kita kart avokado gal nebedesiu.. labai nepatogu tept, nors ir ant dregnu plauku.. o koki tiksliai poveiki duoda avokadas? man jis toks bereiksmis atrodo
Sedziu dabar uzsidejus kauke: avokadas+ricinu aliejus+kiausinio trinys
kita kart avokado gal nebedesiu.. labai nepatogu tept, nors ir ant dregnu plauku.. o koki tiksliai poveiki duoda avokadas? man jis toks bereiksmis atrodo
QUOTE(Trendy_ @ 2013 03 26, 15:12)
hmm.. cinamonas? idomu idomu...
niekada neteko girdeti dar... kokia nauda jis duoda plaukuciams? 
Stiprina plaukų šaknis, maitina, aktyvina kraujotaką, to pasekoje kažkiek padeda plaukų augimui. Kaip esu radusi kažkur, lyg masažas be rankų.
Kai išdžius plaukučiai, parašysiu kaip pavyko.
QUOTE(Kisulita @ 2013 03 26, 15:17)
Ir kokie rezultatai po šios kaukės? 
Papildyta:
O kokiais plaukų dažais dažėtės?
Aš tai manau, kad gali nuimti dažus naminės kaukės, ypač jei sudėtyje yra aliejaus
Kadangi dabar dažausi, tai kaukes darausi tik prieš dažymą 
Papildyta:
O kokiais plaukų dažais dažėtės?
LOREAL, kur dabar nauji kazkokie
o kokios kaukes tiktu tada dazytiem plaukam, kad skatintu ju augima, ir spalvos nenuimtu
Saulelee,avokadas maitina ir minkština. Duok žinią, kokios būklės plaukai po kaukės
QUOTE(Asveja @ 2013 03 26, 17:54)
LOREAL, kur dabar nauji kazkokie
o kokios kaukes tiktu tada dazytiem plaukam, kad skatintu ju augima, ir spalvos nenuimtu
Tai turbūt tie be amoniako
QUOTE(Šilkas @ 2013 03 26, 15:14)
plaukai tikrai minkstuciai liko
Džiugu, reiks ir man kada pasimakliavoti taip.Mąstau, o kaip dažnai galima daryti aliejų kaukytes?
nes skaičiau,kad mergaitės prieš kiekvieną plovimą kartais daro. o nekenkia? Realiai, juk aliejus, neturėtų žalos daryti
sveikutes:)
na stai as dbr sedziu dbr apsiraisiojus maiseliu visa plauku ilgi (isskyrus saknis) su medaus, migdolu aliejaus ir naturalaus jogurto kauke. kelinta kart jau ja darausi ir man labai patinka:) plaukai blizga atsigave padrekinti, siulau isbandyti-si kauke geriausiai veike pasildyta. uzsidedad maiseli ant galvos ar apsivyniojat plevele tada su dziovintuvu silta srove pasildot plaukus ir galva, uzsimuturiuojat ranksluosti ir sedit...
man patinka, tik man jogurto kvapas nelb kazkaip patinka
na stai as dbr sedziu dbr apsiraisiojus maiseliu visa plauku ilgi (isskyrus saknis) su medaus, migdolu aliejaus ir naturalaus jogurto kauke. kelinta kart jau ja darausi ir man labai patinka:) plaukai blizga atsigave padrekinti, siulau isbandyti-si kauke geriausiai veike pasildyta. uzsidedad maiseli ant galvos ar apsivyniojat plevele tada su dziovintuvu silta srove pasildot plaukus ir galva, uzsimuturiuojat ranksluosti ir sedit...
QUOTE(Trendy_ @ 2013 03 26, 16:12)
hmm.. cinamonas? idomu idomu...
niekada neteko girdeti dar... kokia nauda jis duoda plaukuciams? 
aš dariaus kaukę su cinamonu ,kad nuimtų svogūnų kvapą ,tai padėjo
Papildyta:
QUOTE(Gegas @ 2013 03 16, 23:02)
o ka is vidaus naudoti? nes tikrai geresnis poveikis, kai naudojama dar kazkas is vidaus
naudojau pantogar ir viviscal, tai pantogar laaabai paveike, tik labai brangu. gal kokio elemento truksta, kad slenka plaukai? gal reikia kokio ypatingo maistelio?
naudojau pantogar ir viviscal, tai pantogar laaabai paveike, tik labai brangu. gal kokio elemento truksta, kad slenka plaukai? gal reikia kokio ypatingo maistelio?
sako ,kad reiktų išsitirt feritino kiekį ,nebandėt? gal jums geležies trūksta?
QUOTE(Jurgutėlė @ 2013 03 28, 21:50)
aš dariaus kaukę su cinamonu ,kad nuimtų svogūnų kvapą ,tai padėjo 
Papildyta:
Papildyta:
okaip ta cinamono kauke daryti? as ir istrinu svarguno sultimis
as darau trynys ricinos aliejus plius citrinos sultys
Papildyta:
QUOTE(blondixxx @ 2013 03 16, 12:23)
2 kiausinio tryniai, 2 saukstai ricins aliejaus, 0,5 citrinos sulciu
Oksanos pikul naudojama kauke:) as ir isbandziau man super , laikyti 2 h, neilgiau ir netrumpiau
Oksanos pikul naudojama kauke:) as ir isbandziau man super , laikyti 2 h, neilgiau ir netrumpiau
tai taip kirpeja jos ta pati man rekomandavo
O JUM PO TOS KAUKES SU CITRINA ALIEJUM IR TRYNIU IRGI TAIP PLAUKAI SUSOKO, NA SUDZIUVO GABALIUKAIS, KOL ATLIPINAU JUOS