Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*66 Namučiai...

QUOTE(Stikliukė @ 2011 10 20, 08:01)
kokie skirtingi skoniai...aš prieš savaitę ją numečiau- grynas skystaliukas...vis apie aną galą doh.gif

beje, stebimės kinais, bet, patikėkit, kiek pas mus į ligoninę atveža žmonių, kurie gulėjo primušti, ištikti insulto, infarkto, o niekas net nepriėjo, nepažiūrėjo....miršta, o jeigu kas būtų suteikęs pagalbą- žmongus būtų išgelbėtas....nesistebėkim- mūsų šalyje kažkas panašaus irgi darosi cool.gif

lotuliukas.gif buvo ,bet nedaug,kitose knygose daugiau apie aną galą rašo smile.gif aš šlykštėjausi kitokiais dalykais,pvz.: kaip pritvinkusi kiaušinėlių tarakono patelė iššoko iš peruko,fee... doh.gif

Tiesą sakai,ir pas mus baisu,todėl stengiuos nežiūrėt žinių,nes nieko gero nepasako,bet va,vyrui reik žiūrėt.Nors vakar,vėl baisybes viena ausim nugirdau...baisu kas daros...
Atsakyti
Sveikutės. Dabar sėdžiu ir glostau vieną knygą kuri mane sužavėjo,
apkerėjo.. Tai ELIF SHAFAK "STAMBULO PAVAINIKĖ". Kokia gera knyga,kad net rėkt noris... Taip įsijaučiau į ją. Daug istoriniu įvykių sužinojau,kurių negirdėjau. Žmonių paveikslai labai gražiai parašyti,kad net atrodo,kad esi šalia jauti kiekvieną Armanuš ir Asjos jausmą. Jauti tetulių ruošiamo maisto kvapą. Vienu žodžiu-nuostabu. Gal šendien vakare pradėsiu Arto Paasilinna "Kaukiantis malūnininkas",bet gal dar ir ne,nes reikia dabartiniams jausmams susigulėti.
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 10 20, 08:13)
Sveikos

biggrin.gif jau turiu ja,vakar parduotuvej paskaitineja,ir nuvariau i leidykla ir nusipirkau blush2.gif ir dar nuziurejau 3 Metodikos leidyklos knygas,kurias pirksiu ,kai isleis  rolleyes.gif

Tikiuosi greitu laiku isvysiu komentara biggrin.gif Kokios dar sudomino? as tavo rekomendaciju prisilaikau,gal tiks ir man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 10 19, 22:56)
Šįvakar užverčiau paskutinius Užkalnio knygos "Anglija: apie tuos žmones ir jų šalį" puslapius. Kad ir ką bemanyčiau apie jos autorių, negaliu nepripažinti, kad knyga savo kategorijoje yra tiesiog  puiki thumbup.gif  ir labai, net labai verta skaitymo thumbup.gif  Sakyčiau,  pavyzdys, kaip tos publicistinės knygos apie kitas šalis turėtų būti rašomos  mastau.gif Bent jau aš pati būtent taip parašytas jas ir norėčiau skaityti.

Man šita knyga irgi patiko, bet "Kelionių istorijos" dar labiau.
Ingėnai, mačiau, kad skaitei "Kas liko už kadro". Gal galėtum trumpai apie ją?

Fatimaallaa ar kas kitas, skaitę "Flobero papūgą"- domina mane ši knyga, bet norėčiau žinoti, ar prieš ją skaitant reikia būti skaičius kokius nors Flobero kūrinius, kad paskui suprasčiau, apie ką ten rašoma.

Aš pabaigiau Isabel Allende "Fortūnos duktė". Patiko ji man, nors ir reikėjo nemažai perskaityti, kol pagaliau įtraukė ir sudomino. Romano veiksmas vyksta pirmoje 19a. pusėje Čilėje ir Kinijoje, o vėliau persikelia į aukso karštligės apimtą Šiaurės Ameriką. Jeigu reikėtų vienu žodžiu apibūdinti šią knygą, turbūt sakyčiau, kad ji sodri- pilna įvairiausių spalvų, vaizdų, garsų ir kvapų, kurie susimaišę taip, kaip susimaišę daugybės tautybių ir religijų žmonės aprašomoje to meto Kalifornijoje. Perskaičiau ją kaip kokią pasaką, per daug neįsijausdama, tačiau mėgaudamasi parašyta istorija, kuri galbūt ir galėjo nutikti.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 10 20, 19:29)

Fatimaallaa ar kas kitas, skaitę "Flobero papūgą"- domina mane ši knyga, bet norėčiau žinoti, ar prieš ją skaitant reikia būti skaičius kokius nors Flobero kūrinius, kad paskui suprasčiau, apie ką ten rašoma.

nemanau, kad būtina. aš skaičiau tik Ponią Bovari, skaityt netrukdo. Barnes'as taip šmaikščiai rašo
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 10 20, 17:29)

Aš nesu skaičiusi nė vieno Floberio kūrinio ir man visiškai netrukdė skaityti šios knygos. Joje viskas gana aiškiai pateikiama, supažindinama, smulkiai paaiškinama. Ši knyga nėra Floberio kūrinių analizė, tai tiesiog romanas apie autoriaus meilę ir susižavėjimą šiuo rašytoju.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 10 20, 18:29)
Ingėnai, mačiau, kad skaitei "Kas liko už kadro". Gal galėtum trumpai apie ją?

Kad nelabai net žinau, ką apie ją pasakyt g.gif , atsiliepimas nesirašo blush2.gif
Man ta knyga patiko. Apie pirmo nepriklausomo moteriško žurnalo ("Laima") atsiradimą, apie "Cosmo" atvedimą į Lietuvą. Apie žurnalų leidybos, reklamos juose užkulisius. Ir nemažai pačios Evos Tombak bei jos šeimos (kuri šalia žurnalų leidybos net tris vaikus užaugino, o dabar su šeima kelia sparnus į Australiją). Kad rašė žurnalistė, tai jaučiasi. Ypač maloniai skaitėsi kiekvieno skyriaus pradžiai parinkti žurnalų vedamieji. Gal pačioje pradžioje knyga atrodė šiek tiek prėskoka , bet paskui net labai įtraukė. Gali ta moteris patikti ar nepatikti, bet, šiaip ar taip, sakyčiau, ji asmenybė. Ir ne visai standartinio mąstymo.
Atsakyti
norėjau rašyti Labas rytas biggrin.gif

Ingėnai, pritariu tau dėl Užkalnio - gerai jo plunksna nuspalvinta. labai gerai pakomentavo pažįstama, ištekėjusi už brito, bet gyvenanti su šeima Lietuvoje: Jie tikrai tokie yra hihihi.gif tyliai sau skaitė ir kikeno hihihi.gif

na, aš per daug negaliu pasigirti daug persaičiusi, bet perskaičiau Kelionė į Santjagą de Kompostelą. įtraukė kelias įr mane. knyga nesiskaito greitai, bet buvo ir gaila pabaigti.

ir perskaičiau Čekuolio naujausią - ji man pirmojji. buvo įdomu, bet nealpstu dėl jo smile.gif manau, pasitaikius progai ir kitas iš bibliotekos paimsiu.

dabar laukia Larseno trilogija. ji tooookia stora unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Ajamajame @ 2011 10 20, 14:29)
Sveikutės. Dabar sėdžiu ir glostau vieną knygą kuri mane sužavėjo,
apkerėjo.. Tai ELIF SHAFAK "STAMBULO PAVAINIKĖ". Kokia gera knyga,kad net rėkt noris...

gal ją man imti prieš Larseną g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 10 20, 19:33)
norėjau rašyti Labas rytas biggrin.gif

Ingėnai, pritariu tau dėl Užkalnio - gerai jo plunksna nuspalvinta. labai gerai pakomentavo pažįstama, ištekėjusi už brito, bet gyvenanti su šeima Lietuvoje: Jie tikrai tokie yra hihihi.gif tyliai sau skaitė ir kikeno hihihi.gif

na,  aš per daug negaliu pasigirti daug persaičiusi, bet perskaičiau Kelionė į Santjagą de Kompostelą. įtraukė kelias įr mane. knyga nesiskaito greitai, bet buvo ir gaila pabaigti.

ir perskaičiau Čekuolio naujausią - ji man pirmojji. buvo įdomu, bet nealpstu dėl jo smile.gif manau, pasitaikius progai ir kitas iš bibliotekos paimsiu.

dabar laukia Larseno trilogija. ji tooookia stora  unsure.gif
Papildyta:
gal ją man imti prieš Larseną  g.gif

imkit ją tarp Larseno ;-) paiilsėsit nuo įtampos.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(luiziana @ 2011 10 20, 17:52)
Tikiuosi greitu laiku isvysiu komentara  biggrin.gif  Kokios dar sudomino? as tavo rekomendaciju prisilaikau,gal tiks ir man  smile.gif

Greitau laiku,gal ir bus,kos trumputis blush2.gif

O nuziurejau dar tokias (aisku detektyvus arba trilerius biggrin.gif ):
Aklas instinktas : kraują stingdantis psichologinis trileris / Andreas Winkelmann
Myliu dar labiau : detektyvas / Lisa Gardner
Pažvelk dar kartą : romanas / Lisa Scottoline
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Creed: 21 spalio 2011 - 07:46
QUOTE(Ajamajame @ 2011 10 20, 20:46)
imkit ją tarp Larseno ;-) paiilsėsit nuo įtampos.

ania? unsure.gif ok, bandysim tada taip pioneer.gif
Atsakyti
Laba diena,

nezinau ar cia rasau, bet labai ieskau kas galetu paskolinti knyga Christopher Green " "Mažylio tramdymas " . Kadangi jos niekur nera pardavime ieskau gal kas yra isigije ir duotu ja nusikopijuoti, tikrai atsilyginciau !!!
Prasykite i az. buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nurija: 21 spalio 2011 - 12:59