Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (7)

Ne šalpusnių, o šaltalankių aliejų turėjau omeny... galva nedirba hihihi.gif
Atsakyti
Senmerge gali lesiu koses duot jie maitingumo kaip mesa
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2012 02 13, 23:43)
Senmerge gali lesiu koses duot jie maitingumo kaip mesa

Bandysiu duoti . 4u.gif
Atsakyti
Labai atsiprašau, kad įsiterpiu su savo rūpestėliais 4u.gif

Ieškau pirkti kėdės-tualeto senyvam asmeniui. Labai lauksiu pasiūlymo į AŽ ar tel. 8 675 44265 Jūratė, Vilnius

Stiprybės mums visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2012 02 13, 22:24)
Bandysiu duoti .  4u.gif

Labai neimk į širdį - gulinčiam ligoniui tikrai nedaug tereikia ir anos gydytojos pasakymas, kad miršta nuo bado ne visai tikslus. Tiesiog organizmas nebegyvybingas, nepajėgia vartoti maisto ir jo įsisavinti, jo veikla baigiasi dėl senatvės ar ligos. Vargu ar maitinimas per jėgą, su pykčiais ar maitinančiojo ašarom yra tam ligoniui geriau. Beje, blenderiu sutrintas maistas yra šlykštoko skonio jei ne vienas produktas sudėtas, ligonis neturintis apetito ir dėl to gali nevalgyti. Nors jei springsta, nėra kitos išeities. Gera yra pabandyti visus variantus, bet gyventi už ligonį mes negalime. Stiprybės tau.
QUOTE(Lidija @ 2012 02 15, 09:13)
Labai atsiprašau, kad įsiterpiu su savo rūpestėliais 4u.gif

Čia kaip tik tokių rūpestėlių tema, nereikia atsiprašinėti.
Atsakyti
Senmerge kai babce po baisaus insulto visai nieko nevalge, tai duodavau vaikisku tyreliu ir kosiu, nes nieko daugiau nevalgydavo doh.gif Gal ir tu ka nors tokio paziurek damaitint g.gif

savaitgali buvo senelio 1 metines, tai ziuriu i mociute ir negaliu patket, kad alzhaimeris ja pakeis verysad.gif Ji man tokia jauna ir aktyvi nepagal savo metus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo imarta: 15 vasario 2012 - 10:23
QUOTE(imarta @ 2012 02 15, 12:21)
Senmerge kai babce po baisaus insulto visai nieko nevalge, tai duodavau vaikisku tyreliu ir kosiu, nes nieko daugiau nevalgydavo doh.gif Gal ir tu ka nors tokio paziurek damaitint g.gif

savaitgali buvo senelio 1 metines, tai ziuriu i mociute ir negaliu patket, kad alzhaimeris ja pakeis verysad.gif Ji man tokia jauna ir aktyvi nepagal savo metus

Mūsiškę greitai pakeitė , reikia stengtis apie tai negalvoti ir susitaikyti . Dabar man jau sunku patikėti , kad suvaikėjusi , psichiškai neįgali močiutė kažkada buvo graži , veikli ir valdinga moteris . Tenka su tuo susitaikyti . verysad.gif
Atsakyti
sveikos. prisiregsitravau kad galeciau su jumis pabendrauti. nes vis matau kai jus bendraujate oparasyti negaliu. slaugau savo mociute, as jai anuke esu. serga ji alzheimeriu..
visos jus esate saunuoles.. smile.gif
Atsakyti
Sveika prisijungusi sandraMAR29 4u.gif
Stiprybės ir kantrybės tau. Kokia tavo kasdienybė? Ar visai viena slaugai, ar turi ateinančių pagalbininkų? Kokios nuotaikos?
Man tai žiauriai greitai laikas bėga, sukiojuos namie, žiū ir dienos nebėra, o kažko ypatingo ir nepadarau... Nu, aišku - atjungus internetą, gal situaciją kardinaliai pasikeistų, nors bandau riboti proto ribose... tongue.gif
Atsakyti
sveika... ne niekas netaeina ir man nepadeda. jai pablogejo birzelio men. tai va nuo bizrelio men sedim namie, jei palieku tai trumpam. aciu dievui kad ji rami dar. vasara menesi laiko slaugoje gulejo, po men atsiemiau,gaila man.. nesena dar mano mociute, bet ligos kiek metu neklausia. jai 74m. buvusi mokytoja, iki pencijos isdirbo. dukra ,sunus geriantys,labai ja tai paveike. visada budavo nevruota, o po to isvis neidavo susisneketi. yra gulejusi ir zigedriuose menesi laiko. turejusi pora insultu, bet aciu dievui atsigavusi..
Atsakyti
sveikutes 4u.gif mes su tete laikomes siek tiek 4u.gif nes prasidejo ko nenorejau patiketi verysad.gif galvoja atsivere 3 skylutes ir bega skystimas toks panasus i pulius g.gif ir jei uzgyja tai vel per nauja prasimusa doh.gif daktare sako valosi g.gif atrode taip gerai viskas bus , o sia tau ir yra verysad.gif buvom pas daktarus ir nustate demensija mums baisu bet toks jau musus likimas doh.gif blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
papasakok placiau, apie tas skylutes? maniskei irgi demensija... ar vaiskto jusu ligoniukai?
Atsakyti