Įkraunama...
Įkraunama...

Angina, anginos operacija

Labukas,

QUOTE(jele25 @ 2011 10 07, 08:52)
4u.gif laba diena visomoms 4u.gif mane operavo spalio4d,dare pilna narkoze ir operacija vyko 1,5val,kai prabudau po operacijos,skausmas ne didelis buvo,bet kita diena ir iki siol be stipriu vaistu neapsieinu,nakti be miego,guliu dar ligonines,gal jau snd isleis namucio smile.gif labai sunkiai gyja suaugus(paciai 28metai)issioperavau nes mano dukryte uzsikriete nuo manes,pas pacia angina kaip ir nesirgau ti kiekviena ryta iseidavo pulinis kaip varskes pavidalo doh.gif tai ir nutare kad reikia operuotis

Del skausmo mano daktaras taip ir sake,kad iskart skausmas nebuna didelis tik paskui tas 3 dieneles reikia pakentet,tai siandien jums jau gal amziau skaudes g.gif ,o kodel tike ilgai laiko,mane sake paleis po 1 d, aisku jei nebus kokiu komplikaciju
Atsakyti
o jūs jau į ligoninę važiuodamos pasirūpinate nuo skausmo vaistais? ar išrašo kažką ligoninėje g.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2011 10 07, 08:52)
4u.gif laba diena visomoms 4u.gif mane operavo spalio4d,dare pilna narkoze ir operacija vyko 1,5val,kai prabudau po operacijos,skausmas ne didelis buvo,bet kita diena ir iki siol be stipriu vaistu neapsieinu,nakti be miego,guliu dar ligonines,gal jau snd isleis namucio smile.gif labai sunkiai gyja suaugus(paciai 28metai)issioperavau nes mano dukryte uzsikriete nuo manes,pas pacia angina kaip ir nesirgau ti kiekviena ryta iseidavo pulinis kaip varskes pavidalo doh.gif tai ir nutare kad reikia operuotis

O kodel taip ilgai operavo pusantros valandos...?? Mane tai pusvalandi. Nesuprantu ka jie taip ilgai dare, gal ne su lazeriu operavo? O kad sunkiai gyja tai tikrai, geriau vaikam issioperuoti. Mano sunui pernai operavo(4m), tai antra diena sauke duokit valgyt! O manes antra diena ne su sautuvu nebutu priverte pavalgyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asandra @ 2011 10 07, 11:14)
O kodel taip ilgai operavo pusantros valandos...?? Mane tai pusvalandi. Nesuprantu ka jie taip ilgai dare, gal ne su lazeriu operavo? O kad sunkiai gyja tai tikrai, geriau vaikam issioperuoti. Mano sunui pernai operavo(4m), tai antra diena sauke duokit valgyt! O manes antra diena ne su sautuvu nebutu priverte pavalgyti mirksiukas.gif

na operavo tai tikrai labai ilgai,daktare sake kad pas mane buvo ispuvusi gerkle ir operavo ne su lazeriu o pjove visas tonziles ir visa supuvuse mesa,bet nors as galvoju kad nebuvo taip ispuve tai gi auksta temperatura butu o auksciausia buvo 37,5,na turesiu po piet eit pas daktare ir pasakys ar isleis snd namucio,bet prasysiu kad israsytu stipriu vaistuku 4u.gif
Atsakyti
labas, turiu klausimuka, man paciai i metus du tris kartus pakyla angina, tai turiu minciu issioperuoti bet noreciau vasara, tai norejau paklausti, operuoja tada kai sukyla angina,ar galim bet kada? pasiemi siuntima ir gali uzsirasyti operacijai? ir su lazeriu operuoja tik privaciuose klinikose ar ir miesto ligonineje?as klaipediete ax.gif
Atsakyti
QUOTE(D_linija @ 2011 10 07, 14:46)
labas, turiu klausimuka, man paciai i metus du tris kartus pakyla angina, tai turiu minciu issioperuoti bet noreciau vasara, tai norejau paklausti, operuoja tada kai sukyla angina,ar galim bet kada? pasiemi siuntima ir gali uzsirasyti operacijai? ir su lazeriu operuoja tik privaciuose klinikose ar ir miesto ligonineje?as klaipediete ax.gif

aš operuosiuos klaipėdoje su lazeriu ligoninėje prie geležinkelio, sakė už lazerio antgalį reikės susimokėti 300, o pati esu šiaulietė...
Atsakyti
Mane isvis operavo apie 2.5val. kodel taip ilgai nezinau, kazkaip ir neklausinejau. Nuskausminamuosius ir antibiotikus israse dar pries operacija ir operacijos diena atsiveziau. Ligonineje butu laike ilgai, bet kita diena is reanimacijos iskart issiprasiau namo... Tad dar gera savaite jei ne ilgiau leidausi ketonali i vena, isede rankas, bet kad kiti vaistai isvis jokio poveikio man neduoda
Atsakyti
nu va as jau namie,apziurejo gerkle sake gerai gija ir paleido namo,is to dziaugsmo net nepasiklausiau ka galima valgyt ka ne,padekit man,ka jum daktarai liepe daryt?ar galima valgyt marinuotu agurku?truputi torto,pirmadieni vaiko gimtadienis ir nzn ka galiu valgyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jele25 @ 2011 10 07, 16:07)
nu va as jau namie,apziurejo gerkle sake gerai gija ir paleido namo,is to dziaugsmo net nepasiklausiau ka galima valgyt ka ne,padekit man,ka jum daktarai liepe daryt?ar galima valgyt marinuotu agurku?truputi torto,pirmadieni vaiko gimtadienis ir nzn ka galiu valgyt doh.gif

Is esmes man leido viska kas negrauzi, nera astru, suru, geriasuiai lengvas , skystas maistas.
Valgis priklauso nuo savijautos. taip kaip man skaudejo nezmoniskai tai net skysta bulviu kose buvo isbandymas. bet ir torto pirmomis dienomis valgiau smile.gif
Atsakyti
jele25, man labiausiai gerklę graužė,o dar labiau skaudėdavo ausis, nuo pomidorų, majonezo, banano. O šiaip jau antrą dieną valgiau normaliai, išskyrus aštrius produktus.. kaip nekeista nuo marinuotų agurkėlių negraužė g.gif

po operacijos eina ketvirta savaitė, savijauta gera, bet sąnarių ir širdelės skausmas nemažėja.. vis dar jaučiu kartumą burnoje.. gal nuo nimesilio kepenis susigadinau g.gif vakar pradėjo gerklę skaudėti,tai loristė apžiurėjus pasakė,jog kraujagyslės labai išsipletusios,tai decatylen'o išrašė porai dienų.

Valgau viską, geriu viską.. thumbup.gif tik kad dar jokio pagerėjomo nejaučiu,dėl ko operavausi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2011 10 07, 16:43)
jele25, man labiausiai gerklę graužė,o dar labiau skaudėdavo ausis, nuo pomidorų, majonezo, banano. O šiaip jau antrą dieną valgiau normaliai, išskyrus aštrius produktus.. kaip nekeista nuo marinuotų agurkėlių negraužė  g.gif 

po operacijos eina ketvirta savaitė, savijauta gera, bet sąnarių ir širdelės skausmas nemažėja.. vis dar jaučiu kartumą burnoje.. gal nuo nimesilio kepenis susigadinau  g.gif  vakar pradėjo gerklę skaudėti,tai loristė apžiurėjus pasakė,jog kraujagyslės labai išsipletusios,tai decatylen'o išrašė porai dienų.

Valgau viską, geriu viską..  thumbup.gif  tik kad dar jokio pagerėjomo nejaučiu,dėl ko operavausi  verysad.gif

širdies ir sąnarių srity pagerėjimas pusmečio bėgyje pajuntamas..tai dar nenusiminkit.pas mane,tai išvis nieks nepasikeitė.angina kadangi nesirgau,tai...o šiaip tos pačios ligos,tik va,dabar gerklės užpakalinė sienelė pūslelėm ir žaizdelėm nusėta..
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2011 10 07, 16:43)
jele25, man labiausiai gerklę graužė,o dar labiau skaudėdavo ausis, nuo pomidorų, majonezo, banano. O šiaip jau antrą dieną valgiau normaliai, išskyrus aštrius produktus.. kaip nekeista nuo marinuotų agurkėlių negraužė  g.gif 

po operacijos eina ketvirta savaitė, savijauta gera, bet sąnarių ir širdelės skausmas nemažėja.. vis dar jaučiu kartumą burnoje.. gal nuo nimesilio kepenis susigadinau  g.gif  vakar pradėjo gerklę skaudėti,tai loristė apžiurėjus pasakė,jog kraujagyslės labai išsipletusios,tai decatylen'o išrašė porai dienų.

Valgau viską, geriu viską..  thumbup.gif  tik kad dar jokio pagerėjomo nejaučiu,dėl ko operavausi  verysad.gif

na nesenai pabandziau marinuoto agurkelio,na gal truputi griauzia,antra diena po operacijos suvalgiau kg vynuogiu doh.gif tai visa nakti nemiegojau,griauze labai doh.gif db namie proteju nuo skausmo,isgeriau ibuprofen 600 bet nepadeda,gal dar nimizilio isgert,geriau buvo kai leido i vena,greiciau skausma numalsino smile.gif vel balsas dingo,ryte puikiai kalbejau,o dabar vos prakalbu doh.gif kaip as pykstu ant saves kad pasirasiau ant tokios opiracijos doh.gif pirmadieni eisiu pas daktare kuri operavo,paziures gerkle smile.gif o kaip manot ar galesiu pirmadieni ir sestadieni isgert kokio alkoholio?pirmadieni dukrytes 2 metukai,o sestadieni mociutes 75,ir galvoju ar galesiu ka isgert,daktares kazkaip geda tokio klausymo klaust blush-anim-cl.gif2:kaip galvojat ar galiu paragaut vaflio pertepta kondinsuotu pienu?vyras padare pokol ligoninei gulejau,jie tokie jau permirke ir taip ju noriu rolleyes.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jele25: 07 spalio 2011 - 18:52