Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių rūpesčiai...

QUOTE(Patrijuke @ 2005 05 25, 22:43)
Oi, moterytės, sumanėt ženytis, tai pažiūrėkite kiek problemų dabar turite. Kokia nauda jums iš tų vestuvių??? Ir dar sakoma, jog moteris vyro puošmena, bet taip išeina, jog moteris velniškai bijo likti taip vadinama senmerge ir iš visų išgalių bando ištekėti tokią nuomonę susidariau skaitinėdama šį forumą. Viską Jūs darot,  nuo A iki Z, o jūsų išposelėtas mylimasis teikiasi tik į vestuves ateiti ir per bernvakarį kuo daugiau mergų patavrkyti su pabroliais. Gal ir šlykščiai parašiau, bet toks gyvenimas.

koks tavo reikalas ar turime problemu mes ar ne, ziurek savo reikalu, kokia nauda mums is tu vestuviu tai tikrai ne tau sprest, jei neturi ka gero cia parasyt, tai isvis nerasyk.
P.S.matyt esi senmergė ir tikrai tokia liksi.Is to ka parasei galima spresti kad per bernvakari buvai patvarkyta ir palikta vieno is ju, ir dabar kandi visiems g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotute: 26 gegužės 2005 - 22:49
QUOTE(lotute @ 2005 05 26, 23:48)
koks tavo reikalas ar turime problemu mes ar ne, ziurek savo reikalu, kokia nauda mums is tu vestuviu tai tikrai ne tau sprest, jei neturi ka gero cia parasyt, tai isvis nerasyk.
P.S.matyt esi senmergė ir tikrai tokia liksi.Is to ka parasei galima spresti kad per bernvakari buvai patvarkyta ir palikta vieno is ju, ir dabar kandi visiems g.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
kažkaip nesitiki kad čia lotute taip pavarė. Šaunuolė. thumbup.gif
Pritariu visom keturiom drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2005 05 26, 23:54)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
kažkaip nesitiki kad čia lotute taip pavarė. Šaunuolė. thumbup.gif
Pritariu visom keturiom drinks_cheers.gif

Aha, ir man nesitikėjo biggrin.gif . Bet ir aš irgi pritariu drinks_cheers.gif . Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi pritariu lotutei ir kitoms.Labai ribotas požiūris pas Patrijukę šiuo atžvilgiu. g.gif
Atsakyti
Nepritariu ne vienai pusei
Atsakyti
Mes irgi aciu dievui viska kartu planuojame, nors ir apsiverte abu darbais...Aisku, sukneles jis neis su manim matuotis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me2za: 27 gegužės 2005 - 09:52
Pas mumi viskas atvirksciai:) Brangusis viskuo rupinasi, as tik sventes laukiu ir suknele nusipirkau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Patrijuke @ 2005 05 25, 23:43)
Oi, moterytės, sumanėt ženytis, tai pažiūrėkite kiek problemų dabar turite. Kokia nauda jums iš tų vestuvių??? Ir dar sakoma, jog moteris vyro puošmena, bet taip išeina, jog moteris velniškai bijo likti taip vadinama senmerge ir iš visų išgalių bando ištekėti tokią nuomonę susidariau skaitinėdama šį forumą. Viską Jūs darot,  nuo A iki Z, o jūsų išposelėtas mylimasis teikiasi tik į vestuves ateiti ir per bernvakarį kuo daugiau mergų patavrkyti su pabroliais. Gal ir šlykščiai parašiau, bet toks gyvenimas.

Jeigu toks požiūris iš vis nėra prasmės lysti į tokio pobūdžio puslapius, nebent labai jau nėra ką veikt.
Atsakyti
Aš tai savo vestuvių planavimą galėčiau įvertinti štai kaip pagal darbų pasidalinimą:

komandinis darbas, kurį sudarė brain storming'as - visi kartu tuo rūpinomės. Ne tik aš su brangiuoju, bet ir mūsų tėvai ir artimiausi draugai prisidėjo. komandinio darbo metu aptardavome viską - viską.

Fotografą suradau aš, transportą užsakiau irgi aš, dizainerį suknelei pasisiūti padėjo surasti bendradarbis (jis laaaabai domisi madomis biggrin.gif nieko čia blogo), brangusis kostiumą taip pat siuvosi pas tą patį dizainerį. Maistą užsakiau irgi aš.

Bet vyras davė pinigėlius nė kiek nesispyriodamas ir man neleido taupyti.

Žiedus rinkomės kartu.

Man visas planavimas buvo malonus smile.gif

Aišku, labiausiai nervindavo kitų pasakymai: nu ir sugalvojai, o tai gal geriau taip, o gal anaip...

Bet nusprendžiau, kad visiems neįtiksi ir padarėm viską pagal save smile.gif
Atsakyti
Tiesa, mano vyras galima sakyti suplanavo idealų savo tėvų elgesį biggrin.gif
Jo mama labai jau jausminga moteriškė ir tokia, kur perdetai myli savo sūnelį

Tai jis jai taip griežtai pasakė: Jokių nesąmonių, jokių ašarų, kad varškelė prisigėrė tiek raminamųjų, kad visiems svečiams paskui atrodė apspangusi smile.gif

Bet aš jam už tai dėkinga thumbup.gif
Būčiau neištvėrusi jos blevyzgų doh.gif
Nors šiaip, ji visai nieko moteriškė.

Jos garbei anekdotas:
- Ar anytos po mirties keliauja į dangų?
- Ne. Drakonai nuo žemės pakyla tik 100 metrų. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mes tai friends.gif su vyru susedom ir susirasem, kuris uz kuri darba bus atsakingas, todel auto, sventes vieta, gerimu derinimas ir pan. jo darbai ax.gif o mano 4u.gif angel.gif meniu, suknele, pakvietimai, korteles ant stalu, papuosimai. Visi kiti bendri thumbup.gif victory.gif
Atsakyti
o maniski pradzioje toks ramus buvo, atrode, kad nieko nedaro, tai pykau, sakiau negi cia as viena zenijuosi?? rolleyes.gif
o dabar ziuriu, mano tylenis, jau zino viska uz mane geriau, tyli kiaulaite gilia sakni knisa biggrin.gif

ach tie vyrai.... biggrin.gif
Atsakyti