Ai dar tarp kitko, vakar vartem sukneliu katalogus tai bande isrinkti man suknele
Tikrai jau zinau kad skirtingu spalvu jam nepatinka
O ir labai pustos jam primena kazkelinta amziu
QUOTE(Alaina @ 2005 10 20, 19:09)
xexexex.. smagui paskaitineti.
mes tai ir viskuo rupinames kartu.. na bet as truputi labiau. nes is prigimties esu organizuotesne. tai mano mylimasis sako.. oxxxxx tos moterys.. bet smagu yra tai, kad jis nekiek manes nevarzo ir galiu daryti tai ka noriu... (na zinoma proto ribose). visvien pagrindiniai dalykai yra sprendziami kartu ir nuo to nepabegsi, nes juk svente tai abieju. paprasciausiai moterys apie sia svente galvoja nuo vaikystes ir i ja yra sudejusios graziausias savo svajones.. tai kad vyrai nevisada ir gali ar nori papriestarauti savo antru pusiu svajonem. .

mes tai ir viskuo rupinames kartu.. na bet as truputi labiau. nes is prigimties esu organizuotesne. tai mano mylimasis sako.. oxxxxx tos moterys.. bet smagu yra tai, kad jis nekiek manes nevarzo ir galiu daryti tai ka noriu... (na zinoma proto ribose). visvien pagrindiniai dalykai yra sprendziami kartu ir nuo to nepabegsi, nes juk svente tai abieju. paprasciausiai moterys apie sia svente galvoja nuo vaikystes ir i ja yra sudejusios graziausias savo svajones.. tai kad vyrai nevisada ir gali ar nori papriestarauti savo antru pusiu svajonem. .
Visiskai pritariu
QUOTE(Bruknishka @ 2005 11 07, 17:20)
Merginos,
truputi pasiklydau forume
Gal kuri galetumete pasakyti ar yra ir kur tema apie muzikantus ir filmuotojus. Mane domina Klaipeda ir jos apylinkes, noreciau kokiu rekomendaciju pasiskaityti... Aciu!
truputi pasiklydau forume
yta tema muzikanati, bei kita tema filmuotojai forumo "paslaugos ir pirkiniai vestuvems" skyrelyje
pas mus irgi tas pats, manp norai daug daud didesni nei maniskio.Todel as viskuo apsiemiau rupintis, o kai jam pasakau kasip as noreciau, tai jis man pritaria arba ne, tada renkamies mums abiem tinkama varianta
QUOTE(tinaa @ 2005 11 10, 13:48)
visus reikalus, susijusius su uosviu pageidavimu vykdymais
daro mano busimasis, man jaupo paskutinio pokalbio nesinori bent jau kol kas su jais bendrauti:rolleyes:
zinot, jauciu, kad kuo toliau, tuo labiau man viskas linksta i vadinamaja DZIN puse
zinot, jauciu, kad kuo toliau, tuo labiau man viskas linksta i vadinamaja DZIN puse
cia ciuju kad ne vien tau.. man ir kartais uzplaukia taip.. bet atsigaunu.. kartais toks jausmas kad viskas slysta is ranku ir norisi i viska numoti ranka. bet gerai kad yra i ka atsiremti. man tai is vis kartais pavaziuoja stogas, nes ne LT esu ir ner cia padruskiumano
siaip manajam yra dabar uzduotis.. sugalvoti kokius sukinius darysim per musu soki.. na kad taip nebutu, kad nezinotume ka ir kaip daryti.. ir siaip dar visokiu smulkiu galvosukiu uzdaviau.. kad netingyniautu.
Šiuo atveju, saviski galiu tik pagirti
jisai tiek daug prisidejo prie viso organizavimo
mašinos, sales papuošimas, tevams dovanos ir t.t. žinoma padejau ir aš
as tai pati visko prisigalvpju ir tada jau jam sakau kas ir kaip ir paskui abu nutariam. na bet kaip grysim i lietuva tai abu lakstysim...kaip gi kitaip...mes neiskiriami...
Sveikos mamkos ir ne tik
as esu virginute
.Daznai paskaitytadau jusu pokalbius,kurie tikrai saunus ir naudingi yra
o siandien ir pati prisijungiau,nes ir as noreciau kartais papliurpti
ir plius siuo metu man labai reiklinga jusu pagalba...as isteku gruodzio 10diena ,bet dar iki siol neradau tinkamu padekos zodziu sveciams ir teveliams
diena nakti sedziu prie kompiuterio,bet nieko doro neradau
butu labai malonu,kad ka nors man pasiulyt galetumet,buciau labai dekinga
as esu virginute
QUOTE(virginute @ 2005 11 24, 16:13)
Sveikos mamkos ir ne tik
as esu virginute
.Daznai paskaitytadau jusu pokalbius,kurie tikrai saunus ir naudingi yra
o siandien ir pati prisijungiau,nes ir as noreciau kartais papliurpti
ir plius siuo metu man labai reiklinga jusu pagalba...as isteku gruodzio 10diena ,bet dar iki siol neradau tinkamu padekos zodziu sveciams ir teveliams
diena nakti sedziu prie kompiuterio,bet nieko doro neradau
butu labai malonu,kad ka nors man pasiulyt galetumet,buciau labai dekinga 
as esu virginute
kaip cia kada della minejo, geriausi zodziai is sirdies...nemanau kad juos atstos kokios tai eiles ar dar kas....