Įkraunama...
Įkraunama...

Naminės plaukų kaukės

QUOTE(Fantastique @ 2013 05 13, 12:43)
merginos, o šviesiaplaukei į svogūnų sulčių kaukę maišyti cinamoną grynai dėl kvapo jaučiu nepatartina?  g.gif  nenudažys man plaukų?  g.gif  ir kiek jūs jo maišot?

cinamono as pyliau is akies ax.gif Del sviesiu plauku tai net nezinau ar nenudzys unsure.gif mano tamsus,todel nieko negaliu ir pasakyti,atspalvio nepakeite smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzdė...: 15 gegužės 2013 - 19:15
Mergaitės ar kaukytė su garstyčiomis nedažo šviesių plaukų a? 4u.gif 4u.gif 4u.gif labai reikia bigsmile.gif aš kalbu apie vat šią rolleyes.gif , nes labai suintrigavo mane ši mergina smile.gif
http://www.youtube.c..._s2f8b5bZ41m2i0
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdė... @ 2013 05 15, 19:14)
cinamono as pyliau is akies  ax.gif Del sviesiu plauku tai net nezinau ar nenudzys unsure.gif mano tamsus,todel nieko negaliu ir pasakyti,atspalvio nepakeite smile.gif

Šandien sėdėdama banke varčiau laikrašti ir radau straipsnį apie kaukes. Viena kaip tik su cinamonu. Rašė , kad cinamonas šviesina plaukus. O kaukė tolia :
medus + cinamonas + balzamas . 4u.gif
Atsakyti
Kirpeja pasiule ant mano sausu plauku uztepti gausiai kuno kremo,palaukt 2-8 val ir nuskalauti. Nepakartojamas rezulatas. Niekada dar plaukai taaaip neblizgejo, jau tokie svelnus, keturias dienas ne riebaliuko nera, nors kasdie plaudavau galva, jie tiesiog puriai slysta. Labai patrenkinta siuo atradimu, gal kam pades wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilkas @ 2013 05 22, 06:19)
Kirpeja pasiule ant mano sausu plauku uztepti gausiai kuno kremo,palaukt  2-8 val ir nuskalauti. Nepakartojamas rezulatas. Niekada dar plaukai taaaip neblizgejo, jau tokie svelnus, keturias dienas ne riebaliuko nera, nors kasdie plaudavau galva, jie tiesiog puriai slysta. Labai patrenkinta siuo atradimu, gal kam pades wub.gif  wub.gif  4u.gif

Ir as esu girdejusi apie tai, nors niekad nebandziau. Koki krema jus tepet?
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2013 05 16, 00:01)
Mergaitės ar kaukytė su garstyčiomis nedažo šviesių plaukų a? 4u.gif  4u.gif  4u.gif labai reikia bigsmile.gif aš kalbu apie vat šią  rolleyes.gif , nes labai suintrigavo mane ši mergina smile.gif
http://www.youtube.c..._s2f8b5bZ41m2i0
4u.gif

Na naudoju gal du mėn šią kaukę, tai dar nenudažė nė karto biggrin.gif thumbup.gif kaukė tikrai veiksminga bent man wub.gif
Atsakyti
http://www.5braskes....o.d?id=61449034

Kiek radau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flossy Lady @ 2013 05 22, 14:08)
Ir as esu girdejusi apie tai, nors niekad nebandziau. Koki krema jus tepet?

Kazkoki paprasta greipfruktini. Bet kirpeja sake, kad nesvarbu koks. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joanellea @ 2013 05 22, 19:20)
Na naudoju gal du mėn šią kaukę, tai dar nenudažė nė karto  biggrin.gif thumbup.gif  kaukė tikrai veiksminga bent man  wub.gif

dėkui na dabar bus drasiau bandyti biggrin.gif hi.gif
Atsakyti
Laba diena. Nežinau ar į tinkamą temą kreipiuos, bet gal atsiras, kas pakonsultuos.

Esu girdėjusi jog plaukų skalavimas alumi yra naudingas. Gal kas nors netyčiom esat išbandę? man įdomu, ar čia fikcija, ar ištiek alus turi gerą poveikį

dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilkas @ 2013 05 22, 10:19)
Kirpeja pasiule ant mano sausu plauku uztepti gausiai kuno kremo,palaukt  2-8 val ir nuskalauti. Nepakartojamas rezulatas. Niekada dar plaukai taaaip neblizgejo, jau tokie svelnus, keturias dienas ne riebaliuko nera, nors kasdie plaudavau galva, jie tiesiog puriai slysta. Labai patrenkinta siuo atradimu, gal kam pades wub.gif  wub.gif  4u.gif

Na aš pabandžiau, tepiau didesnę pusę plaukų, na kad didelio wow nebuvo, nes plaukai kaip visad, gal dėl to, kad visad ant drėgnų plaukų Macadamijos aliejuką tepu, tai man jie visad gražiai išdžiūna, tiesūs, purūs. Pliusas gan didelis, kad jau trečia diena galva nesusiriebalavus. Antrą kartą gal vėl bandysiu, tik šį kart nebetepsiu aliejuku, matysiu koks efektas be jo g.gif Noriu paklausti, kas naudojo, ar gausiai tepėte to kremo ar gavosi, kad jie susiriebalavę ar ne? Nes aš negausiai, tai net nesijautė, kad ant jų yra kas užtepta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilkas @ 2013 05 22, 09:19)
Kirpeja pasiule ant mano sausu plauku uztepti gausiai kuno kremo,palaukt  2-8 val ir nuskalauti. Nepakartojamas rezulatas.

Koks įdomus būdas g.gif O nuskalavote su šampūnu ar tik vienu vandeniu? smile.gif
Atsakyti