QUOTE(Ice tea @ 2011 09 22, 10:35)
Skaiciukai nera kosminiai, tikrai ne triju
, bet.... Kada tavo tariama mmm diena
Kiek dabar DPI
Viskas cia normoj
- 20 TIKRAI geriau, nei 0,1
Kol kas nesokinek iki lubu, bet cyptelt is laimes gali
Del sventos ramybes pasikartok hCG pirmadieni, o savaite po tariamu mmm nueik ant skano- jau turetu pusliuka matyti 

Žinai, su mano mm išvis neaišku, nes, kai normaliam cikle su stimuliacijomis O būna, tarkime, 14 c. d., tai maniškės kaiušialąstės buvo išpunktuotos mano ciklo 19 d., o embrioniukai trijų dienų įsodinti 22 c. d. Tada po savaitės, 28 c.d. padarytas HCG tyrimas rodė 0,100. Vadinasi, tada arba buvo implantacija, arba dar embrioniukai, nesuprasdami, į kokią čia gimdą įmesti, galvojo, ką toliau daryti - kibti ar vis dėlto neprasidėti.
Vakar buvo 35 c. d. , bet ciklo dienos mano atveju, pati supranti, kad nieko neduoda, nes planavo ne natūraliai pats kūnas, o gydytojų apskaičiuotos vaistų dozės.
Taip kad aš nešokinėju iš laimės, bet bent jau ramu, kad kibo, užkibo ir, jei dievas panorės, augs toliau.
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 09 22, 10:52)
Iki 5.
As irgi galvoju, kad viskas bus gerai
Ir jokiu kitu minciu neturiu
Bet.... Kaip sakoma, mes ZINOM, o ji lai neisisvaigsta
O jei rimciau, tai labai sunku nezinant kiek jai cia DPI ka nors kalbeti- kibimas kad yra, tai faktas
Dabar svarbu sulaukti 6-7 savaites, kad zirniukas(ai) isitvirtintu ten kur reikia, tvirtai ir smagiai
Del neigiamo NT, nors nelabai tikiu, jog ten nera net menkiausio vaiduokliuko
, nesinervuociau, nes daugelis panu po IUI ar IVF nemato ankstyvu NT (cia is nestukiu ta suzinojau
)
ir jos pasikliauja tik hCG 
As irgi galvoju, kad viskas bus gerai

Del neigiamo NT, nors nelabai tikiu, jog ten nera net menkiausio vaiduokliuko

NT kurį dariausi, rodo nuo 25, vadinasi, nė negalėjo rodyti.