QUOTE(imarta @ 2012 01 26, 17:01)
Avete zinok teko buvot 2 slaugos namuose, tai nepasakyciau, kad masiskai vaistais girdo

Aisku yra ten daug trukumu, bet kai reik ilgo gydymo nera kur detis

Babce mano pirma karta tyzenhauzu g gulejo, tai is visiskai nejudancios sedincia namo parsivezem

o ir prieziura labai skustis negalim, nes buvo baisus karsciai, o jokiu pragulu ar issutimu nebuvo
Kaip kam pasiseka... Ir ligoninė ligoninei nelygu... Ir aš daug ką pastebėjau, o labiausiai tai, kad ten geriausiai tiem, kas dar yra žvalesnio proto ir pakrutantis, pašnekantis, tada kita kalba: visų pirma jie viską artimiesiems perpasakoja, o kita jie sąmoningesnis minimaliai save prisižiūrėt, paskaityt, patys pasiima vaisių ar atsigert nuo staliuko, su jais ir personalui įdomiau, galima susišnekėt

Iš tiesų, dar pergalvojau viską, jog valstybė reglamentuoja tokį gydymą, kuris jiems pigiau atsieina, kaip kartais nuivalidinti žmogų nei jam skirti metus trunkančius specialius gydymus, arba va marinimo propogavimas slaugos ligoninėse vietoj palaikomojo gydymo...
Mūsų balsas atsimuštų tyruose, nes valstybei neparanku kitaip

O kad ir man būnant ten, kiek prašynėdavau sesučių nepriduot mamai tų "glušinamųjų", tipo ne nuo jų priklauso, gydytojas skiria ir nieko jos neduoda (TIPO) ir jokių vaistų pavadinimų neturi teisės artimiesiems pasakyt... ai, išsisėmiau