusu nesutrugdysiu, gal isduotumet paslapti, kaip raideles is pastilazo ispausti ? unsure.gif
o gal taip kas is kepejeliu atsakys smile.gif

Apie raideles jau tikrai daug kartų buvo rašyta, reikia labai labai plonai iškočioti pastilažą, susipjaustau juostelėm ir spaudžiu, po to su adata dailiai palei kraštelius ir išsima puikiausiai.
Atsakyti
Na kad nebutu cia vien idealiu tortuku rojus, bet ir paprastesniu ikelsiu ir as savo sios nakties darbeli blush2.gif tortas mergaitei megstanciai sokius smile.gif snicers'as 2,5 kg puosta pastiliazu

user posted image
Atsakyti
del raideliu,kazkuri mergina rase kad reikia plonai issikocioti irkai iskocioji mase labai gerai kai ji truputi pastovi kokia minutele gauna pastoveti as dar ant tos vietos kur spaudziu raide patepu krakmolo.Ir ispaudi kartais ji lieka ant stalo net irman tada dar geriau yra nei ji isispaudzia i formele.Paimu dar kur buna sukibus su peiliuku ipjaunu ir atskiriu nuo mases .Baigiu jau isivaziuoti su tom raidem pradzioje tai kazkoks kosmaras buvo tikriausiai kaip ir visoms tongue.gif
Papildyta:
o masinyte tikrai bandyk ir iseis as irgi ilga laika bijojau daryti,pabandziau ir kazkas gavosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2011 09 18, 16:42)

Nu nieko sau doh.gif Tie nykstukai nerealus doh.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 19, 03:01)

Labai graziai viskas padaryta wub.gif thumbup.gif

QUOTE(eda.dita @ 2011 09 19, 21:26)

Kaip idomu. Labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smailyttte @ 2011 09 20, 07:42)

Labai aciu uz informacija smile.gif  as dar cia radau http://www.saldiprab...t/naujienos.php

Bet ir brangumas tortu doh.gif musu kepejeles savo grozius beveik uz dyka parduoda unsure.gif

QUOTE(rekaliuke @ 2011 09 20, 08:01)
Apie raideles jau tikrai daug kartų buvo rašyta, reikia labai labai plonai iškočioti pastilažą, susipjaustau juostelėm ir spaudžiu, po to su adata dailiai palei kraštelius ir išsima puikiausiai.

aciuks.gif

QUOTE(smailyttte @ 2011 09 20, 08:48)

WOW labai patiko bigsmile.gif wub.gif , irgi sia lelyte galvojau padaryti duktereciai, gaila bet jau nekepsiu verysad.gif , nes ryt gimtadienis, laiko pritruko doh.gif

QUOTE(RIMVILMA @ 2011 09 20, 09:04)

aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(IwonaBogd @ 2011 09 20, 10:06)

aciuks.gif
Atsakyti
sveikos mamos kepejeles visada uzeinu i jusu svetaine pasigrozeti jusu gaminiais smile.gif
Atsakyti
Sveiki, sveiki 4u.gif
Atsakyti
vos pora dienu ir tek sedevru biggrin.gif Erika, kada viska speji? lotuliukas.gif kiba vaikai darzely mirksiukas.gif
Atsakyti
Atnesu as savo tortus ax.gif

Antras tortas dengtas mase 4u.gif
Snikersas 2kg. marcipanas ir slapia beze
user posted image

Treciasis tortas 3kg medutis ir rafaelo, dengtas marcipanu.
user posted image
user posted image

ketvirtasis virs 1kg. medutis, dengtas marcipanu ir pastilazu. p.s fotografuotas dar nenuvalius kramkolo doh.gif
user posted image

Penktasis medutis nezinau svorio, dengtas marcipanu ir pastilazu.
user posted image

veliau dar parodysiu sunelio krikstynu tortuka, kuris pasidenge negraziai pastilazu doh.gif
Atsakyti
eda.dita, nu jo swoon.gif

RIMVILMA, labiausiai įstrigo ažūriniai drugeliai wub.gif

smailyttte, kad čia irgi nuostabi tobulybė wub.gif

Papildyta:
MergickaN, šaunuolė 4u.gif matosi, kad labai tvarkingai ir kruopščiai dirbi 4u.gif man labai patiko avytė ir katinukas wub.gif o aš pamenu kai tik pradėjau kepti irgi ar tai trečias ar ketvirtas tortas buvo su siūlu kamuoliukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 09 20, 16:21)
eda.dita, nu jo swoon.gif

RIMVILMA, labiausiai įstrigo ažūriniai drugeliai  wub.gif

smailyttte, kad čia irgi nuostabi tobulybė  wub.gif

Papildyta:
MergickaN, šaunuolė  4u.gif  matosi, kad labai tvarkingai ir kruopščiai dirbi  4u.gif  man labai patiko avytė ir katinukas  wub.gif  o aš pamenu kai tik pradėjau kepti irgi ar tai trečias ar ketvirtas tortas buvo su siūlu kamuoliukais  biggrin.gif

aciu 4u.gif dar man reik daug ka ismokti bet stengiuos. mano sunus vis papuosimus bando suvalgyt tai puosiu naktimis. bandau kopijuoti jusu visu tortus nes dar savai fantazijai neturiu tiek praktikos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vitlij@ @ 2011 09 20, 14:13)
vos pora dienu ir tek sedevru  biggrin.gif  Erika, kada viska speji?  lotuliukas.gif  kiba vaikai darzely  mirksiukas.gif

Mama padeda, bet ir darzeli buna, bet laiko labai truksta, ipac dabar doh.gif ryt gimtadienis dukterecios , o as torto neiskepiau verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 20 rugsėjo 2011 - 17:06