Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(Kisulita @ 2013 03 15, 01:32)
Aš įmaišau ricinos ir rozmarinų eterinio blush2.gif Ricina irgi stiprina plaukus, tai dirba kartu su amla biggrin.gif Kartais sėmenų aliejaus įmaišau smile.gif
Papildyta:
O ne per ilgai bus per naktį? smile.gif Ricinų aliejus toks glitus, gal neleis galvos odai kvėpuoti g.gif

na as jo netepu labai gausiai, tik kiek ant pirstu galiuku patepu tiek, cia ne kiekyje tas gerumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(almond @ 2013 03 15, 12:03)
na as jo netepu labai gausiai, tik kiek ant pirstu galiuku patepu tiek, cia ne kiekyje tas gerumas biggrin.gif

Supratau biggrin.gif Na, ir kokie rezultatai? bigsmile.gif
Atsakyti
siandiena Braskese paskaiciau kaukes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzdė...: 15 kovo 2013 - 13:44
QUOTE(Kisulita @ 2013 03 15, 13:53)
Supratau biggrin.gif Na, ir kokie rezultatai? bigsmile.gif

dar tik tris masazus dariau biggrin.gif dar nesimato ju
Atsakyti
skaiciau, kad gerai aktyvina kraujotaka galvos, o tuo paciu ir stiprina saknis, greitina augima - IMBIERAS 4u.gif

kazkas cili paprika girdavo ar dar te kazka, tai jie nelabai gerai, nes gali nudegint oda ir pridaryt daugiau zalos nei naudos smile.gif

sutarkuoji, sultis isspaudi ir galima gryna trint i saknis, arba mixuot su kokiu aliejuku, kiausiniu ir pan.

Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2013 03 15, 15:49)
skaiciau, kad gerai aktyvina kraujotaka galvos, o tuo paciu ir stiprina saknis, greitina augima - IMBIERAS  4u.gif

kazkas cili paprika girdavo ar dar te kazka, tai jie nelabai gerai, nes gali nudegint oda ir pridaryt daugiau zalos nei naudos  smile.gif

sutarkuoji, sultis isspaudi ir galima gryna trint i saknis, arba mixuot su kokiu aliejuku, kiausiniu ir pan.

O imbieras plaukų nesausina? smile.gif Man nuo jo truputį pasišiaušdavo plaukai rolleyes.gif Nors ir taip linkę veltis jie pas mane g.gif
Atsakyti
padariau su cibuliais viena laisva diena - plauku iskart daugiau seresi unsure.gif

bet as patvari, pripratus. tik, kaad pjauku spalva tamsi, nei kad ipratus prie sviesiu, ziauriai sviecia plike cry.gif siandien vel visas kompleksas. zinau, kad matysis po keliu men. bet manau, kad dar pantogar teks pirkt, be ju neissiversiu cry.gif
Atsakyti
2 kiausinio tryniai, 2 saukstai ricins aliejaus, 0,5 citrinos sulciu lotuliukas.gif
Oksanos pikul naudojama kauke:) as ir isbandziau man super , laikyti 2 h, neilgiau ir netrumpiau
Atsakyti
man patiko duonos kauke,rekomendavo vienas geras zmogutis,tik beda sunkiai palunas,bet as duona su blenderiu issukau tai kosele be trupiniu geriau issiplove,dar pridejau alyvuogiu aliejaus.Kita kur patiko lygiom dalim alyvuogiu aliejus,medus,konjakas ar brendis,ka jis duoda nezinau bigsmile.gif ir majonezo saukstas,arba vietoje jo kiausinio trynys tik ne baltymas doh.gif jis sulipina plaukus ir labai dziovina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegas @ 2013 03 16, 01:10)
padariau su cibuliais viena laisva diena - plauku iskart daugiau seresi  unsure.gif

bet as patvari, pripratus. tik, kaad pjauku spalva tamsi, nei kad ipratus prie sviesiu, ziauriai sviecia plike cry.gif siandien vel visas kompleksas. zinau, kad matysis po keliu men. bet manau, kad dar pantogar teks pirkt, be ju neissiversiu cry.gif

Pabandykit amla kaukes, užsienio forumuose rašo, kad labai padeda nuo plaukų slinkimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blondixxx @ 2013 03 16, 13:23)
2 kiausinio tryniai, 2 saukstai ricins aliejaus, 0,5 citrinos sulciu lotuliukas.gif 
Oksanos pikul naudojama kauke:)  as ir isbandziau man super , laikyti 2 h, neilgiau ir netrumpiau

man tai ricina neišplaunamai suriebalina
Papildyta:
QUOTE(Masiania* @ 2013 03 12, 01:34)
Idomu kaip, man turbut apie puse metu dar jautese, kai plaukai suslapdavo.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pora mėnesių tikrai
Atsakyti
o ka is vidaus naudoti? nes tikrai geresnis poveikis, kai naudojama dar kazkas is vidaus
naudojau pantogar ir viviscal, tai pantogar laaabai paveike, tik labai brangu. gal kokio elemento truksta, kad slenka plaukai? gal reikia kokio ypatingo maistelio?
Atsakyti