QUOTE(Čiungačkukas @ 2011 12 06, 00:13)
Manau, merginos mums reikėtų pažaisti žaidimą "Rask 10 skirtumų"

. Asmeniškai matau, kad ne tik 3 ingredientai skiriasi (baobabas, acerola, ksantamo guma).
O dėl "formulės", tai visas mūsų maistas yra tam tikra formulė: sviestas nuo riebalų mišinio skiriasi irgi tik "formule", rafinuotas aliejus nuo nerafinuoto - irgi tik "formule"

. Labai tikiuosi, kad "BaobabLife" yra ta formulė, kuri bus verta dėmesio

.
Tai as irgi ir i Baobabo tema ir kartu nevisai..., zodziu taip, vakar buvau pas reumotologe ir rodikliai tiek kraujo, tiek kaulu isisavinimo kalcio yra Superiniai, aciu Baobablife, bet, baobablife nera vitamino D3, o jis man prie osteporozes yra Butinas, nugis zinokit pradejau mastyt ka cia padarius, kad nenumirus, ir kaip su kokiu plaktuku kas i makaule butu tvojes

, cia sakau, truputi ne i tema bus, zodziu esu gulejusi Kulautuvoj vaiku sanatorijoj (6-7 kl) du metus del plauciuose turimu dvieju skyliu kaip penkios rusiskos kapeikos, kraujais nekosejau, savijauta buvo irgi gera, rado darant nuotrauka plauciu, ir aisku kaip vaika (vaikams gal sakyciau daugiau demesio skiria del ligu nei vidutinio amziaus zmonems) iskart patalpino i ta sanatorija, nu ir, mergaites, musu gydymas buvo toks: Grieztas rezimas (valgymo, pasivaiksciojimu, jokiu perdem fiziniu pratimu, tiesiog eidavom pasivaiksciot aplink visa kulautuva) IR

kaip nebutu keista, ogis tris kart per diena, GRIEZTAI, turejom suvartoti (vieno karto) 20gr SVIESTO (nugis, senas pamirstas budas gauti natauraliai vitamino D, kuriame yra ir D2, ir D3, plius, jokiu pasaliniu nusedimu D3 kepenelese)) ne misinio, bet tikro sviesto, tu ji turejai suvalgyt kaip tik nori, kad ir per subine susikisti

, na ir per pietus ersketroziu sirupo didelis valgomas sausktas, PSIO... visas gydymas toms plautinems TBC skylems.
Tai griztu prie esmes, kadangi sakau, baobablife nera vitamino D, as prie jo pradejau del osteoporozes ir kad geriau isissavintu kalci, kurio sitame produkte super pakankamai, vartoti tikra sviesta, dienos norma gaunasi 60 gr. Reumotologe ,mano dabartine, superine daktare is KMUK ateinanti tam tikromis dienomis i Dainavos poliklinika, aisku pradzioj mano sumanymas jai pasirode keistas, nes kaip ir visi skeptiskai ziuri i baobabo si produkta, bet as jai motyvavau faktais savo sumanyma ir ji visgi sutiko, ir mes dabar darom eksperimenta, as pas ja turiu pasirodyt sausio 15 diena, vel turesiu pasidaryti kraujo tyrimus, norejau gi ir to ar Dexa, ar to is kulno tyrimo kur daro, maniau kad jie nekenksmingi, bet ji pasake NE, vot sito daryt nereikia, sake man uzteks ir kraujo tyrimo rodikliu. Tai ziuresim ka cia rodys tie kraujo rodikliai, bet kazkodel labai tikiu, kad as busiu deka Baobablife ir naturalaus vitamino D (kurio gausiu is sviesto) atradusi kelia i pagijima ar bent sustabdysiu ostoporozes didejima ir uzkoncervuosiu ta esama -3 laipsni.
Vis parasysiu savo rezultatus, bent siai akimirkai jauciuosi kaip vaikas gaves issvajota zaisla