Įkraunama...
Įkraunama...

Baobab Life - ar kas bandėt?

Sveikos, merginos,

žiūriu šioje temoje nieko naujo. Tos, kurios vartoja - giria, tos kurios bijo - smerkia. Gerai pastebėjo, kad žmogui baisu yra pasitikėti konsultantu, kurio išsilavinimas yra niekuo nesusijęs su maisto sauga, farmacija, medicina ar pan. Tačiau tos moterys, kurios dirba kompanijoje, daro tik tai, ką darote ir jūs pačios šiame foruma - ir jos, ir jūs pasakojate apie tuos dalykus, kurių nei vienų, nei kitų išsilavinimas neleidžia suvokti kai kurių fundamentalių dalykų smile.gif 4u.gif .
Atsiprašau visų "mėgėjų" už netaktą g.gif. Leidžiu sau pasisakyti tokiais klausimais, kai kažkas labai gerai susirenka informaciją, bet nesugeba jos apibendrinti arba įvertinti dėl tam tikrų žinių stokos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiungačkukas @ 2011 11 30, 11:57)
Gerai pastebėjo, kad žmogui baisu yra pasitikėti konsultantu, kurio išsilavinimas yra niekuo nesusijęs su maisto sauga, farmacija, medicina ar pan.

Ne visai tiksliai pastebėta wink.gif
pavyzdžiui, aš pati labai nepasitikiu žmonėmis, kurie man rekomenduoja tik konkrečios firmos produktus. Nes jie turi aiškų tikslą - parduoti bet kokia kaina. Taigi tokiais atvejais renkuosi itin atsargiai.
Visai kas kita, kai, tarkim, vaistininkė pasiūlo: galit imti šiuos vitaminus, dar panaši sudėtis yra tų ir anų. Man pačiai skaniausi va šitie, bet jei jums medaus (apelsinų, aviečių ir t.t.) skonis nepatinka - tada imkit va tos firmos vitaminus. Ir taip toliau.
Arba pasitikiu gydytoja,kuri pasiūlo keleto rūšių vaistus, pasako, kuo jie skiriasi.

Bet kai firmos atstovas išsijuosęs liaupsina savo firmos gaminius,į liaupses žiūriu labai pro pirštus.
Atsakyti
Kas liečia vaistine - drįsčiau paprieštarauti cool.gif Mano draugė dirba vienoje iš vaistinių. Tai joms ten yra griežtai nurodytą kokius vaistus, papildu ir t.t siūlyti. (Firmos už tai vaistinei moka) mirksiukas.gif

QUOTE(Salsa @ 2011 11 30, 14:07)
Ne visai tiksliai pastebėta wink.gif
pavyzdžiui, aš pati labai nepasitikiu žmonėmis, kurie man rekomenduoja tik konkrečios firmos produktus. Nes jie turi aiškų tikslą - parduoti bet kokia kaina. Taigi tokiais atvejais renkuosi itin atsargiai.
Visai kas kita, kai, tarkim, vaistininkė pasiūlo: galit imti šiuos vitaminus, dar panaši sudėtis yra tų ir anų. Man pačiai skaniausi va šitie, bet jei jums medaus (apelsinų, aviečių ir t.t.) skonis nepatinka - tada imkit va tos firmos vitaminus. Ir taip toliau.
Arba pasitikiu gydytoja,kuri pasiūlo keleto rūšių vaistus, pasako, kuo jie skiriasi.

Bet kai firmos atstovas išsijuosęs liaupsina savo firmos gaminius,į liaupses žiūriu labai pro pirštus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Di72: 30 lapkričio 2011 - 16:50

Salsa, aš tau pavydžiu, nes tu turi labai gerą vaistininką, laikykis jo. Na bet manęs asmeniškai nėra aplankiusi tokia sėkmė smile.gif. Man siūlo tuos vaistus, kurių reklama šiuo metu rodoma televizijoje ar įvairiuose žurnalų reklamos skiltyse. Net ir mūsų pediatrė (nuostabi gydytoja), tačiau koks keistas sutapimas, bet mano vaikams išrašydavo irgi dažniausiai tik reklamuojamus vaistus. Galbūt pasakysite, kad tai farmacijos naujovė, todėl ir siūlo. Galbūt. Bet kai tą vaisto pavadinimą gydytoja užrašo ant reklaminio vaistų lapelio, tai net bukis supras, kaip gydytoja "prisiduria" prie algos g.gif . Čia ne tik mūsų pediatrė, ta pati istorija su ginekologe, odontologe, terapeute ir t.t. ir mūsų sveikatos priežiūros centre, ir ten, kur registruoti tėvai, ir ten, kur uošviai, ir ten, kur sesuo. Visi skirtinguose miestuose ir visur tas pats užburtas ratas.
O šiaip pažįstu ir bendrosios praktikos gydytojų ir farmacininkų, kurie yra labai geri pažįstami, taigi labai nesislėpdami pasipasakoja kur ir už kokių farmacinių kompanijų pinigus jie važiuoja pasiilsėti egzotiniuose kraštuose. Man čia toks tinklinis marketingas ir toks akių dūmimas, tik bėda, kad nuo sistemos nepabėgsi, tai tenka vėl ir vėl grįžti pas tuos pačius gydytojus.
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2011 11 30, 16:49)
Kas liečia vaistine - drįsčiau paprieštarauti  cool.gif  Mano draugė dirba vienoje iš vaistinių. Tai joms ten yra griežtai nurodytą kokius vaistus, papildu ir t.t siūlyti. (Firmos už tai vaistinei moka)  mirksiukas.gif

Dėl to ir rašau - kad pasitikiu tada, kai pasiūlo keletą, skirtingų firmų preparatų. Jei giria vieną vienintelį - vertinu kaip reklamą. Bet vis tiek vaistinėje vaistus pirkdama pasitikiu labiau, nei kad pirkčiau ką nors iš konsultantų. Ne dėl konsultantų išsilavinimo. O dėl to popieriuko, sertifikatu vadinamo: jei preparatas legalus, patvirtintas reikiamų instancijų - tai bent jau šiokia tokia prielaida, kad jis pakankamai saugus. Aišku, net ir tarp legalių preparatų pasitaiko brudo, bet čia jau visiška paranoja turėtų būti, kad vaistines apeičiau. Man ji, matyt, tik dalinė, tad iš esmės skersakiuoju į konsultantus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Čiungačkukas @ 2011 11 30, 17:06)
Salsa, aš tau pavydžiu, nes tu turi labai gerą vaistininką, laikykis jo.

Asmeninių vaistininkų neturiu. Bet va kaip tik pediatre ir pasitikiu. Taip, vaistų pavadinimus dažnai rašo ant reklaminių lapelių. Bet lapelis būna vieno vaisto, o pavadinimą užrašo dažnai kito biggrin.gif

Tiesiog jei tik yra galimybė ir to poveikio vaistas - ne vienintelis, visada pasako, iš ko galima rinktis, ir jau tada aš sprendžiu, kas geriau vaikui - sirupas ar tabletės, apelsinų skonio pastilės nuo gerklės skausmo, ar kakavinės (kaip tik šis argumentas lėmė, kad mėgstu vaikams pirkti būtent Faringoseptą smile.gif) Beje, labai džiaugiuosi, kad mūsų gydytoja visada greta vaistų sumini ir homeopatinius preparatus ir liaudiškas priemones, ką galima padaryti sergant viena ar kita liga. Va tada ir akivaizdu: na nėra reklamos jos kabinete, nėra thumbup.gif

Ne į temą čia truputį, bet labai patiko msų pediatrės "reklama" skiepui nuo rotaviruso. Paklausė, ar nenorėčiau vaiko paskiepyti nuo rotaviruso. Aš tik pakėliau antakius - sakau, o jūs manote, kad to reikia? "Ne, - atsakė, - Bet aš turiu jums pasiūlyti" biggrin.gif Tuo ir baigėsi kalba smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Čiungačkukas @ 2011 11 30, 13:57)
Sveikos, merginos,

žiūriu šioje temoje nieko naujo. Tos, kurios vartoja - giria, tos kurios bijo - smerkia.

O kaip gali negyrti. jei tai darai ne is jautimos, nu kaip tipo jauciuosi vien pasakoju, o irodymais remiesi tyrimus pasidarius smile.gif, as pakolkas juo atsidziaugt negaliu, nes paskutiniu metu tai tik vienos mintys buvo "duok die.., kad tik greiciau baigtusi mano kancios..... As tai tiesiog jau tingiu ir nematau reikalo cia kazkam kazka irodinet, Man jis tiko, patiko, matau rezultatus Naudosiu maziausiai keturis men, ilgiausiai metus, o jei pasitvirtins del osteoporozes mano mintys , bandymai ir noras, tada ir visa gyvenima ji vartosiu.
Ir nematau as nieko brangaus jame, kadangi pati esu rukale, tai tiesiog pokelis cigareciu + prie rukomu, tai jei jau negaila atsiprasant dumais paleisti ir savo sveikata esti (tik nemoralizuokit, isbandziau visus imanomus metimo budus, deje, nera Valios, tai... nei pats biesas nepades) tai jau del matomos sveikatos naudos kad i diena praleisu 8 lt, manau tikrai sau tik pliusiuka uzsidesiu, nes gal tada pritruksiu litu ant dumais paleidziamo brudo...
O kas liecia vaistininkiu, daktaru ir t,t, tai itariu Salsa labai mazai gyvenime problemu turejot su sveikata, o ir problemos buvo juokingos (ir dekui die...), nes jei butu nors kiek daugiau bedu pas jus ir tekia pavartot ne vien papildus ar vitaminus, manau cia taip drasiai neteigtumet apie patikimuma musu mediku smile.gif, bet... kiekvienam savo, kuom tiket, kuom netiket, tiesiog kaip pats zmogus tunelio gale, po beveik dvieju metu daktaru gydimo, randi sviesa, pas jusu taip nemegstamus platintojus .... tai ka daugiau cia gali gyrti ar peikti tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2011 11 30, 18:13)
Beje, labai džiaugiuosi, kad mūsų gydytoja visada greta vaistų sumini ir homeopatinius preparatus ir liaudiškas priemones, ką galima padaryti sergant viena ar kita liga.

O va, tarp kitko, čia Salsa paminėjo tas liaudiškas priemones. Tai tarp kito, merginos, čia bus visai ne į baobabo temą, bet pasakysiu. Kai perkate iš vaistinės vaistažoles, tai žinokite, kad jei ant jų pakuotės nėra parašyta "ekologiškos", tai tos vaistažolės augintos su pesticidais. Ypač auginant vaistažoles yra naudojami herbicidai. Čia galite net nediskutuoti su manimi - tai MANO sritis smile.gif. Taigi ... būkite budrios.

QUOTE(lekstenas @ 2011 11 16, 23:57)
Butent vienintelis tokia pat sudetimi produktas viena su kitu sudejus ir  yra 4.3.2.1Slim (Ingredients Maltodextrin, Konjac (Amorphophallus Konjac), glucomannan, Xanthan gum, Pectin (with sodium and potassium tartrate, sodium polyphosphate), Inulin, Acidifier- citric acid, Anti caking agent, calcium carbonate , Green apple flavouring, Sweetener, Sucralose 14 sachets per box For Adults Only Green Apple flavour Sweetner - Sucralose)
na tik baobablife neturi tos gumos kazkokios ir pridejo "baobabo" del pavadinimo biggrin.gif bei vt.C (acerolos)
kaip minejau - niekas ten nauju formuliu neisradinejo :DDD

Manau, merginos mums reikėtų pažaisti žaidimą "Rask 10 skirtumų" smile.gif. Asmeniškai matau, kad ne tik 3 ingredientai skiriasi (baobabas, acerola, ksantamo guma).
O dėl "formulės", tai visas mūsų maistas yra tam tikra formulė: sviestas nuo riebalų mišinio skiriasi irgi tik "formule", rafinuotas aliejus nuo nerafinuoto - irgi tik "formule" biggrin.gif . Labai tikiuosi, kad "BaobabLife" yra ta formulė, kuri bus verta dėmesio g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Čiungačkukas @ 2011 12 06, 00:13)
Manau, merginos mums reikėtų pažaisti žaidimą "Rask 10 skirtumų" smile.gif. Asmeniškai matau, kad ne tik 3 ingredientai skiriasi (baobabas, acerola, ksantamo guma).
O dėl "formulės", tai visas mūsų maistas yra tam tikra formulė: sviestas nuo riebalų mišinio skiriasi irgi tik "formule", rafinuotas aliejus nuo nerafinuoto - irgi tik "formule"  biggrin.gif . Labai tikiuosi, kad "BaobabLife" yra ta formulė, kuri bus verta dėmesio  g.gif .

Tai as irgi ir i Baobabo tema ir kartu nevisai..., zodziu taip, vakar buvau pas reumotologe ir rodikliai tiek kraujo, tiek kaulu isisavinimo kalcio yra Superiniai, aciu Baobablife, bet, baobablife nera vitamino D3, o jis man prie osteporozes yra Butinas, nugis zinokit pradejau mastyt ka cia padarius, kad nenumirus, ir kaip su kokiu plaktuku kas i makaule butu tvojes doh.gif , cia sakau, truputi ne i tema bus, zodziu esu gulejusi Kulautuvoj vaiku sanatorijoj (6-7 kl) du metus del plauciuose turimu dvieju skyliu kaip penkios rusiskos kapeikos, kraujais nekosejau, savijauta buvo irgi gera, rado darant nuotrauka plauciu, ir aisku kaip vaika (vaikams gal sakyciau daugiau demesio skiria del ligu nei vidutinio amziaus zmonems) iskart patalpino i ta sanatorija, nu ir, mergaites, musu gydymas buvo toks: Grieztas rezimas (valgymo, pasivaiksciojimu, jokiu perdem fiziniu pratimu, tiesiog eidavom pasivaiksciot aplink visa kulautuva) IR biggrin.gif kaip nebutu keista, ogis tris kart per diena, GRIEZTAI, turejom suvartoti (vieno karto) 20gr SVIESTO (nugis, senas pamirstas budas gauti natauraliai vitamino D, kuriame yra ir D2, ir D3, plius, jokiu pasaliniu nusedimu D3 kepenelese)) ne misinio, bet tikro sviesto, tu ji turejai suvalgyt kaip tik nori, kad ir per subine susikisti ax.gif , na ir per pietus ersketroziu sirupo didelis valgomas sausktas, PSIO... visas gydymas toms plautinems TBC skylems.

Tai griztu prie esmes, kadangi sakau, baobablife nera vitamino D, as prie jo pradejau del osteoporozes ir kad geriau isissavintu kalci, kurio sitame produkte super pakankamai, vartoti tikra sviesta, dienos norma gaunasi 60 gr. Reumotologe ,mano dabartine, superine daktare is KMUK ateinanti tam tikromis dienomis i Dainavos poliklinika, aisku pradzioj mano sumanymas jai pasirode keistas, nes kaip ir visi skeptiskai ziuri i baobabo si produkta, bet as jai motyvavau faktais savo sumanyma ir ji visgi sutiko, ir mes dabar darom eksperimenta, as pas ja turiu pasirodyt sausio 15 diena, vel turesiu pasidaryti kraujo tyrimus, norejau gi ir to ar Dexa, ar to is kulno tyrimo kur daro, maniau kad jie nekenksmingi, bet ji pasake NE, vot sito daryt nereikia, sake man uzteks ir kraujo tyrimo rodikliu. Tai ziuresim ka cia rodys tie kraujo rodikliai, bet kazkodel labai tikiu, kad as busiu deka Baobablife ir naturalaus vitamino D (kurio gausiu is sviesto) atradusi kelia i pagijima ar bent sustabdysiu ostoporozes didejima ir uzkoncervuosiu ta esama -3 laipsni.

Vis parasysiu savo rezultatus, bent siai akimirkai jauciuosi kaip vaikas gaves issvajota zaisla blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daliuke_: 06 gruodžio 2011 - 11:46
QUOTE(Džinė @ 2011 11 17, 13:45)
Sukralozė (E-955) - dirbtinis saldiklis, kuris savo poveikiu ir sudėtimi pakankamai artimas medžiagai, pasaulyje žinomai DDT trumpiniu (liaudyje vadinamas "dustu"). cool.gif  Tai nuodingas chloro ir anglies junginys trichlorgalaktosukrozė.

Tiesa, toms, kad domisi Baobablife ingredientais galiu šiek tiek praplėsti akiratį. Atleiskite, labai gerai žinau žemės ūkyje naudojamus pesticidus (tokius, kaip jūsų cituojamą DDT "dustą"), tačiau niekaip nerandu tiesioginio ryšio su sukraloze. Cheminė sukralozės formulė panaši ne į DDT, o cukraus formulę, nes jei dar yra žmonių, nepakankamai išnaršiusių informaciją apie sukralozę, galiu pasakyti, kad sukralozė ir yra išgaunama iš cukraus. "Mokslininkai per 20 bandymo metų įrodė, kad šį pakaitalą gali vartoti ir nėščios, ir maitinančios moterys, ir vaikai. Sukralozę gali vartoti ir sergantieji diabetu, nes ji nedidina cukraus kiekio kraujyje, neskatina išskirti insuliną"
http://www_sveikatos...n...82&tid=1163

Na, man norėtųsi tikėti ir šia Jungtinių Valstijų Federalinės vaistų valdybos (U.S. Food and Drugs Administration) citata smile.gif, nes ši organizacija tokiomis frazėmis nesimėto:
"In determining the safety of sucralose, the FDA reviewed data from more than 110 studies in humans and animals. Many of the studies were designed to identify possible toxic effects, including carcinogenic, reproductive, and neurological effects. No such effects were found, and FDA's approval is based on the finding that sucralose is safe for human consumption."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiungačkukas: 10 gruodžio 2011 - 16:02
Laba diena,

Prisikaiciau daug visokiu atsiliepimu apie Baobablife ir visi dazniausiai teigiami. Zinau kad dar yra ir Biokremai. Ka apie juos galetumete pasakyti gero? blogo? gal kas vartoja tai kazka is patirties?

Gal kazkas zino daugiau apie ta kompanija Color of life ? Apie ju tinkline sistema, ar ji istikruju taip veikia? Apie ta premijavima? ir ar seip verta jungtis prie ju "komandos" ir ko is ju galima tiketis. Tikiuosi atviru atsakymu o ne reklamines agitacijos smile.gif

Dekui
Atsakyti
Kiek domėjausi ir radau internete, tai Colours of Life labiausiai paplitę Rusijos ir Ukrainos rinkoje, kitur apie juos info neradau, neužkliuvo akis už jokio Vakarų Europos šaltinio, kad ten ta kompanija reikštųsi. Kaip tik šis faktas mane labiausiai privertė suabejoti kompanijos patikimumu...
Atsakyti
Sveiki!
Kaip ir zadejau, parasysiu atsiliepimus apie Baobab life. O istorija tokia, kad kai supazindino su sios kompanijos produktu, labai akcentavo apie svorio sumazejima (sake labai padeda, keli asmenys yra numete nemazai svorio, na kaip cia nesusigundysi... blush2.gif ). Nors nezinojo problemos apie mano cholesterolio padidejima bet ir pataike kaip pirstu i aki - mazina cholesteroli kraujyje thumbup.gif . Na dar pasiskaiciau forumuose rusu kalba, uzkliuvo ypac akcentuojamas energijos padidejimas. o energijos po parinio darbo labai labai truksta. wacko.gif Siu triju pagrindiniu pasikeitimu tikejausi labiausiai. O dabar rezultatai:
svoris nesumazejo, cholesterolis kraujyje ne tik kad nesumazejo bet dar ir padidejo doh.gif , energijos daugiau neatsirado. Isvada - visiskas s..... ir pinigai isleisti vejui... cool.gif verysad.gif doh.gif
Tokis tad mano patyrimas.
Atsakyti