Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*66 Namučiai...

Mona 187 su gimimo diena 4u.gif
user posted image

QUOTE(Creed @ 2011 10 18, 14:51)
Vilioja mane si knyga http://www.vaga.lt/i...tegory_id=55875 Gal kuri jau skaitet? Ar patiko?

Aš šitą turiu, bet dar neskaičiusi. Bet štai ką rašo apie ją vienam iš mano lankomiausių puslapių "I read this book in its original language and it captivated me from the start. It's incredibly well written, the subject matter original and interesting, the characters well thought out and presented. As you read each page, you can feel the author's passion for reading, as well as writing. I would love to give this five stars, but the ending was quite a disappointment and very cliche. However I do still recommend this book as it's 80% entirely enjoyable!" - sakoma, kad romanas gerai parašytas, įtraukiantis, tema originali ir įdomi, charakteriai gerai apgalvoti. Puslapis po puslapio yra juntama autoriaus aistra skaitymui, o taip pat ir rašymui. Deja, pabaiga kiek nuvylė, labai šabloniška. Dėl to negaliu vertinti šio kūrinio 5-iom žvaigždutėm, bet vis tik rekomenduoju, nes 80 proc. knygos buvo tikras malonumas (versta nepažodžiui).

Aš asmeniškai vis tik žadu ją skaityti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 18 spalio 2011 - 16:34
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 18 spalio 2011 - 18:31
Paėmiau ir aš šiandien Kalifo rūmus ( neėmiau, pati į rankas "įšoko". Masako, gal lenktyniaujam? smile.gif ) ir "Stambulas. Miestas ir prisiminimai". Užeina man toks turkų ilgesys laiks nuo laiko. Nesu ten buvusi, nemanau kad Turkija tokia primityvi, kokią poilsiautojai giria... Kažkas nuo Čiauškutės laikų šviesaus ir gražaus man joje matosi. Ir kaip ne keista - toks lietuviškas liūdesys... O gal ilgesys? Kažko.
Tai nebežinau ką pirma griebsiu.
Jau ir aš nusigrybavau į lankas kaip tas Trobelės Dievas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2011 10 18, 20:27)
*Paėmiau ir aš šiandien Kalifo rūmus ( neėmiau, pati į rankas "įšoko". Masako, gal lenktyniaujam? smile.gif

** "Stambulas. Miestas ir prisiminimai". Užeina man toks turkų ilgesys laiks nuo laiko. Nesu ten buvusi, nemanau kad Turkija tokia primityvi, kokią poilsiautojai giria... Kažkas nuo Čiauškutės laikų šviesaus ir gražaus man joje matosi. Ir kaip ne keista - toks lietuviškas liūdesys... O gal ilgesys? Kažko.

***Jau ir aš nusigrybavau į lankas kaip tas Trobelės Dievas blush2.gif

* biggrin.gif Galim.

**Oi, kaip saviakiskai parasei. As irgi myliu "Ciauskute", o "Stambulas" man irgi labai artimas, tarsi koks lietuviskas atrode, kai skaiciau biggrin.gif

*** lotuliukas.gif

bellete, kur as tave maciau? Filmu temoj, itariu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 18 spalio 2011 - 19:42
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 10 18, 17:33)
Bet štai ką rašo apie ją vienam iš mano lankomiausių puslapių<...>

O koks tas puslapis? Ir aš noriu jį skaityt.
QUOTE(Masako @ 2011 10 18, 20:40)
<...> "Stambulas" man irgi labai artimas, tarsi koks lietuviskas atrode, kai skaiciau  biggrin.gif

Miestas ar knyga? Nes miestas tikrai nelietuviškas. Nuvažiuosi - pamatysi smile.gif.
Atsakyti
Masako, į filmus paskutiniu metu dirstelėjau, taip. Mudvi kažkokiom knygom seniau esam pasikeitusios. Dažniau norėčiau čia prasieiti su jumis, širdis cypia kaip man čia įdomu, tik to laiko, laiko, laiko trūkumas baisus. Gal para susitraukė? g.gif Jo, susitraukė! Ne kitaip smile.gif . Ir jau seniai...
Atsakyti
Caralaite, į Stambulą labai tikiuosi nuvykti, labai. Ir atrasti, kad jis tikrai nelietuviškas. Tebūnie. Ups...Pamiršau - gi buvau jame! Nejuokauju-skridom į Siriją (aš buvau Sirijoje, Damaske - vat!)ir nusileidom tik trumpam. Bet pro iliuminatorių mačiau mečetės kupolą smile.gif .
O šiaip - Paryžius man irgi nieko naujo neatskleidė. Sužavėjo, aišku, abu kartus.Noriu pasakyti, kad aš mačiau jame tai, ką jau turėjau savyje apie jį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bellete: 18 spalio 2011 - 20:22
QUOTE(LEEja @ 2011 10 18, 10:53)
dabar net nezinau ka imt. linkstu lik Nekaltybes muziejaus turbut.

4u.gif pradžia labai patiko, bet ... viduryje sustojau ir nepabaigiau...palikau prie ,,graužtukų" 4u.gif

Mona, su gimtadieniu
birthday.gif user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukė: 18 spalio 2011 - 20:21
Mona, smagaus ir šilto gimtadienio!
user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif skaitau Orwell "1984" ir kazko nesiskaito man..labai nuobodu ir nekabina.na dar tik 50psl perskaiciau (randu laiko skaitymui praktiskai tik tokiu metu), tai nezinau ar toliau skaityt ar kita imt.. labai jau Murakamis lentynoj akis bado biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 10 18, 20:59)
Miestas ar knyga? Nes miestas tikrai nelietuviškas. Nuvažiuosi - pamatysi smile.gif.

Jo jo, tikiu. Knyga man sava labai pasirode (rasymo stilius ir pats turinys toks melancholiskas/ nostalgiskas/ ilgesingas. As kartais irgi labai moku idealizuoti praeiti cool.gif smile.gif)
Net nezinau, ar noreciau vykti i tuos krastus g.gif

caralaite, labai jau taves pasigedau, kur buvai - komandiruotej? ax.gif

bellete, mastau ir siaip, ir anaip - kazin, kokiom knygom mes galejom keistis. Atsimenu, karta keiciau Dinos knyga i Pamiselio istorija, bet ne su tavim g.gif O daugiau....Primink, ka? bigsmile.gif Pala, o negalejo taip buti, kad mes derejomes, snekejom, bet taip ir neturejom gyvai jokiu reikalu? biggrin.gif
Papildyta:
vis pamirstu doh.gif Mona, su praejusiu!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 19 spalio 2011 - 07:34
Oi kokia nuostabi naujiena Julian Barnes su knyga "The sense of an ending" (Pabaigos jausmas) laimėjo šių metų Bookerio prizą!!! clap_1.gif Pagaliau pagaliau. Šis tašytojas mano šių metų atradimas bigsmile.gif Ir kaip tik turiu šią jo knygą ir žadu artimiausiu metu skaityti. Šiais metais nutariau pati pabūti Bookerio komisijos nariu ir įsigijau visas knygas iš trumpojo sąrašo ir kaip tik buvau nutarusi pradėti nuo Barnes knygos, o čia štai kokios geros naujienos bigsmile.gif
O skaitančioms tik lietuviškai labai rekomenduoju jo "Floberio pabūga", mano metų atradimas ir kol kas geriausia knyga šiais metais. 4u.gif
Atsakyti