Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 78 tema

QUOTE(klopedija @ 2011 09 28, 18:42)
Helianta, nešti 62... ?  mirksiukas.gif

aha, o aš 'verpėją' prigriebsiu mirksiukas.gif
dėl laiko nepatvirtinot - tai ar 16.30? nes nenoriu ateiti ir būti viena biggrin.gif
Atsakyti
Aš labai noriu, bet ketvirtadienis man sudėtingas pasidarė - vaiko muzika, tada treniruotė (va tada atbėgsiu), tada mano treniruotė, į kurią reikia ateiti nevalgius blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2011 09 28, 22:42)
tai ar 16.30?
Taip.
Atsakyti
Saintlina, su Tavo diena.user posted image
Atsakyti
SAINTLINA SU GIMIMO DIENA 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Saintlina, su Gimtadieniu!

user posted image
Atsakyti
Saintlina, su Gimtadieniu! 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Saintlina, sveikinimai gimtadienio proga 4u.gif

Sofija, perskaiciau vakar "Nemirtinga mylimoji", ar tu jau skaitei sia knyga? Jei ne, tai rekomenduoju smile.gif Labai smagiai vakar vakara praleidau su sita knyga. Ji tokia kokia mums patinka biggrin.gif Daug sokynejimo is dabarties i praeiti, burtai, magija, geris ir blogis thumbup.gif
Atsakyti
SAINTLINA, sveikinu su gimtadieniu happybday.gif

QUOTE(zis @ 2011 09 29, 22:09)

Sofija, perskaiciau vakar "Nemirtinga mylimoji", ar tu jau skaitei sia knyga? Jei ne, tai rekomenduoju smile.gif Labai smagiai vakar vakara praleidau su sita knyga. Ji tokia kokia mums patinka biggrin.gif Daug sokynejimo is dabarties i praeiti, burtai, magija, geris ir blogis thumbup.gif

Nea, dar neskaičiau, bet ąsirašysiu į sąrašą biggrin.gif
Atsakyti
Su gimtadieniu, saintlina 4u.gif
user posted image
Papildyta:
Kitoje knygų temoje perskaičiau, kad jau paskelbti tekstai šių metų LLVS vertimo konkursui.
Kas šiemet bandys jėgas? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Helianta: 29 rugsėjo 2011 - 23:02
Saintlina, sveikinu gimtadienio proga! Linkiu, kad issipildytu tik gerai apmastyti troskimai! Na, ir, zinoma, geru knygu, bei laiko joms.

Isklausiau A.Valentinovo "Dezertyra". Klopedija, buvai teisi, mane itrauke. Bet "Ola" vis tik labiau patiko.
Pradejau antraja S.Larssono trilogijos dali. Kol kas nesuprantu, prie ko cia matematika, bet knyga itraukia nuo pirmuju puslapiu, ne taip, kaip pirmoji dalis, kai prireike siek tiek laiko isivaziuoti.
Beje, Klopedija, vis dar nepavargstu dziaugtis, kad uzvedei mane ant audioknygu kelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2011 09 30, 00:08)
Kitoje knygų temoje perskaičiau, kad jau paskelbti tekstai šių metų LLVS vertimo konkursui.
Kas šiemet bandys jėgas? mirksiukas.gif

mačiau, lenkų tekstas šiemet labai smagus, tikrai bandysiu, bet kas čia per taisyklių punktas "Organizatoriai gali atsisakyti priimti nebe pirmą kartą dalyvaujančiųjų šiame konkurse vertimus."? blink.gif

saintlina, su gimimodiena 4u.gif
Atsakyti