Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (7)

taip, eik, klausk ir pasibėdavok, kuo daugiau įrašų bus pas šeimos gyd - tuo geriau. Dar ir nuo gydytojo priklauso (kitas gali kyšiuko tikėtis), o gali, kaip ir mūsų atveju, jus stumdyti nuo šeimos gyd pas psichiatrų, o anie atgal pas šeimos...
Bet mes čia jau diskutavom seniau, jog slaugos gavimas dar labiau sugriežtintas nuo pernai, manau, jog kol ligonis pavaikšto, nors viena ranka šaukštą iki burnos pakelia, sugeba kažkiek higienos prisilaikyti - tai slauga be šansų... Nors su alzheimeriu nežinosi, gali progresuoti labai staigiai, mano močiutei tik mėnesį tetruko smarkus progresas, čia turbūt nuo daug dalykų priklauso... verysad.gif
bet būtinai nueik 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avetė: 29 vasario 2012 - 18:48
NA AS NESUSI KYSI IR SEIMOS IR PRICHATREI,BET VA NEGAVOME...
nu gal ir nepriklause as nieko nesakau... yra kaip yra kitaip nebus.
manoji su ppirstais valgo, irankiai seniai pamirsti...
Atsakyti
Pagal tavo pasakojimą, dar tikrai neduos slaugos... Bet jei vis naujus sunkumus informuosi, bus daugiau įrašų, paskui lengviau bus sutvarkyt...
Atsakyti
Pernai liepos mėnesį pakeistas punktas dėl demensinių ligonių -- išmestas Bartelio testas, dabar galioja kitas - psichiatrinis testas, neturiu po ranka nuorodos... Dabar lengviau demensiniams ligoniams gauti tiek tiek priežiūrą tiek slaugą, nes nėra taip svarbu fizinė būklė. 4u.gif
Radau SPECIALIŲJŲ POREIKIŲ INDEKSO VERTINIMO KLAUSIMYNAS http://www3.lrs.lt/p...s...ery=&p_tr2=
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viluša: 29 vasario 2012 - 19:07
aha mes pagal barteli dar daremes birzeli... cia gera naujiena..galbut.
Atsakyti
Viluša, čia gera naujiena smile.gif na manęs asmeniškai neliečia, bet džiaugiuosi už tuos, kuriems šie pokyčiai į naudą mirksiukas.gif
Atsakyti
na tikrai.... o sakykite slauga tik veina buna? na gal durnas klausimas, bet atsakykite jus man durnai, jaunai... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ta prasme gr tai trys, o slauga?
Atsakyti
QUOTE(sandraMAR29 @ 2012 02 29, 19:26)
na tikrai.... o sakykite slauga tik veina buna? na gal durnas klausimas, bet atsakykite jus man durnai, jaunai... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ta prasme gr tai trys, o slauga?

Na, grupių - jau senokai nebėra, dabar procentais nustatomas DARBINGUMO lygis (darbingo amžiaus žmonėms). Pensijinio amžiaus (ir dar kai kurias atvejais) - nustatomi specialieji poreikiai su priežiūra arba slauga.
Atsakyti
aciuuuuuuuuuu 4u.gif
Atsakyti
Nu, sandrut, spėju keliausi to naujojo testo daryt/užsakyt... Gal jau ir slaugą neužilgo susitvarkysi, bus finansiškai lengviau... Linkiu tau kuo sklandesnio proceso 4u.gif
Atsakyti
reikia vaziuoti. as mociute atsivezusi pas save, o jos gydytojai like josios miestelyje. tai vat.. dar db nekeliausiu,nera kaip. bet kaip vyrui bus naktine, tada dienos laisvos, varysime pas gydytojus. gaila kai as be teisiu,tai biskiuka beda.
Atsakyti
QUOTE(Avetė @ 2012 02 28, 23:43)
Sveikute  4u.gif
Gal nėra visom vienodo proceso... Man kaip tik pradžia buvo gera, nes dar daug energijos, entuziazmo buvo, daug daug užuojautos savo ligoniukui ir noro viską padaryti kuo geriausiai, nes negalėjau net nutuotkti, kad viskas tik blogės ir blogės... sad.gif Dabar tik būna pesimizmo ar kantrybės trūkumo bangelės, bet ir vėl gerą nuotaiką bandau išlaikyti... Patikėk - kiekvienoj situacijoj būna dar blogiau, o mum kiekvienai duota tiek - kiek galime pakelti, tad pažiūrėk į save iš šono, kokia tu rūpestinga ir stipri, kad ryžaisi apsiimti slaugyti sergantį, kokia tu dosni ir kiek daug gali duoti kitam, nieko iš to nereikalaudama... Man irgi čia buvo krizė dėl sustojusio gyvenimo... bet dabar stengiuosi nebegalvoti, o daryti, tiesiog daryti kol užbaigsiu, ką pradėjusi.
Gaila labai girdėti, kad vis daugiau mūsų po vieną vargstančių... Visgi kokios mes stiprios  wub.gif

Puikiai suprantu! Man tik taip pabodo.... Paauglystej Mama slaugiau(nepilnu kruviu zinoma), veliau priziurejau mociute, db senelis, zinoma kad buna kam blogiau , na bet nz nemoku as taip pozityviai nusiteikt (geda)
Nepamenu ar klausiau , bet ar turit kuri tokiu bedu kad ligoniukas nevalgo?
Tikiuosi greit kompa susitvarkys nors normaliai bendraut galesiu
Atsakyti