Mes apsigyvenom kartu po 3 men draugystes. Dabar jau esam vede ir auginam dukryte.

Kada tiksliai apsigyvenome kartu nepamenu, bet kai pradėjome draugauti, po maždaug mėnesio vis dažniau likdavau pas jį ir po neilgo laiko kone visi mano daiktai jau buvo jo namuose
Žodžiu - greit 'susimetėm'

Apsigyvenom kartu puse metu iki draugystes pradzios
gyvenam kartu jau pusantru metu, kaip pora - beveik metus

po 2.5 m draugystes

Po 6 metų draugystės.
po trijų mėnesių, nors likti pradėjo anksčiau (gyvenam mano bute)

QUOTE(Supersmile @ 2011 10 03, 17:41)
Na, as irgi panasiai mastau, tik jei labiau pasigilinu, tai man daug visokiu klaustuku kyla
Su ex irgi stengemes taip per puse, bet neisvengdavom visgi nesutarimu. Sakyciau, finansai ir buvo viena labiausiai nesutariamu sriciu... Na, gal todel jis ir ex 
Su dabartiniu draugu jau kyla mintys apie bendra gyvenima, tai vel pradu mastyti, kaip cia geriau reikes elgtis su tais pinigeliais. Jis irgi masto apie ta per puse. Bet sove tokia mintis, kad jis pvz valgo trigubai daugiau nei as
Aisku, neskaiciuoja niekas kasniu, tik siaip pamastymas...

Su dabartiniu draugu jau kyla mintys apie bendra gyvenima, tai vel pradu mastyti, kaip cia geriau reikes elgtis su tais pinigeliais. Jis irgi masto apie ta per puse. Bet sove tokia mintis, kad jis pvz valgo trigubai daugiau nei as

Mes trejus metus pradraugavom ir tik tada apsigyvenom kartu, dabar jau metai, kaip gyvenam kartu

Žadėjom 6mėn draugystės proga 'sumesti šmutkiukus', bet neiškentėm ir kartu apsigyvenom po 5 mėn draugystės

mazdaug po 4men draugystes
taip isejo savaime
nakvojo nakvojo ir prisinakvojo

o mes po 1 men. pazinties
kai pagalvoju paciai labai keista, kad as taip lengvai si sprendima priemiau, pasidaviau
jau greit bus du metai kai esam kartu ir zinok prisipazinsiu, kad buna dienu, kai pamastau apie tai, kad daugiau taip nebesielgciau. Tik ta pirmaji menesi ir apturjom romantiskus vakarus, pasimatymus kai vienas pas kita vazinejome, laukeme susitikimu. O kai apsigyvenom viskas stojo i vietas, lyg jau su tuom zmogum buciau senai senai
irgi nera blogas dalykas, bet taip noretusi pasimatymu

Po maždaug 1 m. draugystės