Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (7)

nvitkevi, stiprybės, kantrybės, atkaklumo, net nežinau ko tau palinkėt tokioje kovoje console.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Awita: 04 lapkričio 2011 - 16:59
QUOTE(nvitkevi @ 2011 11 04, 17:49)
gal bus jums aiskiau as gyvenu klaipedoj
Jūs uždavėte klausimą:
Laba diena,noreciau paklausti ar teisingai su mumis elgiasi seimos gydytoja esme tame,kad mano mamai 84 metai ir ji staiga susirgo nepasikelia is lovos viska daro po savim,buvo kviesta gydytoja i namus,kuri pamatavo spaudima ,jis buvo aukstas bet vaistu jokiu mums neskyre .Kreipiausi del siuntimo i ligonine tyrimasms,kur is kart buvo pasiulyta slaugos ligonine,kadangi noriu daryti tyrimus tai nesutikau del tos ligonines,man buvo pasakyta,kad duos siuntima bet ligonine gali nepriimt,buvau kvietusi greitaja pagalba,kadangi spausimas,buvo 200 ,viska pasakiau gydytojai bet ji siuntime to nenurode,net skyriaus neivardijoi kuri reikia guldyt,mano supratimu dave toki siuntima,kad jokia ligonine nepriimtu.AR senas zmogus nusipelno to visa gyvenima nieko nerikalaudamas,mokedamas mokescius ir ar gydytoja teisingai elgiasi,
Atsakymas į Jūsų klausimą yra:
Laba diena,

Dėkojame Jums už klausimą.
Maloniai prašome dėl gydytojos elgesio vertinimo pagal kompetenciją kreiptis  tiesiogiai į Valstybinę medicinio audito inspekciją www.vmai.lt

Pagarbiai
SAM informacija
www.sam.lt
cia is to pasiutimo paklausiau issiprintinsiu ir nunesiu gydytojai paziuresim ka sakys

saunuole thumbup.gif nepasiduok,ir butinai nueik pas gydytoja...pakisk jai sita atsakyma....
Atsakyti
QUOTE(nvitkevi @ 2011 11 04, 11:27)
paskutinis gydytojos kurijozas ,kai paprasiau siuntimo gydytoja is karto pasiule guldyt i slaugos ligonine, nors zino kad ten nepriims,nes zmones laukia eiles as pasakiau kad man ne slaugos ligonine reikalinga o paprasta ,kad padarytu tyrimus,kadangi kai buvo ji atejusi ,pati nepadare,tai aisku ,kad ir negali siuntimo duot, tai dave toki, kad ne viena ligonine nepriimtu,aciu dievui,kad turiu drauge medike,kuri dirba ligoninej,tai sake, kad nepergyvenk,viskas bus gerai,o siuntime surase tik del pragulu,o kad aukstas spaudimas,tai ne zodzio,net skyriu nenurode i kuri guldyt reiktu vienu zodziu padare taip kad nuvezciau ir parsivezciau.

nu kai paskaiciau tai kazkas baisaus doh.gif kaip dar ji gali but gydytoja niekaip nesuprantu verysad.gif
nu kazkoks kosmaras verysad.gif doh.gif
Papildyta:
[quote=Simense,2011 11 03, 23:04]
Neskubėk. Daug vietos neužima (galima pakabint kur palėpėj, ant sienos). Mums jos vėl prisireikė po septynerių metų. Ir visai dėl kitko, negu pirkom.
Maža kam iš šeimynykščių ar artimų giminaičių gali prireikti. Susilaužytų koją kas. Nepirks dėl kelių mėnesių. Paskolinsit, pradžiuginsit. Aišku, jūsų valia rinktis. mastau.gif

matai musu vaikstyne kitokia 4u.gif jau jos niekur nepakabinsi tik pastatyt gali 4u.gif blush2.gif ax.gif bet pasitarem su vyru gal tikrai kada prireiks tegu stovi valgyt nepraso smile.gif blush2.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nvitkevi @ 2011 11 04, 11:27)
paskutinis gydytojos kurijozas ,kai paprasiau siuntimo gydytoja is karto pasiule guldyt i slaugos ligonine, nors zino kad ten nepriims,nes zmones laukia eiles as pasakiau kad man ne slaugos ligonine reikalinga o paprasta ,kad padarytu tyrimus,kadangi kai buvo ji atejusi ,pati nepadare,tai aisku ,kad ir negali siuntimo duot, tai dave toki, kad ne viena ligonine nepriimtu,aciu dievui,kad turiu drauge medike,kuri dirba ligoninej,tai sake, kad nepergyvenk,viskas bus gerai,o siuntime surase tik del pragulu,o kad aukstas spaudimas,tai ne zodzio,net skyriu nenurode i kuri guldyt reiktu vienu zodziu padare taip kad nuvezciau ir parsivezciau.

Labai gerai pažystama situacija,lygiai tas pats ir man buvo su savo gydytoja,tiesiog brukte bruko mums ta slaugos ligoninę,o i lligoninę paprasta,kad nors metuose karta prašiau kad paguldyt galėtu,bent tyrimus butiniausius pasidaryt-be šansu.Pati musų gydytoja jokių tyrimų nedarydavo,tik spaudima pamatuodavo,ir plaučius paklausydavo kai išsikviesdavom.O paskutinius 2 metus tai net nebevažiuodavo,tik telefonu patarimus duodavo.Mamai būdavo dažnokai temperatūra pakildavo,tai paskambindavau gydytojai,o ji na tai sako,atvažiuok duosim antibijotikų.Ir viskas,visas gydymas.Paprasčiausiai,man atrodo,kad visi tokie sunkūs lygoniai yra tiesiog nurašomi.Arba reik visad su kyšiais pas daktarytę eit.Nežinau,bet aš pasibaisėjusi esu gydytojais mūsų.
Atsakyti
QUOTE(Blyksnis @ 2011 11 05, 10:06)
Arba reik visad su kyšiais pas daktarytę eit.Nežinau,bet aš pasibaisėjusi esu gydytojais mūsų.

Kam tie apibendrinimai... Žmonių yra visokių, gydytojų taipogi
Atsakyti
siandien pati vedeja israse siuntima i slaugos ligonine,kai ten nuvaziavau tai apsizliumbiau bet i eile uzsirasiau man gydytojos buvo pasakyta kol nenuvesiu i ligonine nepadarysiu ekoskopo ir t.t tol nebus skiriama slaugos priemoniu na as patikejau bet pasirodo vyr.slaugytoja slaugos ligonines pasirode puikus zmogus tai tiesiai sviesiai pasake kad ten jokiu tyrimu nedaro,o viska turi padaryt seimos gydytoja t.y sutvarkyt slauga nes yra senatves ligos .ir jokia ligonine jos nepriims nebent reikes rimto gydymo chirurgu ar taip o del pragulu nieka.kad ta suzinot patikekit praejau kryziaus kelius .pirmadieni uzsirasiau pas ja ziuresim ka pasakys.gal kam dar reikia tokios informacijos tai kad zinotu ir nesiblaskytu kaip as kad papuoliau
Papildyta:
ta uzklausa sveikatos kur anksciau rasiau labai padejo ,kitas bendravimas ,ir reikalai tikiuosi pajudes i kita puse nes mato kad nepasiduosiu,del man brangaus zmogaus viska padarysiu ir jokiu kysiu neduosiu na o jei bus zmoniskai pasielgta tai gal ir padekosiu ,juk visi galim klyst
Atsakyti
QUOTE(nvitkevi @ 2011 11 05, 17:20)
siandien pati vedeja israse siuntima i slaugos ligonine,kai ten nuvaziavau tai apsizliumbiau bet i eile uzsirasiau man gydytojos buvo pasakyta kol nenuvesiu i ligonine nepadarysiu ekoskopo ir t.t tol nebus skiriama slaugos priemoniu na as patikejau bet pasirodo vyr.slaugytoja slaugos ligonines pasirode puikus zmogus tai tiesiai sviesiai pasake kad ten jokiu tyrimu nedaro,o viska turi padaryt seimos gydytoja t.y sutvarkyt slauga nes yra senatves ligos .ir jokia ligonine jos nepriims nebent reikes rimto gydymo chirurgu ar taip o del pragulu nieka.kad ta suzinot patikekit praejau kryziaus kelius .pirmadieni uzsirasiau pas ja ziuresim ka pasakys.gal kam dar reikia tokios informacijos tai kad zinotu ir nesiblaskytu kaip as kad papuoliau
Papildyta:
ta uzklausa sveikatos kur anksciau rasiau labai padejo ,kitas bendravimas ,ir reikalai tikiuosi pajudes i kita puse nes mato kad nepasiduosiu,del man brangaus zmogaus viska padarysiu ir jokiu kysiu neduosiu na o jei bus zmoniskai pasielgta tai gal ir padekosiu ,juk visi galim klyst

mano tete is kauno kaip issiunte tiesei i slauga nes tipo jo ligonine nepriims nes jam tik svorio reik blush2.gif tai mes pasiemem ji is slaugos ir namuose dantis sukande tvarkemes kaip ismanydami ax.gif bet daktarei apsilankius namuose daug kas pasikeite thumbup.gif ji mus nuramino ir paaiskino kaip ka daryti ir kas neaisku kreiptis pas ja thumbup.gif o jis kokius 25 metus pas daktarus nebuves , tai jis ne seimos gydytojo neturi ejau savo gydytojos prasiau kad ji priimtu pas save, man atrodo tu iskok kitos gydytojos ir persirasyk savo mama pas kita seimos gydytoja ir pasibaigs tavo vargai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nvitkevi @ 2011 11 05, 17:20)
Papildyta:

kai atsiguli i slaugos ligonine,gydantis gydytojas turi padaryti visus tyrimus,ehoskopuoti jei ka reikia,skirti vaistukus....tik aisku tutesite tureti savo gyd.siuntima.....bet kol ten gulesite,slaugos tvarkytis negalesite,o kai iseisite is slaugos skyriaus,tada su israsu eisite pas savo gydytoja,kuri paskirs GKK del slaugos nustatymo....sekmes tau ir stiprybes einant kryziaus kelius..... 4u.gif
Atsakyti
siandien as buvau pas poliklinikos vedeja ir ji sake, kad gydytoja turi mane nukreipti del slaugos nustatymo,nes slaugos ligonines vyr slaugytoja pasake ,kad ligonine jokiu pazimu neisduoda, ja turi nustatyt seimos gydytoja ,o slaugos ligonine gydo.
Atsakyti
O mes buvo mazoje paliklinyioje priregistrave, tai del siuntimu jokiu problemu neturejom. O ir slaugos ligonine labai padejo, bet ten dirbo pazystamas daktaras, tai prieziura ir palata gera gavom
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif
kaip laikosi jusu ligoniukai??

tetis jau savaite guli ligonineje....atsigulem del viduriavimo ir didelio slapimo pusles uzdegimo....pusle jau kaip ir susigydem,bet siandien pakilo tempa,gydytoja net pati nezino nuo ko.....ant nugaros(kryziaus) atsivere baisiuline pragula,kuri eina didyn....visa kraujuoja ir tamsiai melyna....daktare sake,kad cia blogai......siandien su manimi tetis visai nebendravo..... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2011 11 15, 17:48)
ant nugaros(kryziaus) atsivere baisiuline pragula,kuri eina didyn....visa kraujuoja ir tamsiai melyna....daktare sake,kad cia blogai......siandien su manimi tetis visai nebendravo..... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Liūdna verysad.gif . Čia ligoninėj atsivėrė ar jau namie turėjo?
Atsakyti