Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(ventus @ 2013 01 16, 09:34)
Sveika,

Kaip dedi kaukę? maišai kokosų aliejų su medum? kiek laiko laikai? mano plaukai panašūs į taviškius, kažkada lyg rodeisi plaukučius savo  g.gif jei nemaišau  ax.gif

sumaisau kokoso alieju su medumi, kokosu aliejaus dalis didesne. ir tiesiog uztepu ant plauku, tik saknu nelieciu smile.gif laikau ivairiai, buna kad 5 valandas palaikau, buna kad ir valanda smile.gif tik pries tai siek tiek sudrekinu plaukus, nes lengviau tepasi
Atsakyti
QUOTE(Ramune8 @ 2013 01 16, 02:52)
Sveiki. Mano plaukai labai ploni, siurkstus, baisus, taip sakant nukamuoti. Gal galetumete pasiulyti kokias plauku kaukes ar priemones, kad plaukai atrodytu kaip ''is reklamos''?  4u.gif

Merginos labai gyrė medaus, kiaušinio, cinamono ir alyvuogių aliejaus kaukę mirksiukas.gif Gal pammėginkit? ax.gif
Papildyta:
Beje, aš šiandien antrą kartą išmėginau avokado kaukę, nes turėjau gesti pradėjusi avokadą, tai sunaudojau plaukams biggrin.gif Antras kartas pasisekė geriau, šį kart įdėjau pusantro šaukšto ricinos aliejaus ir po kaukės neploviau galvos šampūnu bigsmile.gif Plaukai atrodo daug geriau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 19 sausio 2013 - 22:10
Atsimenu kai pirma karta dariausi avokadu kauke lotuliukas.gif neturejau kaip sutrinti to avokado,pasiemiau pacia smulkiausia tarka ir sutarkavau lyg ir gavosi kaip kosele tokia,tada sudejau kitus ingredientus ir tt. Na ir kai atejo laikas plauti galva doh.gif avokadu likuciai malesi po visa galva biggrin.gif ilgai vargau,bet galvoju na jau issiploviau. Nuejau prie veidrodzio,pradejau sukuoti tie "tarkiai" dar krito is plauku,paziurejau i sepeti,o jis pilnas avokado biggrin.gif tada nusprendziau,kad jos daugiau nebedarysiu biggrin.gif nebent turesiu trintuve... biggrin.gif

O su naminemis kaukemis reikia tureti laiko ir kantrybes terliotis,o as kadanagi siuo metu laiko turiu daug tai ir terliojuosi. Mano pagrindine kauke: Alyvuogiu aliejus,ricinos aliejus,medus kiausinio trinys smile.gif Dar kartais issitrinu galva alijosiaus sultimis smile.gif
Atsakyti
As avokada su sakute sutrindavau ir ok budavo, vienas kitas stambesnis gabaliukas budavo, bet lengvai issiplaudavo smile.gif gera prisiminus kaip plaukams patiko avokado kauke wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2013 01 20, 21:10)
As avokada su sakute sutrindavau ir ok budavo, vienas kitas stambesnis gabaliukas budavo, bet lengvai issiplaudavo  smile.gif  gera prisiminus kaip plaukams patiko avokado kauke  wub.gif

O tokių baltų gabaliukų nelikdavo? Tarsi ploni trumpi balti siūlai būtų biggrin.gif Mano tai pilna galva jų buvo po avokado kaukės doh.gif Bet lengvai išsišukavo tie gabaliukai, kai apdžiuvo plaukai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2013 01 20, 21:10)
As avokada su sakute sutrindavau ir ok budavo, vienas kitas stambesnis gabaliukas budavo, bet lengvai issiplaudavo  smile.gif  gera prisiminus kaip plaukams patiko avokado kauke  wub.gif

Is pradziu ir as bandziau su sakute,bet man kazkaip prastai sekesi 4u.gif o kodel tu sakai gera prisiminus? kaip suprantu nebesidarai sios kaukes,laiko trukumas? smile.gif
Atsakyti
Aš tai sumaliau labai smulkiai su ta smulkiausia tarka, vien košytė gavos, galvojau, kad jokių gabaliukų tikrai neliks blink.gif Reikės gal kada pabandyti su šakute g.gif Jei kada vėl prisiruošiu ax.gif O efektas po antro karto ir man visai patiko, plaukų atrodė labai daug bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip tik siandien dariau kauke is avokado, kuris dar noko iki dabar, nors pirktas pries savaite. Labai lengvai susitryne, dar ypyliau alyvuogiu aliejaus, ymusiau kiausinio tryny ir kaukes mylimiausios ydejau, laikiau pora valandu. Nors kai tryniau su sakute, liko didesni gabaliukai. Istepus kauke ant plauku, uzdejau maisely, pasildziau su fenu, gerai gerai dar pamaigiau plaukus, tai tie gabaliukai visiskai sutizo, labai lengvai issiplove thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 01 22, 00:10)
Kaip tik siandien dariau kauke is avokado, kuris dar noko iki dabar, nors pirktas pries savaite. Labai lengvai susitryne, dar ypyliau alyvuogiu aliejaus, ymusiau kiausinio tryny ir kaukes mylimiausios ydejau, laikiau pora valandu. Nors kai tryniau su sakute, liko didesni gabaliukai. Istepus kauke ant plauku, uzdejau maisely, pasildziau su fenu, gerai gerai dar pamaigiau plaukus, tai tie gabaliukai visiskai sutizo, labai lengvai issiplove thumbup.gif

Matyt tie gabaliukai lieka tarkuojant per tarką blink.gif Kitą kartą padirbėsiu su šakute biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Kadangi daraus svogunu kaukes kursa ,laikau 4h,siandien niekaip nespejau ,tai pasidariau :kokosu aliejus,medus,ricinos al,trynys,ir semenu (linu )aliejus..Cia tik taip ,valanduku palaikysiu ,o svogunu ,bandysiu ryt poryt,penktadieni gal smile.gif

Ziuresim ,kas po sito gero bus biggrin.gif
Atsakyti
As turiu klausima juodaplaukems smile.gif Ar jums nuo naminiu kaukiu nenublunka juoda spalva? smile.gif as pastebejau,kad plaukai jau pries sviesa nebejuodi,o lyg ir i ruduma smile.gif galvoju ar tai nuo kaukiu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiimond @ 2013 01 22, 23:35)
As turiu klausima juodaplaukems  smile.gif  Ar jums nuo naminiu kaukiu nenublunka juoda spalva? smile.gif  as pastebejau,kad plaukai jau pries sviesa nebejuodi,o lyg ir i ruduma smile.gif galvoju ar tai nuo kaukiu? smile.gif

Nezinau ,as db tamsiaplauke ,pradejau dazytis su zolem ...Tai tie plaukai kurie nudazyti buvo dazais -tamsus ,saknis labai sunkiai ima ,bet jau lyg ir priarteju prie vienodumo ...ta lyg ir blunka ,nes smalines spalvos nenoriu ,kad jau per daug butu...tai gal tos kaukes ir blukina ,nezinau g.gif Kaip kitom?
Atsakyti