Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(skruzdė... @ 2013 05 03, 13:42)
praeita vasara daziau ir tik dabar pastebejau,kad plaukai atsigauna...nes virs ausu plaukai pradejo augti,anksciau net nepatebejau,kad buvo isreteje doh.gif cinamonas tai gal ir nekenkia,nes naturalus produktas,bet visi tie plauku dazai tai kenkia oi oi doh.gif nebenoriu dazyti,noriu atsiauginti savus,kad ir yra vienas kitas zilas ir lai buna... irnesakyk.gif
Papildyta:

na gal reiks pabandyti cinamono,vien delto,sakote,kad patamsina plaukus,nes mano galai kiek sviesesni uz saknis,,,,kaip sakiau noriu atsiauginti savo naturalius,nors ir ilgai sis reikalas truks,nes plaukai tai ilgi...na,bet gal turesiu kantrybes mastau.gif  flirt.gif

Man pasisekė, kad niekada nedažiau plaukų smile.gif Iš prigimties kasa būdavo tokia, kad į saują sunkiai susiimdavo bigsmile.gif Bet paauglystėj ir vėliau kaip pradėjo slinkti tai dabar liko trečdalis to, ka turėjau verysad.gif Bet jau atauga bigsmile.gif biggrin.gif Kaukių dėka nebeslenka ir dygsta nauji pamažu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuis @ 2013 05 03, 14:41)
Man pasisekė, kad niekada nedažiau plaukų smile.gif Iš prigimties kasa būdavo tokia, kad į saują sunkiai susiimdavo  bigsmile.gif Bet paauglystėj ir vėliau kaip pradėjo slinkti tai dabar liko trečdalis to, ka turėjau  verysad.gif Bet jau atauga  bigsmile.gif  biggrin.gif Kaukių dėka nebeslenka ir dygsta nauji pamažu  bigsmile.gif

Na ir as niekada nedaziau,mano sava spalva tikrai gera,bet pamaciau kelis zilus ir issigandau,nusidaziau ...oh lotuliukas.gif Kaip sakoma-neturejo boba vargo tai plaukus nusidaze... lotuliukas.gif
O visos tos kaukes tai tikrai macyja drinks_cheers.gif Ir pas mane dygsta... bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzdė...: 03 gegužės 2013 - 13:56
man kol su zelatina nebandziau labai patiko mieliu su aliejum thumbup.gif
Atsakyti
Na ka,as po kaukes jau lotuliukas.gif alyvuogiu aliejus,pora kiausiniu tryniu,geras saukstas neturalaus kaimisko pusu medaus lotuliukas.gif ir cinamonas thumbup.gif negrauze man galvos,labai tiko thumbup.gif dabar kvepia plaukai tokiais rytietiskais kvapais wub.gif cool.gif
Atsakyti
Radau informacijos, kokį geriausią aliejų rinktis pagal savo plaukučių tipą Aliejai plaukams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 04 gegužės 2013 - 11:20
Mano plaukams kokosų aliejus tai tobulai tinka wub.gif Plaukai būna purūs, minkšti, garbanos gražiai krenta, jau net aplinkiniai sako "Kokie plaukai sveiki ir gražūs atrodo" biggrin.gif
Deja iš alyvuogių aliejaus tokio efekto nesulaukiau g.gif
Reikėtų argano aliejaus kada pabandyti. Bet ar jis iš tikro tiesina plaukus? Ar tas tiesinimas pasireiškia labai stipriu maitinimu dėl kurio plaukai apsunksta ir todėl nebepajėgia garbanotis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 05 04, 12:51)
Mano plaukams kokosų aliejus tai tobulai tinka  wub.gif Plaukai būna purūs, minkšti, garbanos gražiai krenta, jau net aplinkiniai sako "Kokie plaukai sveiki ir gražūs atrodo"  biggrin.gif
Deja iš alyvuogių aliejaus tokio efekto nesulaukiau  g.gif
Reikėtų argano aliejaus kada pabandyti. Bet ar jis iš tikro tiesina plaukus? Ar tas tiesinimas pasireiškia labai stipriu maitinimu dėl kurio plaukai apsunksta ir todėl nebepajėgia garbanotis?  g.gif

Rafinuota kokoso alieju naudoju jau ant isplautu, sausu plauku,,kaukems nebandziau,reiks isbandyti drinks_cheers.gif 4u.gif
Man kolkas kaukems pats paciausias alyvuogiu aliejus,bandziau ir ricinos ir argano aliejus,bet alyvuoges pirmoje vietoje kolkas lieka smile.gif Net nezinau ar arganas tiesina plauka,mano kaip garbanojosi taip garbanojasi,nepastebejau istiesinimo pozymiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 05 04, 12:20)
Radau informacijos, kokį geriausią aliejų rinktis pagal savo plaukučių tipą Aliejai plaukams  4u.gif

4u.gif
isidejau i feivoritus,ten ir daugiau neblogu dalyku yra,ir apie plauku slinkima ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(skruzdė... @ 2013 05 04, 13:28)
Rafinuota kokoso alieju naudoju jau ant isplautu, sausu plauku,,kaukems nebandziau,reiks isbandyti  drinks_cheers.gif  4u.gif

Pabandykit nerafinuotą visai nakčiai palikti ant plaukų - kvapas nuostabus, o ryte galvą išplovus plaukai minkštučiai minkštučiai. Pats tas garbanotiems plaukams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdė... @ 2013 05 04, 14:10)
4u.gif
isidejau i feivoritus,ten ir daugiau neblogu dalyku yra,ir apie plauku slinkima ir t.t.

Taip, neblogų straipsnių yra 4u.gif Ir plaukų kaukių receptų yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2013 05 04, 14:44)
Pabandykit nerafinuotą visai nakčiai palikti ant plaukų - kvapas nuostabus, o ryte galvą išplovus plaukai minkštučiai minkštučiai. Pats tas garbanotiems plaukams  wub.gif

Isbandziau thumbup.gif miegojau nakti su visa kepure lotuliukas.gif bet plaukai labai labai... wub.gif 4u.gif
Atsakyti
merginos, o šviesiaplaukei į svogūnų sulčių kaukę maišyti cinamoną grynai dėl kvapo jaučiu nepatartina? g.gif nenudažys man plaukų? g.gif ir kiek jūs jo maišot?
Atsakyti