QUOTE(Bespalvė @ 2012 01 13, 13:13)
Suprantu ir labai palaikau tave, širdele!
Mano mamytė jau 3,5 metų tokia. Irgi visiškai nejuda, nekalba, neverkia. Moka tik žiūrėti į akis. Ryja dar pati, bet labai springsta. Jai 67-eri.
Mano stiprybė - mano 3 (+ dar vienas pakeliui) vaikeliai. Atsisakiau visų darbų, sėdžiu namuose, "šoku polkutę" aplink visus. Kartais iš nevilties naktimis priverkiu pagalves. Bet džiaugiasi mano širdis, kai dviejų metų pypliai varžosi tarpusavyje, kuris daugiau pabučiuos močiutę, kai trina jos kojas kremu, glosto... Tada lyg ir prašviesėja ligoniuko akys.
Laikykimės. Mūsų čia bendraujančių tik lašas. O kiek yra pasaulyje ligonių, juos slaugančių... Tiesiog toks tas mūsų pasaulis.
Labutis

Ar tu kartais pernai nerasydavai cia su kitu nicku?

Tu turi slaugymo vargelius, bet tuo paciu ir tokiiiiii apdovanojima - 3+ vaikelius

Beslaugydama ir prasiauginsi, o ir vaikuciai matys toki stebuklinga pavyzdi meiles ir atsidavimo savo mamai
Nenoreciau verkslenti ar kaip guostis, bet mano situacija atvirkstine, susirgo mama kai buvau paciam zydejime ir pan. ieskotis vyro, kurti seima... bet va tokios nelaimes atkirto mane nuo likusio pasaulio, likau senmerge, tikrai kartais pamastau, kad bent du vaikelius jau buciau prasiauginus, kol taip prirista esu prie namu... Deja, deja... Mano mamai 63m., baisu man skaityt, kad tavoji taip ilgai jau tokioj buklej... Nugi pakankamai jaunos jos dar, manosios sirdute sveika, kraujas puikus, spaudimas normalus, gydytojai neatsistebi prie tokio silpnumo kaip taip gali buti...
O del darbo isvis skaudi tema, nes buvau tik tik isitvirtinusi megiamoj specialybej, o reikejo viska palikti...
Pasaulyje gal ir nemazai tokiu slaugytoju susidarytu, Lietuvoje neretai tenka isgirsti, ypac is mediku, kad tokiu vaiku dabar reta, kurie atsisakytu savo gyvenimo vardan artimojo slaugymo... Ir ligoninese tiek vienisu paliktu ligoniuku prisiziurejau...
Jau kaip bus taip... Nuo likimo niekur nepabegsiu
Aciu, kad paguodei, kad ir nedaug musu cia, vis smagiau pasiguosti ar pasidalinti patirtimi su panasia situacija gyvenanciais zmonemis...
O tu ar kasdien sodini mamyte? Kaip situacija su jos kojomis(kontrakturos)?
Laikykis, nepersitempk, saugok savo pilvuko gyventoja
Bet kuriuo momentu galiu tapti geresnė, bet kurį momentą pasirinkti?..