Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(aukselis11 @ 2013 01 05, 17:07)
gal ir kvailas klausimas blush2.gif  ką tokia kaukė suteikia plaukams? g.gif

Maitina, drėkina, o actas duoda blizgesio mirksiukas.gif

nors aš realiai po šios kaukės nepajutau jokio poveikio, bet manau, kad tokias kaukes, norint pamatyti rezultatus, reikia naudoti ilgą laiką.
Atsakyti
man labiausiai patinka visokius aliejus maisyti, vakar uzsidejau alyvuogiu ir kokosu aliejaus kauke,plaukai fantastiskai blizga,galiukai svelnuciai wub.gif dar arganu aliejus yra fantastiskas, bet ir brangus dalykas doh.gif naudoju prancuziska, fragonard firmos, ten jis ne grynas,maisytas su kazkuo, nes labai kvepia, bet jau poveikis wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Becel @ 2013 01 06, 14:29)
Maitina, drėkina, o actas duoda blizgesio  mirksiukas.gif

nors aš realiai po šios kaukės nepajutau jokio poveikio, bet manau, kad tokias kaukes, norint pamatyti rezultatus, reikia naudoti ilgą laiką.

kitą kartą pabandysiu siūlomą jūsų kaukęsmile.gif šiandien išbandžiau kaukę su vienu kiaušinio tryniu ir puodeliu pieno ir palaikiau 15 min. tai poveikis super ax.gif plaukai švelnūs ir blizgūs. tik man truputį nepatiko, kad ji labai skysta, bet vistiek kažkiek į plaukus įsigėrė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselis11 @ 2013 01 06, 17:10)
kitą kartą pabandysiu siūlomą jūsų kaukęsmile.gif šiandien išbandžiau  kaukę su vienu kiaušinio tryniu ir puodeliu pieno ir palaikiau 15 min. tai poveikis super  ax.gif plaukai švelnūs ir blizgūs. tik man truputį nepatiko, kad ji labai skysta, bet vistiek kažkiek į plaukus įsigėrė smile.gif

mano aprašyta nevarva visai, tuom man labai patiko, nes man tiesiog šlyštu, kai varva viskas nuo galvos doh.gif bet patarčiau prieš tepant plaukus juos iššukuoti. Nes užsitepus kaukę ir taip juos sunku iššukuoti, o jei dar susivėlę prieš tai buvo tai ivsai doh.gif
Atsakyti
Laba visoms 4u.gif
Kaip sekasi plaukų kaukių gamyba? 4u.gif Nprėjau pasiteirauti, gal kad naudoja murumuru sviestą, nusipirkau su akcija, bet kol kas tik kaip nenuplaunamą kondicionierių naudoju smile.gif
Pati pradėjau savadarbės amla kaukės kursą, tik kartą išbandžiau, bet man patiko rezultatai, net maniškis pasakė, kad plaukai blizga, toks pastabumas jam nebūdingas lotuliukas.gif
Bet perskaičiusi šią ir seną temą susidomėjau tą išgirda kiaušinio-medaus-cinamono-aliejaus kauke, bei avokado kauke ax.gif Jau du avokadai noksta namuose biggrin.gif Turbūt teks nutraukti savo amla kursą ir pabandyti avokadą doh.gif Arba gal avokadą su amla pamiksuoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 14 sausio 2013 - 16:26
Man taip pat labai patinka alyvuogių aliejus, labai pamaitina mano sausus plaukus. smile.gif Paskutiniu metu pleiskanojo galvos oda, priekinėje galvos dalyje, tai vakar, paskaičiusi vienam internetiniame puslapyje patarimų, prieš plaudama galvą ištepiau plaukų šaknis kiaušinio tryniu,užrišau maišelį, rankšluosti ir palaikiau gerą valandą. smile.gif Nežinau ar čia toks stebuklingas sutapimas, tačiau pleiskanų beveik nebeliko, labai džiaugiuosi. ax.gif
Atsakyti
Kisulita, kas per amla kaukė? blush2.gif
Atsakyti
Kaip tik uzsidejau svogunu kauke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2013 01 14, 17:55)
Kisulita, kas per amla kaukė? blush2.gif

Amla milteliai 2,5 arbatiniai šauksteliai (be kaupo) užpilti karštu, bet neverdančiu vandeniu iki norimos konsistencijos;
2 arb. šaukšteliai sėmenų aliejaus;
1 šaukštelis ricinų aliejaus;
5 lašeliai rozmarinų eterinio aliejaus 4u.gif

Čia toks mano susigalvotas receptukas, bet dar negalutinis, jei kas bandys su kitokiais ingridientais, nekeičiant amlos, tai pasidalinkit rezultatais 4u.gif Pati galvoju kitą kartą vietoj aliejų gal medaus įdėti smile.gif

Šį minėtą mišinuką truputį palaikiau ant radiatoriaus šiltai, gal 10 min., tada ant plaukų paskirsčiau su dažyti plaukus skirtu šepetėliu, daugiausia tepiau plaukų šaknis, o kas liko - visus plaukus smile.gif Laikiau apie tris valandas ax.gif Kas geriausia, kad išplovus amla, šlapi plaukai atrodė lyg jau išplauti šampūnų, nežinau kokie būtų išdžiūvęs, todėl nerizikavau ir išploviau nedideliu kiekiu šampūno biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Inguti @ 2013 01 14, 18:33)
Kaip tik uzsidejau svogunu kauke  ax.gif

Kelinta kartą jau dedatės? 4u.gif Kaip pasigaminote ir kiek laiko žadate laikyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 01 14, 19:12)

Čia toks mano susigalvotas receptukas, bet dar negalutinis, jei kas bandys su kitokiais ingridientais, nekeičiant amlos, tai pasidalinkit rezultatais 4u.gif Pati galvoju kitą kartą vietoj aliejų gal medaus įdėti smile.gif

Medus niekad nepamaisys mirksiukas.gif Ir su aliejais improvizuot gali 4u.gif

As db su svogunu kauke ,tai pirma kart per nemazai kartu darymo -nebega nevarva man bigsmile.gif Nes taip tai nervina ,kaisau ta popoieriu tuoletini ir pastoviai keist reik doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kisulita @ 2013 01 14, 19:17)

Kelinta kartą jau dedatės? 4u.gif Kaip pasigaminote ir kiek laiko žadate laikyti? ax.gif

Gal vadinkimes tu ,ok ? 4u.gif

Db berods ketvirtas kartas ,sio kurso ..praeitais metais vasara dariaus ,buvo 10-ies kartu kursas.db irgi tiek planuoju ax.gif

Daraus :

svogunas
kiausinio trinys
medus
ricinu aliejus
siandien ir kokoso aliejaus dejaus

ir su blenderiuku viska sumakaluoju cool.gif
Cia pagrinde kaukeje :svogunas,trinys ir medus ,o poto jau aliejukai pagal nuoziura mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2013 01 14, 19:20)
Gal vadinkimes tu ,ok ?  4u.gif

Db berods ketvirtas kartas ,sio kurso ..praeitais metais vasara dariaus ,buvo 10-ies kartu kursas.db irgi tiek planuoju  ax.gif

Daraus :

svogunas
kiausinio trinys
medus
ricinu aliejus
siandien ir kokoso aliejaus dejaus

ir su blenderiuku viska sumakaluoju  cool.gif
Cia pagrinde kaukeje :svogunas,trinys ir medus ,o poto jau aliejukai pagal nuoziura mirksiukas.gif

Uuu, įdomu kokie rezultatai bus bigsmile.gif Gal po savo amlos reikės pamėginti g.gif Dabar sėdžiu su avokado kauke - vienas avokadas, kiaušinis (visas), šaukstas medaus 4u.gif Kosytė tokia slidi, minkšta ir švelni gavos wub.gif Žiūrėsiu, kas gausis, kai nuplausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 01 14, 21:32)
Uuu, įdomu kokie rezultatai bus bigsmile.gif Gal po savo amlos reikės pamėginti g.gif Dabar sėdžiu su avokado kauke - vienas avokadas, kiaušinis (visas), šaukstas medaus 4u.gif Kosytė tokia slidi, minkšta ir švelni gavos wub.gif Žiūrėsiu, kas gausis, kai nuplausiu biggrin.gif

Tai po karto rezultatu nebus ,darysiu ta kursa 10-12kartu..praeitais metais ,esu jau rasius ,svogunu kauke,gera mityba,vitaminai -labai sutvarke plaukus ,nes probleos pas mane isluze trecdalis galvos eziuku ,praeita vasara susitvarke iki daugmaz susilyginusio visos galvos plauku ilgio ...kaip durne vel nubalinau ir vel tas pats...tad db nusitamsinau ..ir pradejau sita test zolemis (mes einam abi per tas pacias temas ,tai jau zinai mirksiukas.gif ),plius kauke darau,geriu pantogara ,tikiuos bukle pasitaisys .. verysad.gif
Atsakyti