Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (7)

QUOTE(sandraMAR29 @ 2012 02 29, 09:26)
NA TAIP.... VISOS TIKRAI PO VIENA, KITIEM NE MOTAIS... SUNUS ATVAZIUOJA SAKO JEI REIK SASKYK ATELKSIU KADA PAZIURETI, BET AS NE IS TU ZMONIU KAD MALDAUCCIAU.. TEGUL PATS SUSIPRANTA IR ISLEIDZIA MUS KADA SAVAITGALI KUR. BET NE NEREIK... ZODZIU  doh.gif

Reikia pirmiausia rūpintis savo savijauta - jei bus jums bloga, jei sirgiste, nepajėgsite pasirūpinti ir ligoniu.
Ir nereikia maldauti sūnaus - reikia konstatuoti faktą: atvažiuojate penktadienį, pabūsite iki sekmadienio vakaro, nes man REIKIA išvažiuoti. Gyvenime situacijos "tegul pats susipranta" paprastai nebūna, nes juk žmonės nėra telepatai, jie nežino kaip jūs jaučiatės ir ko jūs norite jei patys to garsiai nepasakote. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandraMAR29 @ 2012 02 28, 23:18)
supratau db jau. skaiciau atgal bet gal ne tiek psl,tai apie trauma nieko neuzmaciau kazkaip...
sakykite o gaunate slauga?? ar ta bent prieziura?

viska gaunam ka galim gaut 4u.gif bet as noreciau kad jis but kaip anksciau sveikas zvalus mano TETIS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viluša @ 2012 02 29, 13:04)
Reikia pirmiausia rūpintis savo savijauta - jei bus jums bloga, jei sirgiste, nepajėgsite pasirūpinti ir ligoniu.
Ir nereikia maldauti sūnaus - reikia konstatuoti faktą: atvažiuojate penktadienį, pabūsite iki sekmadienio vakaro, nes man REIKIA išvažiuoti. Gyvenime situacijos "tegul pats susipranta" paprastai nebūna, nes juk žmonės nėra telepatai, jie nežino kaip jūs jaučiatės ir ko jūs norite jei patys to garsiai nepasakote. 4u.gif

Labai pritariu thumbup.gif
Maldavimas būtų, jei prašytumėt ir prašytumėt, o jums vis atsakytų... O čia vieną kart pasisiūlė, o jus niekad nepasinaudojot biggrin.gif Susiskambinkit susiderinkit laiką ir pirmyn galvą pravėdint, toks žmogus jums Dievo dovana, jums geriausia žinot, kada jau laikas pailsėti, tai pirma ir padarykite tą žingsnį mirksiukas.gif
Atsakyti
nevadinkite manes JUS, O tu.... smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
ir as noreciau kad mociute butu kaip anksciau, bet deja taip nera ir nebus... bus tik blogiau. bet istversime.
as negaunu slaugos. pernai tvarkemes tipo nepriklauso. bandyti reikes siemet. gaunam ta tik prieziura 150lt.
Papildyta:
isvis niekas net neisivaizduoju kaip sunku, su tokiumi zmogumi. tik kai pabuna tada pamato kas kame. buvom krikstynose,tai drauge pabuvo para,tai sako dieve dieve neisivaizdavau kad taip yra..
Atsakyti
Gerai, tu smile.gif
Būtinai tvarkykis slaugą, išsikviesk psichiatrę į namus, kad pažiūrėtų ligonį ir pati išsakyk savo sunkumus 4u.gif
Atsakyti
dare jai tuos testus ir viska ... bet tieisog tipo ji dar gali... bet mano akim db jai pablogejo, nuo anos vasaros. reikes vel susirinkti popierius ir varysti i ta komisija. o pati ligoni vezete i komisija?
Atsakyti
Mama buvo kai tik po insulto su sunkiom pasekmėm, o onkoliginė liga dar nuo seniau, tai užteko tik šeimos gydytojos siuntimo su visa surašyta info... Nuvažiavau viena pati ir gavau... 2metams doh.gif Rudenį reiks atnaujinti, jei D duos dar sulaukti... Manau, kad jie popieriuose pasirašė, jog važiavo patys į namus, bet iš tikrųjų nebevažiavo tongue.gif Tas daktariukas mamą jau ir iš popierių prisiminė, nes ji daug metų 3grupę gaudavo...
Atsakyti
nu matote kita situacija pas jus tada... smile.gif
Atsakyti
O kodėl aš esu jūs??? unsure.gif lotuliukas.gif
Tai jei tavo močiutei pablogėjo - būtinai kreipkis naujam ištyrimui, svarbiausia nenuleist rankų, sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
jus vyresne uz mane... o as jaunute esu lb dar... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandraMAR29: 29 vasario 2012 - 18:31
Mum irgi ilgai slaugos nedavė, kol dar iki insulto mama pavaikščiojo, tai jiem dzin buvo, kad ji nebežino, kur eina, nebemoka pakalbėt teisingai ir nesidomi, kiek grąžos begauna parduotuvėj... Pasidėdavo pinigėlių namuose ir neberasdavo... Eidama nukrisdavo gatvėje, nebebuvo galima vienos išleisti (smegenų onko priežastys čia)... Bet vistiek duodavo tik priežiūrą, kol insultas neparalyžavo, tik tada slaugą skyrė, manyčiau turėjo daug seniau, bet neturėjau tokių pažinčių ir finansų, o rajone tai pagrindas, norint išjudinti biurokratiją...
Papildyta:
QUOTE(sandraMAR29 @ 2012 02 29, 20:31)
jus vyresne uz mane... o as jaunute esu lb dar...  lotuliukas.gif

ne esmė, aš irgi prašau mane tujinti... ax.gif
Atsakyti
avete tu gerai sakai. as sakau vasara ja nuveziau su vezimeliu ir su pampersu, irgi eidavo nezinia kur, susisneketi nelabai buvo imanoma, bet sako kol ji neparalyzuota biski paeina, tai ir jokios slaugos nedave. pasake man atveskite po insulto, arba kai visai aplinkoje nesiorentuos. reikia to tipo magnetinio rezonanso... tai vat ir gavom ta tik prieziura. o ji ir db paeina dar,tai kaizn galvoju ar duotu ta slauga. bet reikes varyti judinti pradeti, pasikalbeti... ka seimos gyd mano.
Papildyta:
o is kokiu miestu jus esate visos?
Atsakyti