QUOTE(Artemidė @ 2011 10 29, 23:19)

100 proc. sutinku. Aš neduodu, kai ir skiria

Tiesa, turiu paminėti, kad mano vaikų gydytoja, visada padaro kraujo tyrimus ir niekada dar neskyrė, bet kai ji atostogauja, tai pavaduojančios oi kaip bando antibiotikus "prikabinti"

Ale neklausau, nors tu ką

Dažniausiai stengiuosi pas kitą mediką papulti, jei labai neramu. Kažkada kai rimtai abejojau duoti/neduoti, galvojau jei trys medikai patvirtins, kad tikrai duoti, tai duosiu, bet jau antras, pasakė, kad neduoti, tai ramia sąžine ir nedaviau
mes tai pas pavaduojančią papuolėm kartą, tai paklausė - grubus kvėpavimas (kiek jau patyrėm, tai ir nuo gausios slogos tokie būna, toli gražu nebūtinai į bronchus leidžias), antiiotikai + ventolinas ... kitam mano vaikui astma, tai žinau vis dėlto ką tas ventolinas daro. o čia kaip atsikosėjimą lengvinantį išrašė
iš pradžių mes gerdavom pagal paskyrimą. paskui jau daugiau pasidomėjus, pradėjom gert tik tada, kai jau man "nervai nelaiko"... tai įdomu tai, kad išš tikro tfu tfu tfu, bet sumažėjo tų antibiotikų poreikis iki minimumo. na, dar ne taip ilgai gerai laikomės,negaliu sakyt kaip bus toliau, bet vaikų bendroj sveikatoj skirtumas akivaizdus dabar. aš vis skaitinėjuosi ir domosiuosi homeopatija, bet iš ties mano požiūris tai gal dar kitoks - jei vaikas sveikas, tai jam vaistų nereik, o profilaktika yra grūdinimasis, sveikas maistas, ir geros emocijos. jei vaikas serga, tai vaistų reikia tik tų, kurie tikrai reikalingi, net jei jie ir homeopatiniai, ir nėra tokių, kurių duodam 'dėl visa ko'.
Sunku, kai profesionalios paramos mažai kur turim gaut, buvom susiradę gydytoją, kuri ir "užvedė ant kelio", bet pas ją eit reiktų kaskart siuntimą gaut, o jau taip stipriai sirgt, kad siuntimų prašyt, tai ačiūdiev ir nebeteko pastaruoju metu