QUOTE(_una_ @ 2012 03 13, 20:14)
Puiku, kad kažkas toj srity pajudėjo
.
Nenorėčiau prievartos, kai nebegali praryt, o kažkas tave "gelbėja" jėga
. Manau šiek tiek šalto proto ir pagarbos ligoniui nepamaišo. Suprantu, kad artimiesiems labai sunku
...

Nenorėčiau prievartos, kai nebegali praryt, o kažkas tave "gelbėja" jėga

Man ir tas per prievarta ziauriai skamba, ir siai na kuom tai pades? Keliom savaitem atitolis neisvengiamo? Nes gi nesumairinsi vis tiek kiek reik ir kam ta zmogu prievartaut...
QUOTE(Gute444 @ 2012 03 13, 20:26)
Stiprybės visoms, kurių rupestėlius apniko pavasaris
Rašau 'apniko pavasaris" nes pas mus jau kelinti metai vis pastebimas tas pavasario reiškinys. Močiutė pastarasias 4 dienas miega turbūt tik nuo kokios 4 valandos iki pietų (jeigu mama nezadintų pietauti turbūt miegotų visą sviesiąją paros dalį). O į vakarą labai suaktyvėja, vakar nesužiūrėjau kaip paėmė mano telefoną ir kažkur padėjo, vis dar jo neradau
Atrodo na kur galima paslėpti telefona... bet tuoj bus para kaip esu be mobilaus ryšio ir pikta (ant savęs ir kartu jokinga).
Na bet tas pavasaris, man patinka šitas laikas, suteikia kažkokio optimizmo ir

Rašau 'apniko pavasaris" nes pas mus jau kelinti metai vis pastebimas tas pavasario reiškinys. Močiutė pastarasias 4 dienas miega turbūt tik nuo kokios 4 valandos iki pietų (jeigu mama nezadintų pietauti turbūt miegotų visą sviesiąją paros dalį). O į vakarą labai suaktyvėja, vakar nesužiūrėjau kaip paėmė mano telefoną ir kažkur padėjo, vis dar jo neradau

Na bet tas pavasaris, man patinka šitas laikas, suteikia kažkokio optimizmo ir
Tikiu kad ir pikta ir juokinga
mum taip optimizmo metas, bet va ligoniukam sunku...