Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*66 Namučiai...

QUOTE(luiziana @ 2011 10 11, 21:43)
schmoll.gif  ten tik vien tokie,kaip idejau pavyzdi,tik to stiliaus ,ner nieko kito...
Tokie: user posted image

tai nežinau. bet tas karikatūrinis su Jane Austen ten yra
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 10 11, 20:46)
tai nežinau. bet tas karikatūrinis su Jane Austen ten yra

Jo,zinau,bet man reikia zmogui parodyti visa pasirinkima,ten daug autoriu yra.
Atsakyti
Sveikos,nezinot kada gausim nauja Picoult knyga is AL? blush2.gif
Atsakyti
Miargai pašnibždėkit man už ką jūs čia iš AL knygas gaunat?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ka tik pabaigiau naujaja Picoult knyga "Susitarimas".Patiko,as ja kaip ir prie detektyvu priskirciau.Tai knyga ir apie meile,ir apie zmogzudyste,ir apie tai- ar imanoma pazinti sau artimus zmones. Uzvertusi knyga,dar kuri laika turejau apie ka pagalvoti...
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 10 11, 18:15)
Taviskei 4u.gif O nuo raudoniukes neskiepija? g.gif  Ar jus neskiepijat isvis dukros?

Kad ir skiepyta,vis tiek serga.

Kaip aš užsikabinau beskaitydama Chamberlein"Dingusi duktė",kaip įdomu,be reikalo nenorėjau jos skaityt ,lyginau su Picoult.Nebent į pabaigą išsisems,nors jau pusę perskaičiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 10 12, 10:22)
Kaip aš užsikabinau beskaitydama Chamberlein"Dingusi duktė",kaip įdomu,be reikalo nenorėjau jos skaityt ,lyginau su Picoult.Nebent į pabaigą išsisems,nors jau pusę perskaičiau rolleyes.gif

Man ši jos knyga visai nebuvo panaši į Picoult. Bet vat tos pačios autorės "Prieš audrą", tiek savo turiniu, tiek pateikimu, tai jau labai priminė.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 10 12, 12:26)
Man ši jos knyga visai nebuvo panaši į Picoult. Bet vat tos pačios autorės "Prieš audrą", tiek savo turiniu, tiek pateikimu, tai jau labai priminė.

O sekanti Chamberlain knyga "Paliktos paslaptys" tai bus butent "Pries audra " tesinys? Ar ne? Paskaiciau istrauka ir nusprendziau,kad tesinys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 10 12, 11:36)
Sveikos 4u.gif

O sekanti Chamberlain knyga "Paliktos paslaptys" tai bus butent "Pries audra " tesinys? Ar ne? Paskaiciau istrauka ir nusprendziau,kad tesinys g.gif

na taip išeina g.gif Nors kaip po tai laikomos visiškai atskiros knygos, ne serijinės. Tiesiog šios knygos heroje buvo ir "Prieš audrą"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 12 spalio 2011 - 17:38
Laikyčiau tai tęsiniu, nes kaip supratau šioje knygoje dėmesys bus sutelktas į Sarą, bet bus ir apie Megę, Lorelę ir kitus veikėjus (jei čia vardų nesumaišiau), jų tolesnius likimus. Visgi tikiuosi, kad kitų dalių nebus, per daug būtų ištęsta ir bandytų "pririšt" skaitytoją. Mane jau "pririšo" bigsmile.gif , nes šitos knygos laukiu ("Prieš audrą" man pasirodė kažkokia neužbaigta, nors skaitydama nežinojau apie tęsinį) , įdomu, kada "Paliktos paslaptys" pasirodys?
Atsakyti
Sveikos smile.gif
perskaiciau Senosios anglu kalbos (anglosaksu) poema "The Wanderer" (Klajunas).
Tai poema apie vienisa kari, praradusi savo valdova bei draugus (kompanionus).
Jis liudi ir negali sau atleisti, kad neapgyne savo valdovo ir nezuvo kartu su kitais kaip tikras karys.
Likes vienui vienas, klajoja ir prisimena senas geras dienas, kai tarnavo savo valdovui. Taciau jis negali niekam atskleisti savo jausmu, ilgesio, nes tai butu silpnumo zenklas.

Man asmeniskai tai labai grazi poema, primenanti, kad viskas zemeje yra laikina.
smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Na ir šalta namuose, košmaras. Aš kai visą diena praleidžiu spausdindama, tai mano pirštai jau vos lankstosi.

Pradėjau skaityti David Nicholls "Viena diena". Kol kas perskaičiau šiek tiek daugiau nei 50 psl., bet manęs ji visiškai nekabina. Vietomis kiek nervina tos girtos kalbos. Na tikėkimės reikalai pasitaisys.

o pabaigusi esu Henning Mankell "Aklina siena" ir Danielle Steel "Vaiduoklis", bet niekaip nerandu laiko parašyti atsiliepimų, nes visas dienas praleidžiu rašydama praktikos ataskaitą arba kursinį projektą.
Taigi, "Aklina siena" yra klasikinis detektyvas, be jokių CSI triukų. yra randami lavonai ir Valanderis, bando rasti atsakymus į klausimus kas ir kodėl. Pradžia buvo kiek nuobodoka, bet įsibėgėjus įvykiams, kai lavonai tiesiog "byra iš dangaus", paslapčių ir mįslių daugėja ir atsiranda vis kitokios teorijos, knyga įtraukė. Neapsieinama be kompiuterinių nusikaltimų ir terorizmo. Man patiko.

"Vaiduoklis" knyga atsipalaidavimui, jei pradžioje patiko ir visai smagiai skaitėsi, tai į galą kiek pavargau nuo verkšlenimų. Knyga gana vidutinė, jei istorinė jos dalis man labai patiko, tai dabartis nuvylė. Kažkaip erzino amžini vyro verkšlenimai, kad ji paliko ir jis pasidarė nebereikalingas.

o šią naktį žadu pabaigti Arnhild Lauveng "Auštant aš virsdavau liūtu". Labai patinka ši knyga. Ji yra iš Baltų lankų serijos "Tikrosios patirtys". Tai autorės istorija, kaip ji susirgo šizofreniją ir ją nugalėjo. Bet tai taip pat trumputis kursas apie šią ligą ir psichiatrijos ligonines ir jų kasdienybe. Sunki istorija, bet mane žavi autorės optimizmas ir noras neprarasti vilties ir nepasiduoti.
Atsakyti