likta svocios torto ideja superfine tau leidus, nusikopinau
...Pikciurniene... niekad nedariau Makvyno, bet manau, kad tikrai taip dailiai, kaip jus nepadaryciau. Puiku!
Miskouoga, idomus tortukas su siulu kamuoliu ir katineliais! Super! Bet jau koks grazus su poniais tiesiog tobulas. Spalvytes naturalios, tvoreles ideja gera
Griaustine, puikus tortas Margutis
Asseni balti batukai krikstynoms tortukai atrodo tokie nekalti, nekaltiems kudykeliams krikstyti

Tavo meskiukai (o ir ne tik jie, bet visos figureles) tiesiog tobuli! Nezinau kada man pavyks nulipdyti kazka panasaus

Na ir kagi pasaku personazai, lyg is teliko nulipe, tokie tikroviski, identiski knygeliu herojai. Svarbiausia, kad ir tortai visi dera prie tu figureliu puikiai apgalvota ideja, kompozicija: kas kur turi stoveti ar guleti, ar tiesiog kur kieno vieta nu zodziu, tau nera neiveikiamos uzduoties tortu kepime as manau

Na dar ir kaubojiski batukai visas tortukas priderintas prie ju tokia Amerikietiskos rancios ideja nuostabu
*monikute*, regis pakeite specializacija ir uzsieme floristika? Kas pasakys, kad tai ne gyvos geles ir ne tikras pintas krepsys? Nugi tikras!!! Fantastika! O jau vestuvinio su drugeliais lengvumelis, grazumelis, labai elegantiskas, tikriausiai elegantiskai porai
Akvilyte dar viena florist monikutei i kompanija. Tortas nepanaseja i torta, labiau i tikra vazona su nuostabiomis gelemis!!! Saunuole
airius statinaite tokia tvirta, tik kad tas alutis toks stiprokas, sakyciau

Putos graziai padarytos
Papildyta:Olesta, mergyt, abu vaikiski tortukai nuostabiai mieli, ypac tas su traukiniuku. Labai neiprasta geliu spalva ant rikotos surio tortuko

O jau kokie guzikai grazus!!!
@adrij@ - vestuviniai tortai auksciausios klases. Sakyciau jusu ir Asseni vestuviniai tortai yra auksciausios klases uzsakovams, nes jie prabangus ir preciziskai atlikti iki smulkmenu. Pradedant padeklu apipavidalinimu, aksesuaru panaudojimu ir baigiant nuostabiai tobulu apdengimu ir kompozicijos sudeliojimu. Keturlapio ideja ir simboline jo israiska puiki. O tas su meskuciu gvardija tortukas smulkutis, grakstutis, spalvingas tikra pasaka!!!

Ir suniskas tortukas super, ka jau bekalbeti apie klauna tu genijus!!!
Pasta222 = nuostabus pinigu maisas, tik as asmeniskai nedeciau to banknote po maisu, nes jis neatrodo tikroviskai. As nemegstu tokiu banknote, bet tai tik mano skonio reikalas. Man regis maiselis toks tobulas, kad jam jau tu banknote ir nereikia

Beje, labai graziai cia sermuksnio sakele isipaise

Ir antras tortukas vertas demesio
*saules_zuikuti* - gitara dukra galetu sugroti, sake visai kaip jos

, tik kad jos ne balta, o juoda

Kaip tas stygas tokias plonas padaryti, kad nesutruktu?
Erikiuxxx nuostabus tortukas su baciukais. Baciukai tiesiog tobuli, ne veltui lipdei 6 val. Fantastika!!!
Kirbe kad zvejys tobulas, tai jau kaip ir rasiau vandenukas skaidrus, zolyte zalia, kalnai, pakalnes visa ii tema... bet ir knyga su tavo firminemis rozemis nuostabi!!!
RIMVILMA kazkada dariau rata, tai daug sudetingiau, nei atrodo, ypac tie protektoriai ir diskai grazus tavo ratas, toks grazus rastelis padangos

Ir dar labai patiko su sampan buteliu ir sokoladinemis rozemis tortas atrodo labai prabangiai.
MergickaN super katiniukas ant kilimelio!!! ... ir aviukas tobulas!!!
Na lyg ir viskas

Aciu visoms, kurios pagyrete mano tortuka
Tiesa, griztant prie @adrij@ tortu segiu, kurios taip uosniai ispildo torta, galbut butu galima tas seges pasigaminti naudojant cukraus kristalus? Kaip juos pasigaminti nuorodele stai cia tereikia kantrybes, nes kristala uzauginti prireikia 7 dienu
Kristalai is cukrausPapildyta:tiek daug rasydama priveliau klaidu, bet keisti zinutes neleidzia, nes per daug simboliu, tad gal atleisite man per skubejima privelus klaidu