QUOTE(Creed @ 2011 10 18, 14:51)
Vilioja mane si knyga http://www.vaga.lt/i...tegory_id=55875 Gal kuri jau skaitet? Ar patiko?
Aš šitą turiu, bet dar neskaičiusi. Bet štai ką rašo apie ją vienam iš mano lankomiausių puslapių "I read this book in its original language and it captivated me from the start. It's incredibly well written, the subject matter original and interesting, the characters well thought out and presented. As you read each page, you can feel the author's passion for reading, as well as writing. I would love to give this five stars, but the ending was quite a disappointment and very cliche. However I do still recommend this book as it's 80% entirely enjoyable!" - sakoma, kad romanas gerai parašytas, įtraukiantis, tema originali ir įdomi, charakteriai gerai apgalvoti. Puslapis po puslapio yra juntama autoriaus aistra skaitymui, o taip pat ir rašymui. Deja, pabaiga kiek nuvylė, labai šabloniška. Dėl to negaliu vertinti šio kūrinio 5-iom žvaigždutėm, bet vis tik rekomenduoju, nes 80 proc. knygos buvo tikras malonumas (versta nepažodžiui).
Aš asmeniškai vis tik žadu ją skaityti.