QUOTE(lauraz5 @ 2011 09 22, 16:27)
lp daro siaip ciklo pradzioj,bet buna kad daro bet kada.
Kristinuke,jungiuosi ir as i kumstuku kluba!laukiam kito HCG !
Ziurkyte,dziaugiuosi,kad reikalai pasistumejo i prieki,nes tokias kancias kentet tai neduok D

: negalima but savanaudziu tokioj situacijoj!
Irmuciuk,pagooglink ir pamatysi,kad pienlige neuzkreciama,pas mane ji irgi ji pastoviai buna,o kas ta lemia nezinau..atrodo ir vit vartoju..antibu 100metu nenaudojau o vistiek ji par mane..
Afrodite del tu visannette vaistu,kazkuriai mergaitei gyd siule juos,bet as pasinagrinejau ju anotacija tai pirma dalyka ka pastebejau,vai kad skliausteliuos parasyta kad jie mazina simptomus,tai koks cia gydymas!?!antra paziurejau,kad jis is progestinu grupes,kaip ir duphastone,tik pastarasis 4 kart pigesnis tai as skeptiskai ziuriu i ta visannette.
Kimberley,apie kokiu ten skaiciukus kalbi?a?slapukauli ka tais?
na pagooglinau..net Sm raso mergaites, kad gydytojai pataria gydyt ir vyrą, jei pienligė dažnai kartojasi, nes jie nejaučia simptomų, tik yra ligos nešiotojai..na bet anyway nesvarbu

svarbiausia, kažkaip išsigydyt..man atrodo, kad man pienligę ir visas kitas ligas išprovokuoja stresas..kažkaip kuo toliau tuo linkt to suku..
Papildyta:
[quote=irmuse2,2011 09 22, 16:39]
Sveika,
nuo ko tau skyrė phlogenzimą? Kad kraujas nekrešėtų?
kaip gydytoja sakė, jis kažkiek pristabdo sąaugų susidarymą.
Papildyta:
QUOTE(avvka @ 2011 09 22, 16:30)
Tai tada taviskis geras, pas mane berods tik 34 bebuvo. As crinona pirkau VK, nes ten lankiausi. Net nezinau ar jie dar parduoda, po to girdejau pletkus, kad lyg ir nebeprekiauja..O tu LT pirkai?
Tuomet linkiu kuo greiciau

Viskas bus gerai
aciū už linkėjimus..kad jie tiesiai kaikam į ausį