Įkraunama...
Įkraunama...

Baobab Life - ar kas bandėt?

Nu, mergaitės, netikiu jokių kompanijų platinamais papildais ar vitaminais, kaip jie ten bepasivadintų. Jau iš mano aplinkos pakankamai daug buvo jų tikinčių ir vartojančių, ne tik čia minimais, bet laukiamas efektas buvo lygus nuliui, tai tik piniginė žymiai paplonėjo. Senai aišku, kad tai gerai sugalvotas BIZNIS. Toks gyvenimas, nieko nepadarysi, visi renkamės pagal savo suvokimą.
Ot, ką pastebėjau, kad platintojai gerai paruošti ar pasiruošę- psichologiškai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios. Apie šį produktą atsitiktinai informacijos radau internete, kadangi jos man nepakako, norėjosi plačiau kanors sužinoti, tad susisiekiau su pradininke Lietuvoje kuri šį produktą ir garsina. Esu iš Kauno, tad vykti toli nereikėjo.
Pirmą kartą nuvykusi radau besišypsančių moterų burelį, kurios šiltai mane priėmė.
Kolkas mūsų nedaug, sakau MŪSŲ dėl to, kad prie jų panorau prisijungti ir aš, vos sužinojusi apie BaobabLife. Niekada netikėjau tokiais dalykais, manydavau jog dar vienas kažkieno biznis. Kažkodėl jomis patikėjau,jaučiau jų nuoširdumą. Tačiau to nepakako, nusipirkau pabandyti. Gėrėme dviese su draugu. Mane nuolatos vargindavo skausmingos mėnesinės. Šiandien aš džiaugiuosi, kad man nereikia gerti ketenovo, be kurio negalėdavau apseiti. Pagerėjo mano miego kokybė, jaučiuosi žvalesnė ir dar tik kelis mėnesius vartojam. Draugui sumažėjo pilvo pūtimas . Kadangi pas mane užkietėją viduriai, pirmą vartojimo savaitę, atlaisvino vidurius,vėliau viskas susitvarkė.
Taipat savo patyrimais dalinosi ir naujokė Jurgita, beje vaistininkė. Po 4mėnesių jai sumažėjo striuma 0,5cm . Todėl šiandien BaobabLife Biomaistą ji duoda ir savo mažyliui, kuriam nėra net pusės metų.
Ir žinot ką merginos? Linkiu jums būti drąsesnėms, nepabandę nesužinosite.
O šiandien aš džiaugiuosi, kad ryžausi prisijungti prie šių moterų.
Aš sutaupau vartodama šį produktą. Man nereikia jokių kitų papildų , man nereikia vaistų nuo mėnesinių skausmo. Ir dar vienas pliusas tame, jod esu liesa sveriu 48kg. Pradėjus vartoti BaobabLife truputį priaugau svorio apie 1.5 nes jis normalizuoja kūno svorį. Na, o tos kurios turį nereikalingų kilogramų, ar antsvorį , padės numesti. Mūsų Zita atsikratė 9 kilogramų. Mielosios, neužpykite, man nerūpti ar jūs tuo tikite ar ne. Svarbiausia, kad tikiu aš ir kad man veikia.

! 
Nuorodos į komercinius puslapius draudžiamos, forumo taisyklių II.8 punktas
Atsakyti

! 
primenu, kad komerciniai skelbimai ir nuorodos į komercinius puslapius, blogus ir pan. šioje temoje yra draudžiami, prašome atidžiau susipažinti su skyrelio ir forumo taisyklėmis. Pakartotinai nusižengiant taisyklėms žinutės bus trinamos be perspėjimo ir skiriami įspėjimai.

Savo nuomonę ar pasiūlymus moderatoriams galite rašyti AŽ, arba temoje Pastabos ir Pasiūlymai.

Pagarbiai
Moderatorė Fedes

Atsakyti
QUOTE(Daliuke_ @ 2012 02 06, 11:03)
Labas rytas,

Vat jei jums TEIGE, kad isgerus jo ivyks STEBUKLAS, arba kad sitas produktas jus ISGYDIS, tada taip, Jus pilna teise turit pykti, nes tai visiskas MELAS. Cia ne Vaistai ir joks ne STEBUKLAS. Gerai suderinti naturaliu produktu kiekiai ir sudaryta formule, kuri kiekvienam organizmui individualiai ir duoda ta nauda, o jei tiesiog organizmui nereik visu tu vitaminu, nu tai aisku, kad jus nieko ir nepajusit, logiska juk smile.gif, bet nereik teigti kategoriskai, kad tai visiskas s....

nu pagal visus pasisakymus kurios vartojo ir kaip joms padejo tai jau gaunas kaip STEBUKLAS...nes visoms skirtingos ligos, visos gere ir visoms padeda....vaistas/papildas kaip bepavadintum ale nuo visu ligu....ieskojau info apie hemoglobino pagerinima ir ten forume vienos drauge farmacininke viska isbande, bet nieks nepadejo o sitas STEBUKLAS padejo....pradzioj susidomejau bet jau dabar panasiau i mistika daros isa visu pasisakymu
Atsakyti