Įkraunama...
Įkraunama...

Angina, anginos operacija

QUOTE(*weita* @ 2012 05 26, 04:12)
merginos kiek kartu sirgot angina ,kol daktas pasake kad laikas operuotis ?

1 kartą pūlinę turėjau ir keletą metų lėtinę.Pasėliuose augo 3 bakterijos vienu metu,todėl liepė operuotis.
Atsakyti
kazin ausu skausmas po operacijos praejus savaitei normalu?
Atsakyti
QUOTE(deivy @ 2012 05 27, 20:54)
kazin ausu skausmas po operacijos praejus savaitei normalu?

Normalu, ten sakė kažkoks trišakis nervas praeina, ten ne ausi skauda, praeis, gerk toliau nuskausminamuosius. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

mano vyrui pries pora dienu atlikta tonziliu operacija ir daktarai sako, kad reiktu vengti didelio fizinio aktyvumo visa menesi. Tad norejau paklausti kaip del intymaus santykiavimo, gal kas nors turi kazkokios informacijos apie tai, gal galima atsragiai ir ramiai myletis jau po 10 dienu.

Aciu labai. smile.gif
Atsakyti
Sveikos

Siandien 7 para, kaip man atliko tonzilektomija....ka as galiu pasakyt....kosmaras....ir kada jis baigsis? Sianakt taip skaudejo, kad tik viena poza gulejau nejudedama, o ryte pradejo dar ir sirdele skaudeti sad.gif isprotejimas....ko griebtis? sad.gif(( ar dar ilgai kankins?? verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Smalsuole123 @ 2012 05 31, 14:43)
Sveiki,

mano vyrui pries pora dienu atlikta tonziliu operacija ir daktarai sako, kad reiktu vengti didelio fizinio aktyvumo visa menesi. Tad norejau paklausti kaip del intymaus santykiavimo, gal kas nors turi kazkokios informacijos apie tai, gal galima atsragiai ir ramiai myletis jau po 10 dienu.

Aciu labai. smile.gif

girdejau, kad 2 savaites schmoll.gif nes juk O metu nesukontroliuosi kraujo spaudimo, o tada ir gali pradet kraujuot verysad.gif
Atsakyti
Papasakosiu savaja istorija...gal kam bus naudinga...
As turbut, kaip ir dauguma, patvirtinu, kad antra karta GYVENIME nesidaryciau tokios operacijos schmoll.gif Kazkaip viska issivaizdavau zymiai paprasciau...praktiskai operuotis paskatino tik blogas kvapas is burnos, nes tonziles pastoviai smirdedavo schmoll.gif ir kartais atkosedavau tuos dvokinacius pulingus zirniukus.... Na mano akim tai kvapas is burnos ir tos nesamones, buvo laaabai neestetiska, todel nors ir tikrai retai sirgdavau angina, nusprendziau ju atsikratyti... Ejau pas nemazai LOR, tai pries 8 metus mane atkalbejo.... kol galiausiai mane visai tas kvapas uzede ir vel apsilankiau pas LOR, si karta jau rinkausi rimta, patyrusi kauno kliniku gydytoja doc. Vatku .... Jis bande atkalbet, kol nepaziurejo i gerkle...vos issiziojus ir paspaudus tonziles pasake - OPERACIJA. Sake jau ten viskas atrofaviase ir vieni puliai....taigi pasirodo sirgau 10 metu letine angina, kuri pasireiske tik tuo kvapu ir kamsciais....aisku be viso ko nuodijo mano organizma....
Na o dabar beliko isverti pooperacini laikotarpi....kuris siaubyngas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(siaubuke @ 2012 06 01, 07:45)
Sveikos

Siandien 7 para, kaip man atliko tonzilektomija....ka as galiu pasakyt....kosmaras....ir kada jis baigsis? Sianakt taip skaudejo, kad tik viena poza gulejau nejudedama, o ryte pradejo dar ir sirdele skaudeti sad.gif isprotejimas....ko griebtis? sad.gif(( ar dar ilgai kankins??  verysad.gif
Papildyta:
girdejau, kad 2 savaites  schmoll.gif nes juk O metu nesukontroliuosi kraujo spaudimo, o tada ir gali pradet kraujuot  verysad.gif

sveikute,
o kokius nuskausminamuosius vartoji ?
as pirmas dienaS KETONALI 2 kartus paroje leidaus,labai gerai padeda sie vaistai,o paskui geriau ketonal tabletes .Ir jokio kosmaro nebuvo,geriau daug ramuneliu arbatos ir kt skysciu.

Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(julijja @ 2012 03 28, 20:14)
Sveiki smile.gif Noriu pasiteirauti tokio klausimo, gal kas zinos - kokios eiles gali buti operacijai Vilniuje su narkoze? ir jei nedaro narkozes tai nereik is vis eilese gal laukti? ir kur geriausiai operuotis?pas kokius daktarus? Aciu smile.gif

aš Santariškėse pas LOR lankiausi gegužės 2 d. operaciją paskyrė greičiausiai rugpjūčio 28 d. Eilė 4mėn..
smagi eilė.. thumbup.gif , bet ką darysi- laukiu. nes lėtinė angina jau tiek sveikatos ir pinigų prarijo, kad..
Gydytojo nesirenku, koks tądieną operuojantis papuls- toks, nes ir info neturiu. Visi jie moka operuoti, tuo labiau anginas. O pooperacinis laikotarpis priklauso nuo pačio asmens nusiteikimo, požiūrio ir kantrybės skausmui.
Atsakyti
QUOTE(viltesmama @ 2012 06 01, 10:47)
sveikute,
o kokius nuskausminamuosius vartoji ?
as pirmas dienaS KETONALI 2 kartus paroje leidaus,labai gerai padeda sie vaistai,o paskui geriau ketonal tabletes .Ir jokio kosmaro nebuvo,geriau daug ramuneliu arbatos ir kt skysciu.

Sekmes  4u.gif

Nimesili geriu daugiausiai, dar kartais Aponil, bet cia tas pats nimesulidas. Ligoninej dar suleido kazkokiu, bet namie jau tik nimesili geriu....3 kartus per diena....nes jei 2 tai kosmaras... Siandien ziuriu jau net seiles ryjant, vienoj pusej pjausto, kaip su britva verysad.gif net saukstas jogurto taip uzgrauzia, kad nors kauk schmoll.gif Ramuneles ir tos grauzia cray.gif
Ar realu sekmadieni eit i gimtadieni? bus 10 para po op...

QUOTE(prekestolen @ 2012 06 01, 11:46)
Gydytojo nesirenku, koks tądieną operuojantis papuls- toks, nes ir info neturiu. Visi jie moka operuoti, tuo labiau anginas. O pooperacinis laikotarpis priklauso nuo pačio asmens nusiteikimo, požiūrio ir kantrybės skausmui.

Geriau rinkis gydytoja, nes kai padarys belekaip, tai ir ataugs....tokio skausmo du kart niekam nelinkeciau istvert schmoll.gif Info visur pilna, tik pasidomek 4u.gif Tikrai ne visi padaro gerai... Ne vienas tavejis yra, kai palieka ataugu ir angina atauga...
Del pooperacinio laikotarpio taip pat, ne tik nuo asmens priklauso, bet ir nuo to, kaip atliktas darbas...jei isdraskyta belekaip, tai naturalu, kad rizika kraujavimo didesne... Nusiteikimas cia turbut tik 5% vaidina... as buvau nusiteikus, kad isvis cia baika, deja deja... Poziuris zinoma itakos duoda, jei galvosi, kad buna ir blogiau, gal ir neatrodys, kad galus atiduodi biggrin.gif Del individualus skausmo slenkscio sutinku drinks_cheers.gif bet velgi as skaitausi prie tu kantriuju skausmu...ir vel deja deja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaubuke: 01 birželio 2012 - 13:02
QUOTE(siaubuke @ 2012 06 01, 14:02)
Nimesili geriu daugiausiai, dar kartais Aponil, bet cia tas pats nimesulidas. Ligoninej dar suleido kazkokiu, bet namie jau tik nimesili geriu....3 kartus per diena....nes jei 2 tai kosmaras... Siandien ziuriu jau net seiles ryjant, vienoj pusej pjausto, kaip su britva  verysad.gif net saukstas jogurto taip uzgrauzia, kad nors kauk  schmoll.gif Ramuneles ir tos grauzia  cray.gif
Ar realu sekmadieni eit i gimtadieni? bus 10 para po op...

Nimesil daugumai netiko ,o tas ketenalis kaip su ranka nuima skausma,valgyt net galima normaliai,aisku leidziamieji daug geriau.As kad ir kaip bijau adatu,bet ryzausi pirmas dienas lesitis vaistus ir tikrai skausmas mazesnis.Taip kad nesikankinkit eikit nusipikrt vaistu ketenal mirksiukas.gif
O del gimtadienio jei gerai jausites tai ir nueisit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viltesmama @ 2012 06 01, 14:54)
Nimesil daugumai netiko ,o tas ketenalis kaip su ranka nuima skausma,valgyt net galima normaliai,aisku leidziamieji daug geriau.As kad ir kaip bijau adatu,bet ryzausi pirmas dienas lesitis vaistus ir tikrai skausmas mazesnis.Taip kad nesikankinkit eikit nusipikrt vaistu ketenal  mirksiukas.gif
O del gimtadienio jei gerai jausites tai ir nueisit  4u.gif

Na isgersiu kiek turiu nimesilio, tada jau ziuresiu....siaip jis man kazkiek nuima, kai neryju, tai gyvent galima. Bet su rijimu siandien visai prastai verysad.gif Bet ka uzvalgius, toks vaizdas, kad maistas uzkimba uz saso ir ji tempia su baisiu grauzimu verysad.gif Issiviriau va makaronu, galvojau pavalgysiu...tai kur tau...nuo skausmo vos neapsiverkiau verysad.gif o juk jau 8 diena po operacijos eina verysad.gif

Ka jus valgydavot tom dienom, kai sasai jau luptis pradejo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(siaubuke @ 2012 06 01, 16:05)
Na isgersiu kiek turiu nimesilio, tada jau ziuresiu....siaip jis man kazkiek nuima, kai neryju, tai gyvent galima. Bet su rijimu siandien visai prastai  verysad.gif Bet ka uzvalgius, toks vaizdas, kad maistas uzkimba uz saso ir ji tempia su baisiu grauzimu  verysad.gif  Issiviriau va makaronu, galvojau pavalgysiu...tai kur tau...nuo skausmo vos neapsiverkiau  verysad.gif o juk jau 8 diena po operacijos eina  verysad.gif

Ka jus valgydavot tom dienom, kai sasai jau luptis pradejo?  unsure.gif

Labas.
As geriau dolmen tabletes, tai jos man labai gerai veikdavo, kai skaudedavo nei pasneket negaledavau, o ka kalbet apie maista ir seiliu ryjima doh.gif isgerus viena tablete greit nuimdavo skausma. Maista valgiau svelnu, neastru ir gerai sukramtydavau, kad nuryt eitu.
Vartok daug skysciu ir valgyk kiek imanoma daugiau, tada sasai greiciau nueis, ir paskui bus lengviau valgyt.
Atsakyti