Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (7)

Sveikos, mielosios 4u.gif ,

aš dar gyva smile.gif, kažkaip po senovei pas mus viskas. Ta prame buvo čia vienu tarpu,kad 3 savaites ramu, per pilnatį cirkai-labai nerami, blaškosi, nervinasi, viskas negerai, vienu žodžiu labai aktyvi. Bet po paskutinės pilnaties nenurimo,vis dar aktyvi. Su vaistais problemos-nenori gert, klausia kiekvieną kartą kodėl tiek daug, aš negersiu ir t.t. Atsisako valgyt, jei nėra anglies tablečių doh.gif. Tai va. Bet tik tiek, kad pati ramiau reaguoju, nebesu tokia išbarstyta,kaip pirmus metus.Visgi jau treti metai eina...Stiprybės visoms.
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2011 11 03, 15:00)
Vau  wub.gif  wub.gif kaip smagu  thumbup.gif kiek čia laiko praėjo?

siandien jau lygiai 6 menesiai thumbup.gif zinokit musu su vyru triusas nenuejo per niek thumbup.gif 4u.gif kiek nervu, kantrybes ateme sis laikas bet kai matai kad tavo triusas nenuejo per niek tai viskas pasimirsta ir vel gyveni svajonem kurios galbut kazkada isipildys ax.gif blush2.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(izabele111 @ 2011 11 03, 16:47)
esi saunuole thumbup.gif tik dabar nueik pas savo gydytoja ir sustvarkyk spec.poreikius...tik butinai,nes gausi papildomu pinigeliu ir vaistukai bus kaikurie kompensuojami.....
kaip saunu girdet thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aciu mergaites 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgyyyta @ 2011 11 03, 19:28)
ir vel gyveni svajonem kurios galbut kazkada isipildys

kuo nuoširdžiausiai linkiu, kad išsipildytų 4u.gif Kaip gera, kad šeimoje yra tokie žmonės kaip jūs su vyru, pagrįstai visi gali didžiuotis wub.gif

rutulux, kantrybės tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Awita: 03 lapkričio 2011 - 20:21
QUOTE(Jurgyyyta @ 2011 11 03, 13:55)
mergaites gal kam reik vaikstynes ? jau parduodam nes mano tetis pradejo vaikscioti pats  thumbup.gif

Neskubėk. Daug vietos neužima (galima pakabint kur palėpėj, ant sienos). Mums jos vėl prisireikė po septynerių metų. Ir visai dėl kitko, negu pirkom.
Maža kam iš šeimynykščių ar artimų giminaičių gali prireikti. Susilaužytų koją kas. Nepirks dėl kelių mėnesių. Paskolinsit, pradžiuginsit. Aišku, jūsų valia rinktis. mastau.gif

Džiugu, kad tėvelis vaikščioja. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rutulux @ 2011 11 03, 17:41)
Bet tik tiek, kad pati ramiau reaguoju, nebesu tokia išbarstyta,kaip pirmus metus.

Tai ir yra nuostabiausia. 4u.gif Ne šiaip sau mums tie ligoniai „nukrenta“. Rūpindamiesi silpnu (kad ir kaip tai iš šalies atrodytų), patys sustiprėjame. 4u.gif
Atsakyti
noriu jusu patarimo mano mama kategoriskai atsisako vaziuot i ligonine net bijau jai ka ir uzsimint nera gyvenime buvus ,bet kaip matau man butinai reik ja nuvezt nors bus tyrimai padaryti ,zinosiu kas yra,naivoka bet sirdis skauda, supyks ant manes ,ji nesupras kad as jai noriu gero,o ne atsikratyt,
Atsakyti
Nvitkevi mes ir savo su vargu vezdavom, bet ka daryti jei namie padeti negali doh.gif O tai nustays kas yra bent kompensacijas gausi
Atsakyti
aisku ji nepamaisytu,bet man skaudu ziuret kaip ji guli ir tyli lyg nieko jai neskaudetu,kencia,kad tik prie jos neprisilesciau,bet kur galiu ten valau,bet kol viena puse uzgydziau ,antra uzsipuliavo,pavartyt kaip rasiau negaliu.
Papildyta:
skaiciau apie tavo netektis atsiprasau kad palieciau bet nuosirdziai uzjauciu ,neisizeisk bet negaliu neparasyt to
Atsakyti
[quote=nvitkevi,2011 11 04, 03:13]
aisku ji nepamaisytu,bet man skaudu ziuret kaip ji guli ir tyli lyg nieko jai neskaudetu,kencia,kad tik prie jos neprisilesciau,bet kur galiu ten valau,bet kol viena puse uzgydziau ,antra uzsipuliavo,pavartyt kaip rasiau negaliu.
Atsakyti
paskutinis gydytojos kurijozas ,kai paprasiau siuntimo gydytoja is karto pasiule guldyt i slaugos ligonine, nors zino kad ten nepriims,nes zmones laukia eiles as pasakiau kad man ne slaugos ligonine reikalinga o paprasta ,kad padarytu tyrimus,kadangi kai buvo ji atejusi ,pati nepadare,tai aisku ,kad ir negali siuntimo duot, tai dave toki, kad ne viena ligonine nepriimtu,aciu dievui,kad turiu drauge medike,kuri dirba ligoninej,tai sake, kad nepergyvenk,viskas bus gerai,o siuntime surase tik del pragulu,o kad aukstas spaudimas,tai ne zodzio,net skyriu nenurode i kuri guldyt reiktu vienu zodziu padare taip kad nuvezciau ir parsivezciau.
Atsakyti
QUOTE(nvitkevi @ 2011 11 04, 11:27)
paskutinis gydytojos kurijozas ,kai paprasiau siuntimo gydytoja is karto pasiule guldyt i slaugos ligonine, nors zino kad ten nepriims,nes zmones laukia eiles as pasakiau kad man ne slaugos ligonine reikalinga o paprasta ,kad padarytu tyrimus,kadangi kai buvo ji atejusi ,pati nepadare,tai aisku ,kad ir negali siuntimo duot, tai dave toki, kad ne viena ligonine nepriimtu,aciu dievui,kad turiu drauge medike,kuri dirba ligoninej,tai sake, kad nepergyvenk,viskas bus gerai,o siuntime surase tik del pragulu,o kad aukstas spaudimas,tai ne zodzio,net skyriu nenurode i kuri guldyt reiktu vienu zodziu padare taip kad nuvezciau ir parsivezciau.

doh.gif blink.gif as nesuprantu gydytojos....juk tokiam ligoniui-nevaikstanciam be jokiu kalbu turi duot slauga....beje,kokiam jus kraste,kad tokios nesamones dedasi.....spec.poreikius TURI BUTINAI SKIRT,kurie priklauso vien del to,kad jau yra 80metu.....tai yra po apytiksliai 180Lt.....jei zmogus nevaiksto,tai yra jau kazkokia liga...ir tu,brangioji,nieko neklausyk,o tik kvieskis greitaja ir vezk tyrimams....aisku,kad mama nenori....bet juk tu tai darai gero noredama mamai.....ir nuvaziuok PATI PAS SAVO GYDYTOJA ir issireikalauk tyrimu mamai.....tada i komisijaGKK ir turi skirt spec.poreikius....o paskui jau slauga....tik nenusileisk niekam ir kovok uz tai ,kas priklauso mamai.....
Atsakyti
QUOTE(nvitkevi @ 2011 11 04, 10:27)
paskutinis gydytojos kurijozas

baisu net klausyt doh.gif Namuose ligonis ant patalo, o ta naudos sau žiūri, aiškiai tikėjosi į kišenę bash.gif
Atsakyti
gal bus jums aiskiau as gyvenu klaipedoj
Jūs uždavėte klausimą:
Laba diena,noreciau paklausti ar teisingai su mumis elgiasi seimos gydytoja esme tame,kad mano mamai 84 metai ir ji staiga susirgo nepasikelia is lovos viska daro po savim,buvo kviesta gydytoja i namus,kuri pamatavo spaudima ,jis buvo aukstas bet vaistu jokiu mums neskyre .Kreipiausi del siuntimo i ligonine tyrimasms,kur is kart buvo pasiulyta slaugos ligonine,kadangi noriu daryti tyrimus tai nesutikau del tos ligonines,man buvo pasakyta,kad duos siuntima bet ligonine gali nepriimt,buvau kvietusi greitaja pagalba,kadangi spausimas,buvo 200 ,viska pasakiau gydytojai bet ji siuntime to nenurode,net skyriaus neivardijoi kuri reikia guldyt,mano supratimu dave toki siuntima,kad jokia ligonine nepriimtu.AR senas zmogus nusipelno to visa gyvenima nieko nerikalaudamas,mokedamas mokescius ir ar gydytoja teisingai elgiasi,
Atsakymas į Jūsų klausimą yra:
Laba diena,

Dėkojame Jums už klausimą.
Maloniai prašome dėl gydytojos elgesio vertinimo pagal kompetenciją kreiptis tiesiogiai į Valstybinę medicinio audito inspekciją www.vmai.lt

Pagarbiai
SAM informacija
www.sam.lt
cia is to pasiutimo paklausiau issiprintinsiu ir nunesiu gydytojai paziuresim ka sakys
Atsakyti