Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

Sedziu dabar uzsidejus kauke: avokadas+ricinu aliejus+kiausinio trinys ax.gif
kita kart avokado gal nebedesiu.. labai nepatogu tept, nors ir ant dregnu plauku.. o koki tiksliai poveiki duoda avokadas? man jis toks bereiksmis atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Trendy_ @ 2013 03 26, 15:12)
hmm.. cinamonas? idomu idomu... g.gif niekada neteko girdeti dar... kokia nauda jis duoda plaukuciams? mirksiukas.gif

Stiprina plaukų šaknis, maitina, aktyvina kraujotaką, to pasekoje kažkiek padeda plaukų augimui. Kaip esu radusi kažkur, lyg masažas be rankų. bigsmile.gif
Kai išdžius plaukučiai, parašysiu kaip pavyko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 03 26, 15:17)
Ir kokie rezultatai po šios kaukės? biggrin.gif
Papildyta:
O kokiais plaukų dažais dažėtės? smile.gif Aš tai manau, kad gali nuimti dažus naminės kaukės, ypač jei sudėtyje yra aliejaus smile.gif Kadangi dabar dažausi, tai kaukes darausi tik prieš dažymą biggrin.gif

LOREAL, kur dabar nauji kazkokie ax.gif
o kokios kaukes tiktu tada dazytiem plaukam, kad skatintu ju augima, ir spalvos nenuimtu
Atsakyti
Saulelee,avokadas maitina ir minkština. Duok žinią, kokios būklės plaukai po kaukės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asveja @ 2013 03 26, 17:54)
LOREAL, kur dabar nauji kazkokie ax.gif
o kokios kaukes tiktu tada dazytiem plaukam, kad skatintu ju augima, ir spalvos nenuimtu

Tai turbūt tie be amoniako smile.gif Net nežinau, gal tada reikėtų tas chemines kauke dėti su natūralesnėm medžiagom, arba gal bandyti namines be aliejaus, gal jos mažiau spalvą nuimtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilkas @ 2013 03 26, 15:14)
avokadas maitina ir minkština. Duok žinią, kokios būklės plaukai po kaukės ax.gif

plaukai tikrai minkstuciai liko ax.gif tik nezinau, ar nuo kaukes cia ,ar nuo balzamo.. bet avokada likusi gal veido kaukei sunaudosiu..nes labai nepatiko tie tarkiai,prisivele i plaukus visur,neissiiima normaliai, sampunu isploviau galva kazkiek issiplove,po to balzamu irgi, bet po to dar vistiek teko ispest is plauku kelis, kazkaip nelabai man tas pats procesas ax.gif ricina+kiausinio trynys labai patinka ax.gif
Atsakyti
Džiugu, reiks ir man kada pasimakliavoti taip.Mąstau, o kaip dažnai galima daryti aliejų kaukytes? blush2.gif nes skaičiau,kad mergaitės prieš kiekvieną plovimą kartais daro. o nekenkia? Realiai, juk aliejus, neturėtų žalos daryti g.gif
Atsakyti
sveikutes:)
na stai as dbr sedziu dbr apsiraisiojus maiseliu visa plauku ilgi (isskyrus saknis) su medaus, migdolu aliejaus ir naturalaus jogurto kauke. kelinta kart jau ja darausi ir man labai patinka:) plaukai blizga atsigave padrekinti, siulau isbandyti-si kauke geriausiai veike pasildyta. uzsidedad maiseli ant galvos ar apsivyniojat plevele tada su dziovintuvu silta srove pasildot plaukus ir galva, uzsimuturiuojat ranksluosti ir sedit...smile.gif man patinka, tik man jogurto kvapas nelb kazkaip patinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Trendy_ @ 2013 03 26, 16:12)
hmm.. cinamonas? idomu idomu... g.gif niekada neteko girdeti dar... kokia nauda jis duoda plaukuciams? mirksiukas.gif

aš dariaus kaukę su cinamonu ,kad nuimtų svogūnų kvapą ,tai padėjo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gegas @ 2013 03 16, 23:02)
o ka is vidaus naudoti? nes tikrai geresnis poveikis, kai naudojama dar kazkas is vidaus
naudojau pantogar ir viviscal, tai pantogar laaabai paveike, tik labai brangu. gal kokio elemento truksta, kad slenka plaukai? gal reikia kokio ypatingo maistelio?

sako ,kad reiktų išsitirt feritino kiekį ,nebandėt? gal jums geležies trūksta?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2013 03 28, 21:50)
aš dariaus kaukę su cinamonu ,kad nuimtų svogūnų kvapą ,tai padėjo 4u.gif
Papildyta:

sako ,kad reiktų išsitirt feritino kiekį ,nebandėt? gal jums geležies trūksta?

okaip ta cinamono kauke daryti? as ir istrinu svarguno sultimis smile.gif

as darau trynys ricinos aliejus plius citrinos sultys
Papildyta:
QUOTE(blondixxx @ 2013 03 16, 12:23)
2 kiausinio tryniai, 2 saukstai ricins aliejaus, 0,5 citrinos sulciu lotuliukas.gif 
Oksanos pikul naudojama kauke:)  as ir isbandziau man super , laikyti 2 h, neilgiau ir netrumpiau

tai taip kirpeja jos ta pati man rekomandavo
Atsakyti
O tą kaukę su ricinos aliejumi, kiaušinio tryniais ir citrina galima atsidėti į šaldytuvą ir naudoti paskui? Dabar išsitepiau, sėdžiu patenkinta, bet man jos liko dar bent dviem kartams g.gif kiek galima šaldytuve laikyti? g.gif
Atsakyti
O JUM PO TOS KAUKES SU CITRINA ALIEJUM IR TRYNIU IRGI TAIP PLAUKAI SUSOKO, NA SUDZIUVO GABALIUKAIS, KOL ATLIPINAU JUOS blush2.gif
Atsakyti