Įkraunama...
Įkraunama...

Angina, anginos operacija

QUOTE(razzke @ 2011 12 22, 16:39)
Mano mamai patinka det, dar kartais sumasto poru idet, nors mes is pajurio.

nu as zinau tik pora seimu kurios deda ir visi nuo kauno krastu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Na kaip sveikateles? Ar pasiruosusios sventem?
As tai nekaip jauciuos, is lovos islipti neina, jegu nera visai, atrodo miegociau ir miegociau doh.gif Uzeina man, kad puketina gerkle, koseti labai norisi, gal cia del gyjimo? g.gif Siandien 4 diena po operacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo razzke: 23 gruodžio 2011 - 17:29
Sveikos,
na va jau ir po kaledu.. labai sociai neteko valgyt, bet baltos misraines teko pakapot thumbup.gif
siandien pirma dien akai negeriau vaistu nuo skausmo, bandysiu be ju pratempt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2011 12 26, 19:39)
Sveikos,
na va jau ir po kaledu.. labai sociai neteko valgyt, bet baltos misraines teko pakapot  thumbup.gif
siandien pirma dien akai negeriau vaistu nuo skausmo, bandysiu be ju pratempt smile.gif

Sveika.
Smagu, kad galejai baltos misraines paragaut. As tai varvinau seile ziurredama, kaip kiti skaniai valgo doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O kelinta diena tau po operacijos? As be. Vaistu istempiau tik iki 6 val vakaro, siandien 7 diena po operacijos.

Ar normalu, kad daznai buna tempe 37? Biski pajudu tai taip karstis ismusa, ir jegu iskart nebera ir vel atgal i lova doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo razzke: 26 gruodžio 2011 - 19:48
QUOTE(razzke @ 2011 12 26, 19:46)
Sveika.
Smagu, kad galejai baltos misraines paragaut. As tai varvinau seile ziurredama, kaip kiti skaniai valgo doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O kelinta diena tau po operacijos? As be. Vaistu istempiau tik iki 6 val vakaro, siandien 7 diena po operacijos.

Ar normalu, kad daznai buna tempe 37? Biski pajudu tai taip karstis ismusa, ir jegu iskart nebera ir vel atgal i lova  doh.gif  doh.gif

tikiu kaip tau nesmagu buvo kai kiti kemsa o tu negali smile.gif

man 13 diena po operacijos, tai vaistus vakar ryte geriau paskutini kart, o siryt skaudejo bet stengiuos iskentet, kiek begaliu ta nimesili gert. o duagui dare ta pacia diena operacija tai jis jau kokias 4-5 dienas be vaistu.
o kas del temperaturos, mas dar ir dabar 37,1 yra smile.gif tai kol daiktus laiptais uzsinesem prakaitas ispyle smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2011 12 26, 20:08)
tikiu kaip tau nesmagu buvo kai kiti kemsa o tu negali smile.gif

man 13 diena po operacijos, tai vaistus vakar ryte geriau paskutini kart, o siryt skaudejo bet stengiuos iskentet, kiek begaliu ta nimesili gert. o duagui dare ta pacia diena operacija tai jis jau kokias 4-5 dienas be vaistu.
o kas del temperaturos, mas dar ir dabar 37,1 yra smile.gif tai kol daiktus laiptais uzsinesem prakaitas ispyle smile.gif

A tai tada nerimauti man nereikia del temperaturos. As tai geriu Dolmen nuo skausmo, gerai jis ilgai veikia, ir tablete eina praryti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(razzke @ 2011 12 26, 20:42)
A tai tada nerimauti man nereikia del temperaturos. As tai geriu Dolmen nuo skausmo, gerai jis ilgai veikia, ir tablete eina praryti thumbup.gif

o skrandzio nedirgina? ir kaip siaip ka nors pakramtyti gali?
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2011 12 26, 22:24)
o skrandzio nedirgina? ir kaip siaip ka nors pakramtyti gali?

Su skrandziu tai viskas thumbup.gif Valgau tai gerai, tik kad uztrunka kol sukramtau gerai, aisku su vaistu pagalba rolleyes.gif ir bandele pakramciau, kramtau tol kol maistas buna labai minkstas, kad nuryt lengviau butu. Istikruju galvojau, kad su maistu bus blogiau. Noretusi labai jau kepsniuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(razzke @ 2011 12 26, 22:32)
Su skrandziu tai viskas  thumbup.gif  Valgau tai gerai, tik kad uztrunka kol sukramtau gerai, aisku su vaistu pagalba rolleyes.gif ir bandele pakramciau, kramtau tol kol maistas buna labai minkstas, kad nuryt lengviau butu. Istikruju galvojau, kad su maistu bus blogiau. Noretusi labai jau kepsniuku  ax.gif

na jei gan gerai valgosi tai mazu ant naujako galesi koki kepsni ir suraityt thumbup.gif
Atsakyti
man praėjo 16 dienų po operacijos, bet pavalgius dar skauda gerklę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2011 12 28, 14:58)
man praėjo 16 dienų po operacijos, bet pavalgius dar skauda gerklę  g.gif

man tai viena puse pastoviai dar skauda ne tik pavalgius.. bet toks skausmas kuri jau galiu iskest.. ir pagaliau praejo liezuvelio sutinimas, nes tas kai sutines buvo liete liezuvi ir vis atrode kad kokiu plauku burnoj yra ir jie kutena doh.gif o man po operacijos 14d
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2011 12 28, 16:07)
man tai viena puse pastoviai dar skauda ne tik pavalgius.. bet toks skausmas kuri jau galiu iskest.. ir pagaliau praejo liezuvelio sutinimas, nes tas kai sutines buvo liete liezuvi ir vis atrode kad kokiu plauku burnoj yra ir jie kutena  doh.gif o man po operacijos 14d

man irgi kaire pusę labiau skauda, bet aišku jau nebegeriu vaistų nuo skausmo ax.gif
Atsakyti