Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*66 Namučiai...

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 10 07, 20:13)
Benedicte Meyer Kroneberg "Niekas negirdės, kaip tylu"

esu atkreipusi dėmesį į šią knygą smile.gif

QUOTE(katilina @ 2011 10 07, 20:55)
Perskaičiau Ruth Rendell "Vaikeliai girioje".

man tai ji nuobodi,net neįstengiau pabaigt.Užgeltonink man,kur gi dingo tie vaikai g.gif

O dabar apie perskaitytas knygas.
Haruki Murakami "Norvegų giria" - nei patiko ,nei nepatiko,per vidurį kažkur.Skaityt galima,jei pasitaikys kur,paimsiu,bet pirkt nepirksiu smile.gif Paprasta meilės istorija,bet man ,rodos,Murakami bandė skaitytoją papirkt visais tais erotiniais reikaliukais,labai jau jis kartojosi.Turbūt,ir puolė skaityt visi tą knygą,nes tais laikais nedaug apie tai rašė ir dar Japonijoj lotuliukas.gif

Julija Gintvainytė "Alyvos meluoja tik kartais" - jau tokia tuščia,kad net kalbėt apie ją neverta schmoll.gif

Vakar paėmiau Chevalier "Skaistusis mėlis",kaip įdomu,tik nepatinka,kad nėra vertimo iš prancūzų k.,patingėjo greičiausiai išverst smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 10 08, 13:05)
Sveikos,tos kurios gavot is AL knygas,ar gavot nauja Jodi Picoult Knyga? g.gif Raso,kad bus spalio pirma savaite,bet as jos negavau. blush2.gif

Aš negavau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 10 08, 13:50)
Julija Gintvainytė "Alyvos meluoja tik kartais" - jau tokia tuščia,kad net kalbėt apie ją neverta schmoll.gif

lotuliukas.gif skaičiau ir aš ją, bet iš reikalo, nes dovanų gavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 10 08, 13:50)
Vakar paėmiau Chevalier "Skaistusis mėlis",kaip įdomu,tik nepatinka,kad nėra vertimo iš prancūzų k.,patingėjo greičiausiai išverst smile.gif

as galvoju, gal pamirso ideti spausdindami? g.gif doh.gif
Atsakyti
Masako, o tu būsi su dukra?
Atsakyti
Sveikos. Aš taaaaip mielai ateičiau į meet ryt, bet man bankrotas, o tėvai manęs tikrai šiuo atžvilgiu manęs nemyli biggrin.gif tai bus matyt. Gal pavyks šiaip iš kažkur kapeikų paraut.

Prarastos nekaltybės kelias

jau kelinta diena nebeimu Vienuolio, nors, kai pradedu skaityti, atsiplėšti irgi negaliu... o dar guli ir „Tryliktoji pasaka“, kurią visi taip giria, o mane ji dabar gundo. ech, nemėgstu rinktis.
Atsakyti
Ar matet,kad santarama perleido i mazesni ledima? bigsmile.gif Tik man nepatiko tas plonas virselis ir labai ploni labai,bet bent jau dabar imanoma isigyti,o ne taip kai kainuoja 60lt. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 08 spalio 2011 - 14:30
QUOTE(Ingėnas @ 2011 10 08, 12:37)
LEEja, marakeš, Pajauta, ar būsit (kad Fati bus, tai net neklausiu biggrin.gif) , ar neštis jūsų knygas?

QUOTE(Vessta @ 2011 10 08, 14:22)
Aha Leja ar tu busi? prasei kazkada Paasilinnos knygu, tai galiu atnest dvi ax.gif

mergaites, noriu, bet nebusiu, negaliu - ryt su drauge blusturgy prekiausim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 10 08, 15:40)
mergaites, noriu, bet nebusiu, negaliu - ryt su drauge blusturgy prekiausim  bigsmile.gif

Kuo prekiausit? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 10 08, 16:47)
Kuo prekiausit?  bigsmile.gif

kol kas vaikisku chlamu, o paskui daug ideju turim, tai bus matyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 08 spalio 2011 - 15:21
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2011 10 08, 11:37)
Labas rytas 4u.gif
Mytininkės, o ar rytoj į mytą vesitės vaikus?

As,vesiuos. kaip visada biggrin.gif ,tik mes veluosim turbut,eisim dar su suniuku Vincu i Panoramos Pegasa susitikt,siaip visai ir su Taunyte noreciau susitikime sudalyvaut,na ,bet apseisiu si kart rolleyes.gif
Atsakyti
Ingėnai, aš vesiuosi vaiką, nes neturiu su kuom palikti.
Atsakyti